Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2011 05 29, 18:07)
Si karta i Kemera  g.gif  tiesiog tokios fantastiskos nuotraukos, atrodo, net isgirdau , kaip osia jura  blush2.gif

Rekomenduoju Kemerą. Mums teko būti ir Alanijoje ir Kemere. Tai vien dėl vaizdų Kemerą verta aplankyti. Ir naktinis gyvenimas Kemere įdomesnis. Kemeras daug kalnuotesnis nei Alanija. Nuo serpantinų mano mažajį supykino net. doh.gif Dabar tik į Kemero pusę vyksim. Buvom Daima Resort viešbutyje. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 05 29, 16:45)
rugsejo menesi lidavo trumpai ir tikrai ne daug kartu-kai lydavo budavo silta ir net ilgomis rankovemis nieko nereikejo,is karto vel sviesdavo saulute(kartais lidavo saulei svieciant),jura budavo siltutele,nesvarbu,kad ir banguodavo jau kartais stipriai.
Todel sakyciau rugsejo tai toks vasarinis dar lietus.Retas.Tik mes papuoleme,kai tuo medu siaute audros ir potvyniai,tai kazkiek pasieke ir turistines vietas.Net juriniu tornadu mateme.
Spalio menesi daugiau jau debesuotumas jausdavosi,kiek vesiau budavo kai lidavo,kartais,bet ne visada reikedavo ilgomis rankovemis palaidines.Didesnis vejuotumas.
Bet jau tokiu metu lietaus rizika didesne,kaip manau ir pavasari,tik pavasari jura dar salta,o rudeni,kad ir lyja,bet jura siltutele..Daugiau jokiu niunasu kaip ir nebuvo.

Mes pirmą kartą Turkijoj lietų pamatėm rugsėjo 1 dieną, tai buvo rytas ir lyjant buvo 27 šilumos. thumbup.gif Po kaitrios savaitės kai termometras prieš saulę pasiekdavo beveik 60 laipsnių karščio tai buvo tikra palaima.
Atsakyti
QUOTE(jovkaww @ 2011 05 29, 20:39)
Rekomenduoju Kemerą.  Nuo serpantinų mano mažajį supykino net.  doh.gif Dabar tik į Kemero pusę vyksim.

biggrin.gif

O kur jus radot tuos pykinancius serpantinus pakeliui i Daima ?
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 05 29, 20:49)
biggrin.gif

O kur jus radot tuos pykinancius serpantinus pakeliui i Daima ?

Naujai suremontuotame kelyje. Staigūs kilimai, leidimąsi ir posūkiai. O vairuotojas lėkė kiek autobusas traukia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jovkaww @ 2011 05 29, 20:54)
Naujai suremontuotame kelyje. Staigūs kilimai, leidimąsi ir posūkiai.

unsure.gif kur ten tuos kilimus ir nusileidimus irenge user posted image kad tuneli kase, tai maciau uzpernai

as galvoju gal juos veze kaip nors ypatingai nuo Kemero iki Kiriso. Mes i prieki nuvaziavom tuo tikrai normaliu keliu. O atgal kazkaip kitaip veze, bet 5 ryto buvau mieguistas ir dar pilnas Daimos ispudziu lotuliukas.gif tai nelabai pamenu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 05 29, 21:49)
as galvoju gal juos veze kaip nors ypatingai nuo Kemero iki Kiriso. Mes i prieki nuvaziavom tuo tikrai normaliu keliu. O atgal kazkaip kitaip veze, bet 5 ryto buvau mieguistas ir dar pilnas Daimos ispudziu  lotuliukas.gif  tai nelabai pamenu  ax.gif

Mus nuvežė į Daimą tai neįpatingai, bet vykstant namo ryte į Antaliją tai teko ir į atlošus įsikabinti. Vietom atrodė, kad į jūrą įlėksim jei ne užtvara. Nežinau kas ankščiau ten buvo, bet važiavom gana aukštai nauju keliu. Gal ir aš mieguista buvau lotuliukas.gif Kai kurie autobuso keleiviai net paprašė gidės, kad vairuotojas lėčiau važiuotų neiškentę. doh.gif
Papildyta:

patiko tam viešbutyje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovkaww: 29 gegužės 2011 - 20:56
Na, mieli keliautojai, turiu kalusimeli:
As skrydzio metu uzsisakinejot koki maista?
Ir kada ji uzsisakinejot?
Kokie atsiliepimai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(šeima iš 5 @ 2011 05 29, 21:56)

Užsisakinėjom sumuštinių, Activia geriamo jogurto. Maistas kaip maistas. Seniau teko su jau nebesančiu Flylal skristi, tai pusryčius neblogus duodavo ir taurę kokio tai gėrimo.
Atsakyti
Pasistojo klausimas smile.gif ar duoda deserto - baklavos- 3* arba 4* viesbuciuose?
Atsakyti
QUOTE(jovkaww @ 2011 05 29, 21:56)
patiko tam viešbutyje?

Neipatingai smile.gif Prasciausias viesbutis, koki turejom turistinej Turkijoj. Na bent kaina buvo atitinkama
Atsakyti
QUOTE(VAIDAZ @ 2011 05 28, 23:48)
Septintas kartas Turkijoj, bet pirmą kartą gidas padėjinėjo bagažą priduot... rimtai...  ax.gif Gal čia tik man taip nuskilo. g.gif

Mes pirma karta skridom su Novaturu, tai gide, pridavus bagaza, visiems linkejo gero kelio. Bandau prisiminti, ar taip buvo ir su tezais...nepamenu, nors tu ka... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2011 05 29, 17:25)
Andzeja, as Alanijoje nebuvusi, netraukia kazkaip manes ta puse niekuo kol kas  blush2.gif

Mes siemet pirma karta buvome Alanijos regione. Side labai grazi, Alanija irgi patiko, bet visa kita...Neispudingas Alanijos regionas krastovaizdziu. Ir viesbuciai, kurie issideste kitoje kelio puseje, o jura per gatve, nesvarbu ar su pozemine pereja, ar be, atrode nelabai, nelabai...Siaura juosta pliazo, kelias arti....Akimis sekiau pavadinimus ir galvojau, gerai, kad to ir ano nesirinkom. Man kazkaip susirode, kad tas regionas, toks a la pramoninis. Nezinau, kaip issireiksti, bet skurdus vaizdelis.
Papildyta:
QUOTE(šeima iš 5 @ 2011 05 29, 21:56)

Mes uzsisakinejom is isankstinio meniu ir tik grizimui. Pirmyn, sesta ryto, uzteko kavos, o va po 12 paru AI, bijojom rizikuoti, kad neistiktu bado priepuolis smile.gif Viskas normaliai, valgoma buvo ir vistiena, ir kiaulienos isplova smile.gif plius kava ir snikeris ar keksiukas.
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2011 05 29, 22:06)
Pasistojo klausimas smile.gif ar duoda deserto - baklavos- 3* arba 4* viesbuciuose?

Mes buvom 3*. Baklavos gaudavom kasdien biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juny @ 2011 05 29, 20:59)
Mes buvom 3*. Baklavos gaudavom kasdien biggrin.gif

kokiam cia viesbutyje?
Atsakyti