Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

As tai labai Zilvinui noriu padekot uz sugundyma Side 4u.gif Man tai tas miesteliukas wub.gif Ypac atokios gatvikes, kur tik vietiniai vaiksto, kur viesbuciai ir kavinukes ne turistams, kur vietinis diedukas paaiskina, kodel nera alkoholio - "no alcohol - no problem" biggrin.gif
Informatyviausias Sides skelbimas lotuliukas.gif
user posted image
"nice lovle lady like top model 90- 60 - 90 half price" biggrin.gif
Nepasinaudojom nuolaida - mano parametrai biski neatitiko nail.gif biggrin.gif
Maza mums tu 5 valandu buvo verysad.gif
QUOTE(Jurra @ 2011 05 26, 15:43)
Dar jus man prasau paaiskinti, registruojantis skrydziui internetu, tai vyra ir save reikia registruoti atskirai, nes tame lape kur gavome is kelioniu agenturos esame abu kartu ir registracijos NR. vienas...nesuprantu.... biggrin.gif  4u.gif

Kaip jie patys sako "REGISTRACIJA INTERNETU: PAPRASTA, AIŠKU IR GREITA" mirksiukas.gif
http://www.novaturas.lt/bgs_iframe.php Taisyklese visi zingsneliai aprasyti 4u.gif
Mes nesiregistravom, nes su kudikiais skridom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gute73: 26 gegužės 2011 - 15:24
Sveiki, Turkijos myletojai, gal galit isduot kur geriausiai ir patogiausiai ieskot paskutines minutes pasiulymu, bandysiu pamedziot
Atsakyti
QUOTE(Amrinasta @ 2011 05 26, 20:00)
Sveiki, Turkijos myletojai, gal galit isduot kur geriausiai ir patogiausiai ieskot paskutines minutes pasiulymu, bandysiu pamedziot

www.neoturas.lt iškart rodo likusias vietas lėktuve. kiti puslapiai vėluoja šitą info pateikti,
Atsakyti
QUOTE(Forget-me-not @ 2011 05 26, 14:51)
Atskirsi  biggrin.gif Eik prie tos, kur zmoniu maziau bus. Ten ant to televizoriuko, kur raso  koks skrydis, sone ar apacioje parasyta buvo, kad ten registracija bagazo, kas jau internetu uzsiregistravo.
Ir as galvojau, kad cia sula renka, bet nelabai panasu buvo i tai  g.gif

O jei bus kaip dabar du skrydziai: ir tezturo,ir novaturo,kurie skiriasi per 15 min.Ar neatsitiks taip,kad uzsiregistravus internetu susimaisytu lagaminai ir bagazas nukeliautu ne i ta lektuva,nes kaip suprantu tai abieju organizatoriu turistai gali rezervuotis internetu blush2.gif O tas langelis turbut vienas,tai kaip tada? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingukas @ 2011 05 26, 09:46)
Labas rytas, atostogautojai-keliautojai biggrin.gif  Gal kas galite iš pirmų lūpų papasakoti apie kurortą Čamjuva? Viešbutį Fantasia de Lux kemer? Kokie atsiliepimai? Ačiū. 4u.gif  biggrin.gif

Čamjuva - kaimas (nors man visai mielas), viešbutis - gana geras. Šiemetinės koncepcijos dar nežinau, nes nespėjau su ja susipažinti. Per žiemą buvo kosmetiškai padailintas. Maitina skaniai, veikti yra ką. Viskas su tuo viešbučiu gerai, nesu turėjus problemų schmoll.gif
Atsakyti
Skrisdami is Vilniaus i Antalija registravomes ir sekmingai internetu. Ar teisingai suprantu kad skrendant atgal tokios galimybes nera?

Side labai grazus miestukas. Tikrai verta aplankyti.
Atsakyti
QUOTE(donnabona @ 2011 05 26, 23:21)
Ar teisingai suprantu kad skrendant atgal tokios galimybes nera?

Taip, atgal skrendant tokios galimybės nėra.
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 05 26, 18:48)
I sveikata, malonu zinot, kad ne man vienam patiko biggrin.gif O ten dar ir neturistiniu gatviu yra ? Toks mazas tas pusiasalis, atrodo, kad visur turstu ismindyta  unsure.gif

Maziukas, bet kad visi slifuoja ta a la basanaviciaus gatvele su jos dolcem, pamu ir canel biggrin.gif o ten gatvelese pakrastyje, link griuvesiu,beveik valanda vaiksciodami tik vietines bobulytes kelias sutikom, ir vyrukai su motoroleriu ir su ciumodanais rankose pravaziavo smile.gif Sezono metu itariu visuos uzkampiuos pilna biggrin.gif
Cia judesys, veiksmas, per minute keli pasiulymai biggrin.gif
user posted image

Cia ramuma tyluma...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gute73: 26 gegužės 2011 - 22:35
Sveiki, Turkijos žinovai. Rytoj skrendu su vaiku į Sidė. Gal žinote, ar ten lipant į jūrą reik tų vandens batų, ar nereik? Visai nenoriu papildomo svorio...
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2011 05 27, 10:39)
Sveiki, Turkijos žinovai. Rytoj skrendu su vaiku į Sidė. Gal žinote, ar ten lipant į jūrą reik tų vandens batų, ar nereik? Visai nenoriu papildomo svorio...

Tai gal čia priklauso nuo to kokioje vietoje viešbutis. Aš gyvenau keli km iki pačios Sidės (neprivažiavus jos), tai ten paplūdimiai smėlio. Kokie paplūdimiai kitoje pusėje Sidės tai nežinau.
Į kokį viešbutį važiuojate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xjurga: 27 gegužės 2011 - 10:47
Mes gyvensim CRYSTAL PALACE LUXURY RESORT & SPA, jis naujas, tai atsiliepimų nėra. Bet kaip suprantu jis per 400 metrų nuo Amara Beach Resort, tai gal ten kas buvo ir žinos. Šie viešbučiai, jei teisingai supratau, yra 10 km iki Sidė.

Rašo, kad paplūdimys smėlio, bet ar tai reiškia, kad lipant į vandenį nebus tų akmenų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Junda: 27 gegužės 2011 - 10:51
Sveikučiai, niu linksminatės žiūriu biggrin.gif

Turiu Alanijos žemėlapį, gal kam reikia? bigsmile.gif

Nežinau ar buvau įmetus nuorodą su fotoreportažu, taigi:

PER KELIS PUSLAPIUS, NES VIS KAS SUTRUKDYDAVO PABAIGT IKI PABAIGOS smile.gif
Atsakyti