Sveiki!
Na ką, papasakosiu ir aš savo įspūdžius iš pirmosios kelionės į Turkiją.
Pirmiausia, tai mačiau kad diskutavote dėl registracijos internetu. Tai tiems, kas skrenda su Novaturu, oro uoste buvo atskiras langelis bagažo pridavimui. Kadangi mes skridome su Tezais, tai mums buvo registracija prie dviejų langelių, kaip ir paprasta, normali registracija su bendrom eilėm. Nežinau, gal per savaitę jau kas nors ir pasikeitė. Šiaip per garsiakalbius pranešinėjo kurie langeliai yra Novaturo registracijai, o kurie Tez Turo
Pačios atostogos tai tikrai
Pailsėjom pasakiškai
Apie viešbutį - mes buvom Kemer Resort. Viskas su juo gerai, tik truputį priekaištų buvo maistui
Na, bet nevalgę tikrai nelikom. Šiek tiek pabodo visokie troškiniai. Ir nors aš ir labai mėgstu paprikas, bet jau po savaitės atostogų man jos belekaip atsibodo
Jos buvo beveik kiekviename patiekale
MB porą dienų buvo sustojęs skrandis, tai jis ten maitinosi sriubom ir žolėm. Nu bet nieko, dabar už tai džiaugiasi, kad grįžo net numetęs porą kg, o ne taip kaip anksčiau, grįždavo porą priaugęs
Į ekskursijas jokias nevažiavom, nes jau iš pat pradžių buvom nusprendę, kad važiuojam bambų pavartyti prie jūros
Bet gana nemažai pavaikščiojom po patį Kemerą
Ir aišku apie svarbiausią klausimą - orus
Tikrai labai geri orai buvo, grįžom gerokai nusvilę
Termometras dieną rodydavo 30 laipsnių, vakarais kokius 25-26
MB tai net ir vakarais sakė, kad jam šilta, o aš užsimesdavau kokį lengvą šalikėlį
Jūroje vanduo apie 22 laipsnius, mums buvo pats tas, nei per šiltas, nei per šaltas, o toks, kuriame dar gali atsivėsinti
Nes kokias 15 minučių pasivartai po skėčiu, ir lendi į vandenį
Žodžiu atostogos fantastiškos, kaip ir tikėjausi
Dabar einu planuoti kitas atostogas
O visiems, kas dar atostogaus - gerų atostogų