Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Ingukas @ 2011 05 26, 09:46)
Ir dar: jei prisiregistruosiu skrydžiui internetu, ar reikia vėl stovėti eilėje, kad priduočiau bagažą? Ar registruojantis internetu reikia įvardyti, kiek bus registruoto bagažo? AČIŪ bigsmile.gif

Musu tur. agente sake, kad vistiek reikes stoveti eileje, kad priduoti bagaza g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingukas @ 2011 05 26, 09:46)

Ir dar: jei prisiregistruosiu skrydžiui internetu, ar reikia vėl stovėti eilėje, kad priduočiau bagažą? Ar registruojantis internetu reikia įvardyti, kiek bus registruoto bagažo? AČIŪ bigsmile.gif

Taip, mes stovėjom bendroje eilėje.
Registruojantis internetu nereikia nurodyt jokio bagažo. Pasirenki tik norimas vietas ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Juny @ 2011 05 26, 13:33)
Taip, mes stovėjom bendroje eilėje.
Registruojantis internetu nereikia nurodyt jokio bagažo. Pasirenki tik norimas vietas ir tiek.

Jei registruojasi internetu, tai atvykus i aeruosta, nereikia stoti i bendra eile bagazui priduoti schmoll.gif Prisiregistrave internetu zmones stoja i kita eile, kur praktiskai be eiles priima bagaza ir isduoda bilietus thumbup.gif Va cia ir yra esme isankstines registracijos.
Atsakyti
QUOTE(Forget-me-not @ 2011 05 26, 14:22)
Jei registruojasi internetu, tai atvykus i aeruosta, nereikia stoti i bendra eile bagazui priduoti  schmoll.gif Prisiregistrave internetu zmones stoja i kita eile, kur praktiskai be eiles priima bagaza ir isduoda bilietus  thumbup.gif Va cia ir yra esme isankstines registracijos.

o kaip atskirti, kur kuri eilė ?
Atsakyti
QUOTE(Forget-me-not @ 2011 05 26, 12:47)

Kadangi niekaip neprisiruosiu padaryti fotoreportazo, tai paklausiu jusu cia, kas cia per daiktas pakabintas ant palmes?  g.gif

aš manau, kad surenka palmių sulą. daro gėrimus, samagoną gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget-me-not @ 2011 05 26, 11:47)
Griztant prie temos apie Side, tai man kaip miestelis ji labai patiko  thumbup.gif Ir jokiu siuksliu nemaciau, viskas svaru, tvarkinga,

Praėjusiais metais Turkijoje buvau pirmą kartą (bet ne Sidėje, o prie Marmario) ir tikrai labai stebėjausi, kokios švarios ir tvarkingos jų gatvės. Nerasi nei vienos šiukšlytės numestos, bet šiukšlių dėžių taip pat nė vienos nemačiau biggrin.gif (tiktai prie viešbučių tokie dideli konteineriai stovėjo). O pas mus - kas iš to, kad šiukšlių dėžės kas penki metrai, vistiek metama šalia jų doh.gif
Aišku, Turkijoje dėl to vienas mažulytis minusiukas buvo - tekdavo tuščius butelius nuo vandens grįžtant iš pasivaikščiojimų temptis išmesti į viešbutį... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 05 26, 14:26)
o kaip atskirti, kur kuri eilė ?

Atskirsi biggrin.gif Eik prie tos, kur zmoniu maziau bus. Ten ant to televizoriuko, kur raso koks skrydis, sone ar apacioje parasyta buvo, kad ten registracija bagazo, kas jau internetu uzsiregistravo.

QUOTE(Vilienė @ 2011 05 26, 14:40)
aš manau, kad surenka palmių sulą. daro gėrimus, samagoną gal  g.gif

Ir as galvojau, kad cia sula renka, bet nelabai panasu buvo i tai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget-me-not @ 2011 05 26, 15:51)
Atskirsi  biggrin.gif Eik prie tos, kur zmoniu maziau bus. Ten ant to televizoriuko, kur raso  koks skrydis, sone ar apacioje parasyta buvo, kad ten registracija bagazo, kas jau internetu uzsiregistravo.
Ir as galvojau, kad cia sula renka, bet nelabai panasu buvo i tai  g.gif

Man atrodo, kad 2009 metu fotoreportazu temoje apie tai kalbama buvo, arba tu metu temose. Lyg ir sake, kad ten nuo vabalu kazkokiu, bet tiksliai nepamenu.
Atsakyti
QUOTE(Forget-me-not @ 2011 05 26, 14:22)
Jei registruojasi internetu, tai atvykus i aeruosta, nereikia stoti i bendra eile bagazui priduoti  schmoll.gif Prisiregistrave internetu zmones stoja i kita eile, kur praktiskai be eiles priima bagaza ir isduoda bilietus  thumbup.gif Va cia ir yra esme isankstines registracijos.

teko stoti i bendra eile
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 05 26, 14:59)
Man atrodo, kad 2009 metu fotoreportazu temoje apie tai kalbama buvo, arba tu metu temose. Lyg ir sake, kad ten nuo vabalu kazkokiu, bet tiksliai nepamenu.

Anos nuotraukos nematau, bet turbut apie situs kalbate smile.gif Jie nuo masalu. Alanijoj ne tik prie medziu, bet ir prie geleziniu stulpu prikabintu tokiu yra

user posted image

Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2011 05 26, 15:07)
teko stoti i bendra eile

Keista g.gif Zodziu, mums skrendant registravo du langeliai, tai vienas zmonems, be isankstines registracijos, o kitas jau uzsiregistravusiems internetu. Ten aiskiai parasyta buvo, kur kuriems stoti.

QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 05 26, 15:10)
Anos nuotraukos nematau, bet turbut apie situs kalbate smile.gif Jie nuo masalu. Alanijoj ne tik prie medziu, bet ir prie geleziniu stulpu prikabintu tokiu yra

Taip taip apie situs. Dekui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget-me-not: 26 gegužės 2011 - 14:31
Dar jus man prasau paaiskinti, registruojantis skrydziui internetu, tai vyra ir save reikia registruoti atskirai, nes tame lape kur gavome is kelioniu agenturos esame abu kartu ir registracijos NR. vienas...nesuprantu.... biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti