QUOTE(jolita.martyna @ 2011 05 24, 15:44)
Reiketu naujos temos......TIESIOGINE TRANSLIACIJA IS TURKIJOS APIE ORUS
Pas rusus tokia tema yra.
QUOTE(byebyelondon @ 2011 05 24, 16:41)
Grizom is pirmosios keliones i Turkija
Na ka galiu pasakyti, ko gero tai buvo pirmas ir paskutinis kartas. Buvom viesbuty Sea World Resort& Spa, bet turbut apie ji komentarai nelabai kam idomus, nes mes skridom is Vokietijos, lietuviai i si viesbuti kaip suprantu kelioniu neorganizuoja. Kai tik atskridom ispudis buvo-prabangus viesbutis, palmes, grazi aplinka, susidare ispudis kad viesbuty tieeeek visko nuveikti... Bet savaitei ipusejus galvojom isprotesim, kaip nuobodu pasidare. Nusprendem, kad lietuviu numyletas pliaziniu atostogu modelis "pasidegint, pasimaudyt, gerai pavalgyt, vakare pagert" ne mums. Kitais metais imsim pazintine kelione, o i Turkija grisim pensijoj, kada jau nebepaeisim
O ir pati salis pasirode skurdoka, uz hotelio tvoros kalnai siuksliu, pastatai apgriuve, sugriuve, tu palmiu prisodinta pagrinde viesbucio teritorijoj, kad klientai jaustusi kaip egzotiskoj vietelej, uz viesbucio ribu ju tik viena kita pamatysi, medziai, augalai labai panasus i Lietuvos. Kaip ir viena forumo dalyve pries tai rase, tikejausi, kad salis bus panasi i Graikija, bet pasirode labiausiai panasi i Ukraina. Grizus i Vokietija vos ne puoliau buciuot zeme
As nesuprantu vieno: jei liudna, tai net ir netoli Sides yra perliuku
Ir tikrai ne pati Side ar Zaliasis kanjonas
Patys pasirinkote toki poilsi, tai patys ir turejote ka norejote. As niekada neprasedziu visa laika viesbutyje, nes nuproteciau, tai ir si karta pravazinejau ir pravaiksciojau nemazai, rinkausi viesbuti paciame mieste, kad butu ka veikti ir kur iseiti, nors viesbuti rinkausi 5*, bet man tas netrukdo keliauti kur noriu ir kiek noriu. Tai ir pramiegojau neiseidama is kambario vos ne para, net valgyti neejau, nes reikejo ir tokio atotrukio, ir prisideginau, ir prisiskeliavau, ir prisivaiksciojau, ir kavinese pasibuvau su kokteiliukais ant juros kranto.
Kas liecia jusu varianta, tai drauge jau septinta karta vyks i Turkija liepa, o dabar pasibuvo pries savaite netoli Sides. Tai sake nesupranta, ka ten veikti, tik viesbutyje guleti ir prie baro tupeti, gyvenime ten negriztu, nebent kaina stebuklinga butu
Nes gamtos grazios nerasta, viesbuciai, kaip ir Zilvinas sake, vos ne laukuose, zodziu katastrofa visiska, nebent tau dzin, kas aplinkui yra, ir svarbiausia, kad tik istrukti kazkur is namu, reikia saules ir juros, bei atsipusti nuo seimininkavimo namuose
QUOTE(byebyelondon @ 2011 05 24, 18:39)
Jums patinka, as tai gerbiu, man nepatiko, prasau gerbkit ir mano nuomone.
As tikiu, kad jums nepatiko, man irgi nepatiktu, nors ten ir nebuvau
Bet kadangi as domiuosi, tai sakiau, kad manes i rytinius nuo Alanijos kurortus surista tik nugrustu
Jau as i ta nykyne savo valia vyksiu tik tada, kai vaziuosime i pazintine, ir Alanija bus paskutinis arba pradinis numatytos keliones i Turkijos rytus taskas
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 05 24, 20:04)
Jauniems i ta pati marmari varyt reikia.
As sakyciau, kad i Marmari tik neisrankiems reikia
O jei nori tusu, tada i Gumbeta reikia varyti, sis kurortas laikomas turkiskaja Ibiza
O siaip man keista, is kur istraukta, kad Turkijoje galima rasti graikiska aplinka? Is to, kad Bodrumo ir Kusadasio regionuose daug baltu pastatu? Na taip, bet tik ir tiek. Siaip ten turkija ir niekas kitas. Ir kur logika keliauti i viena sali tikintis pamatyti kita?
As tai kaip tik ir Bodrume labiausia grozejausi butent turkiskais pastatais, ypatingai su otamanu stiliui budingomis medinemis detalemis
gaila, kad tokiu nera daug