Mergaites,kurios ryte kylat ir jau uzsiregistravot internetu ,kelinta planuojat orouoste but? ar cia labai anksciau reik vaziuot,ar galima pasivelint galvoju...Bet pasivelint bijau,jei vistiek visiems bendroj eilej reik stovet prie to pacio langelio...
Bagazo registras baigiasi 5.15
QUOTE(*Mulate* @ 2011 05 30, 20:23)
Mergaites,kurios ryte kylat ir jau uzsiregistravot internetu ,kelinta planuojat orouoste but? ar cia labai anksciau reik vaziuot,ar galima pasivelint galvoju...Bet pasivelint bijau,jei vistiek visiems bendroj eilej reik stovet prie to pacio langelio...
O man blondiniškas klausimas, kurios tos vietos lėktuve skaitosi geros ir ar registruojantis internetu ten visų sėdimų vietų schemą išmeta (nurodyta kur priekis, kur galas, kur praėjimai, tualetai)?
QUOTE(AstaRaud @ 2011 05 30, 19:52)
O man blondiniškas klausimas, kurios tos vietos lėktuve skaitosi geros ir ar registruojantis internetu ten visų sėdimų vietų schemą išmeta (nurodyta kur priekis, kur galas, kur praėjimai, tualetai)?
taip,ismeta schema su visom vietom: jau uzimtom ir laisvom kur priekis,kur galas aisku pagal eiles Nr ,tualetai taigi prieky ir gale
QUOTE(*Mulate* @ 2011 05 30, 21:37)
taip,ismeta schema su visom vietom: jau uzimtom ir laisvom kur priekis,kur galas aisku pagal eiles Nr ,tualetai taigi prieky ir gale
Dar vienas blondiniskas klausimas:
O tai cia dabar kaip: visiems uzsimaniusiems galima tai padaryti, t.y. issirinkti vietas, ar cia vel kainuoja papildomai?
Labas rytas gal kas žinote ir galėtumėt pametėti pigių skrydžių Vilnius-Antalija-Vilnius Ačiū nes kol kas kainos nedžiugina viešbutį su pervežimu nusiderėjau pigiai, bet skrydis jaučiu man išeis dar brangiau kaip viešbutis 5*
Sveiki.Skrendam pirmą kartą į Turkiją su vaikais atostogauti.Sakykit ar kas esat buvę Mukarno viešbutyje.Gal galit papasakot apie šį viešbutį, gultus.Kaip suprantu juos reikia eiti užsiimti anksti ryte.O kaip reiškia užimtas? Pasidedi ant keturių (mūsų šeima) gultų po rankšluostį ir eini pusryčiaut?Ar jau turi budėt kol kitas šiemos narys ateis?Nelabai suprantu, gal galit kas paaiškinti.Tiesa dar domina patys rankšluosčiai.Ar jie būna prie gultų ir juos gali už užstatą pasiimti ar reikia savo turėti atsivežtus. Dar sakyki ką reiškia restoranas ala karte. Kaip ten viskas vyksta, ar vaikai į juos įleidžiami (10 ir 12 metų).Kaip suprantu vienas kartas nemokamai, o kiek kainuoja sekantys kartai?Bent maždaug.Jei kas turėsit laiko brūkštelkit .Ačiū.
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 05 31, 06:20)
ka pamirsot
kaip sekesi atostogos,prasom papasakoti ispudzius
Jei neklystu jau jusu atostogos buvo
kaip sekesi atostogos,prasom papasakoti ispudzius
Jei neklystu jau jusu atostogos buvo
nuotraukas
aga, jau grizom, pora naktu namuose jau normaliai pamiegojom, kaip sakant, baigiu pailseti po atostogu
buvo labai smagu, buvom Delphin delux resort. priekaistu ir blogo zodzio viesbuciui tikrai negaliu pasakyti, ypac patiko tos pavesines su uzuolaidom papludimyje, tai su vaikais ten rojus nuo saules pasislepti, pamiegoti
tik shiaip su 2 mazom princesem veiklos netruko, tai fiziskai pavargau, bet emociskai atsigavau
QUOTE(SOLI-SOL @ 2011 05 31, 08:04)
Sveiki.Skrendam pirmą kartą į Turkiją su vaikais atostogauti.Sakykit ar kas esat buvę Mukarno viešbutyje.Gal galit papasakot apie šį viešbutį, gultus.Kaip suprantu juos reikia eiti užsiimti anksti ryte.O kaip reiškia užimtas? Pasidedi ant keturių (mūsų šeima) gultų po rankšluostį ir eini pusryčiaut?Ar jau turi budėt kol kitas šiemos narys ateis?Nelabai suprantu, gal galit kas paaiškinti.Tiesa dar domina patys rankšluosčiai.Ar jie būna prie gultų ir juos gali už užstatą pasiimti ar reikia savo turėti atsivežtus. Dar sakyki ką reiškia restoranas ala karte. Kaip ten viskas vyksta, ar vaikai į juos įleidžiami (10 ir 12 metų).Kaip suprantu vienas kartas nemokamai, o kiek kainuoja sekantys kartai?Bent maždaug.Jei kas turėsit laiko brūkštelkit .Ačiū.
Mes buvome praejusiais metais siame viesbutyje, labai patiko. Jokiu priekaistu neturiu.
Del gultu -prie vaikisko baseino reikia uzsiimti, nes nelabai ju daug yra. Mes buvom su 3 vaikais, tai imdavome tik 2 arba kartais 3 gultus, mums uztekdavo. Eidavom apie 9 val ryto mazdaug. Nebudedavom , padedavom knyga. Ranksluoscius dalina salia vaiku baseino, kas ryta nemokamai gali pasikeisti, o t.p. dienos metu, jei reikia,. savu nesivezem. I ala karte nebuvom, nes pakako ir taip, restoranu ir maisto gausos buvo pr daug, be to, vakarais nebuvo kur vaiku palikt.
Sestadieni isskrendam i Kemera, i Champion Holiday Village. Zinau, kad prastesnis nei Mukarnas, bet tikiuosi, kad nenusivilsim...
Atsarginiu gultu galima gauti. Sunkiau su skeciais O jau be šitų, tai aš niekaip Na bet man ir neaktuali tema. Aš 8:00 jau po pusryčių, 9:00 jau pliuškenuosi, knygą skaitau arba akis vartau. O bet tačiau suprantu ilgiau miegančius ir paskui besiblaškančius, kur prigulti
QUOTE(kufu @ 2011 05 31, 11:32)
Dar turıu pabaıgt darbus perdavınet.. bet kaıp mataı bırzelıo 24 ı vıena puse bılıetukas..
Matau Bet zinant tave, tai nenustebciau, kad tai tik kazkoks gudrus ejimas, kad aplinkinius apgauti VAt taip ir yra, jei ir vel parleksi liepa O liepa irgi tiesioginiu?
Niekaip neapleidzia mintis, kad reiktu grizti i koki papigiaiska pensiona su vyru ir pakeliauti Va tik ka apkalbejom su juo, kad jei vyksti kazkur salia, tarkime, kaip as Bodrume i aplinkinius kaimus, tai AI gerai ir net labai. Bet jei tik kur toliau ir ilgiau, tada neapsimoka absoliuciai Nes man teko pirkti ir pietus, ir vakarienes, ir papildomai, tai sultyciu, tai arbatos, tai kokteiliuka ir visu tuo viesbutyje nesinaudojau. Kai dvi dienas ta darai, tai nieko, tiek jau to, paskui atsigriebi, bet jei pastoviai taip, tada per kisenuka kerta. Ir aplamai neapsimoka net likti viename viesbutyje, nes reikai grizineti ir tai irgi kainuoja - kuras brangus pakankamai. Bent jau as gailejausi, kad nepaemiau ir Bodrume ir Dalyane viesbuciu.
Ačiū visiems nepatinėgusiems atsakyti.Dėl tų pačių gultų ir to blogo tono tai visiškai pritariu.Užtat man ir niekaip nesuprantama kodėl juos reikai užsiimti, nes man tokių minčių net nebuvo.Pasakė tik tie kas jau ten buvo atostogų, kai jau prasitarėm kad važiuojam patys atostogauti.Todėl jūsų ir pasiklausiau kaip ten yra iš tikrųjų.O važiuojam į Mukarno viešbutį.Tikiuosi gerai pailsėsim.