Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

Sveiki gyvi mirksiukas.gif
Mes gryzome is Kemero, Goynuk, Majesty Mirage Park Resort - 2011.05.18 d.,truputis is musu keliones, nes vis neatrandu laiko prisesti ir parasyti, o parasyti isties yra daug ko... smile.gif 10 dienu prabego taip greitai, jog dabar net nesitiki kad buvome isvyke atostogu biggrin.gif
15, 16, 17 papskutines atostogu dienos buvo ypatingai karstos, po piet teko ieskotis pavesio, taciau iki to na nepasakyciau, kad karsta, iki pietu silta kur vejuko nebuvo, po piet buvo apsiniauke ir vejuota, 2 dienas mums pralijo, buvome issigande, maniau reiks eit kur Kemere soliarumo ieskoti biggrin.gif bet uzteko mums sociai nuostabios saulutes, gryzom nusvile, persvile biggrin.gif apie 18.00 val. vakaro taip greit atsaldavo, kad net striukiu prireikdavo doh.gif bet siaip viskas ok, viesbutis geras, fainas, didelis, grazus, daug zalumos, daug pavesio, ypac labai gerai tinka su leliukais, maciau mamytes sau guli ant zolynelio skaito knyga, o vaikiukas miega sau vezimuke. mini klubas man taip pat patiko, nes kaip ir diskutavome, nuo 10.00 val ryto iki 18.00 val. vakaro animatores su vaikais uzsiima, mankstas daro, piesia, soka, vaidina, pliuskenosi bei zaide su kamuoliu vaiku baseine su animatorem, ir arbatytes su saisaunukais vedesi valgyt, zodziu kaip tik stebejau ir buvau nustebusi, o jei vaikas nebenori buti vaiku klube, grazina tiesiai tevams i rankas smile.gif, bendravau su viena rusu seima, tai ju mergytei 2.9 men., sake paliko vaiku klube, na ir matyt tam vaikiukui nusibodo ar...ir ji sau ramiai kazkur isejo smile.gif o ta mama sake, vos aparpalio negavau, atrodo tik ja maciau... biggrin.gif pasirodo, jei vaiku klubas yra nuo 4 metuku, tai jos ir atsakingos tik uz vaikus nuo 4 metu...taciau i vaiku kluba priima bet kokio amziaus vaikus, tik jau nera tokios prieziuros...iki 4 metu tevai palike mini klube, privalo kazkur netoliese susirasti sau vieta arba buti kartu, kad nuolat matytu savo vaika smile.gif o siaip aplink vaiku mini kluba arti yra baseinukas, kuriame puikiai galima degintis ir matyti savo klecka zaidzianti su kitais vaikais smile.gif maniskis apskritai nejo i ta kluba, nesupatau kas jam netiko, vienakart nuvedziau, jis apsiziurejo ir purto galva ne ne ne... doh.gif vaiku diskotekose soko su vaikais, lakste...ir draugu buvo susirades, bet dienos metu nejo i ta vaiku kluba is tolo biggrin.gif nuolat buvo kartu, niekur manes nepaleido doh.gif as esu tokios nuomones, jeigu yra galimybe na tarkim per metus isvaziuoti kokius 2-3 kartus, tuomet verta vaika vestis atostogu i siltus krastus, nes ir vaikui visgi reikia saules, silumos, pakeisti aplinka (nes as saviski issiveziau su didziausiu laringitu, su dusuliu, o ten ir saltame baseine maudesi, ir ledus valge, gryzom sveiki sveiki bigsmile.gif ), o jeigu isvaziuoji tik karta per metus, na manau reiktu (jei zinoma kam yra) palikti, nes vistiek kaip bebutu poilsio nera, nuolat stebi, kad kas nenutiktu, as asmeniskai atsipalaiduoti dienos metu negalejau, nes nuolat mama noriu to... ano..., atrodo tik atsiguliu ant gulto paguleti, pasideginti, ir prasideda, mama as noriu sysia, mama noriu gerti... biggrin.gif zinoma, kiekvienam savo... mirksiukas.gif siaip zinoma nesigailiu, kad veziausi savo vaikeza, dabar nors saules gavo, da siek tiek parusvejo, o tai buvo visas baltas, perbales biggrin.gif

Papildyta:
O siaip Turkija nuostabi salis, grazi gamtovaizdziu, siulomomis paslaugomis, isties verta atostogauti bigsmile.gif
jeigu gausiu rugsejo men pigiai bilietus, noreciau pailseti Bodrume smile.gif planuoju pirkti bilietus is vienos turkijos agenturos, nes sulyginau su musu kainomis tai kelione gaunasi auksine doh.gif nes tokio pasiulymo, koki gavau gruodzio men. tikrai niekas nepadovanos biggrin.gif
Smagiu ir siltu atostogu !!!
Atsakyti
QUOTE(aurezas @ 2011 05 23, 18:47)
Sveiki gyvi  mirksiukas.gif

Sveiki,
labai aciu uz issamu pasakojima man aktuliu klausimu, tik norejau paklaust kaip maitinimas, sultys kokios, ledai visa diena, kambariu bukle, suaugusiuju animacija, papludimys:smelis ar zvyras ar akmenys?
aciu uz ats 4u.gif
Atsakyti
Tahtali kalnas, Phaselis, Beldibi , Antalya

paskutinis foto ir tekst reportazas siai kelionei smile.gif

tikiuosi ir jums bus naudos
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2011 05 23, 19:03)
Sveiki,
labai aciu uz issamu pasakojima man aktuliu klausimu, tik norejau paklaust kaip maitinimas, sultys kokios, ledai visa diena, kambariu bukle, suaugusiuju animacija, papludimys:smelis ar zvyras ar akmenys?
aciu uz ats 4u.gif

nera uz ka mirksiukas.gif as trumpai smile.gif kai turesiu laiko su nutraukom imesiu i foto reportazo skilti smile.gif mums asmeniskai patiko ir tiko, kadangi as zmogus esu neisrankus, man to maisto buvo sociai, tik vaisiu mazai, vaikams atskiras meniu bei atskira vieta valgymui su specialiais staliukais, kedutemis bei maitinimo kedutemis, kurias galima nesiotis kur patogiau, maisteliui sildyti AVENT maciau padeta, zodziu viskas yra nieko netruksta, arba jei ko ir truksta galima drasiai prasyti personalo, tuoj pat maloniai puola padeti smile.gif mano vaiks valge kartu su mumis, nes ir bendroje vadinamoje virtuveje buvo is ko pasirinkti, pvz.: free bulvytes, mesytes, salotos ir mano vaikui rojus buvo biggrin.gif sultys tai sintetines, mano vaiks negere, jis lepinosi vandeniu is buteliuko, kuriu buvo sociai saldytuvuose prideta visur po viesbucio teritorija...arba galima nusipirkti svieziai spaustu sulciu uz 4 dolerius doh.gif man ranka nekilo, per gatve seimynele spaude sultis uz 2 liras, tai mes mielai ten nueidavome ir skaniai pasisnekuciuodami isgerdavome smile.gif krantine akmenuota, eidavau maudytis nuo tilto, yra tokie spec laiptukai padaryti smile.gif vaikezas mano su croccs braide, bet jis mieliau baseine pliuskenosi su vaikais smile.gif prie juros gal kokius tik 2k buvo, visuomet prie baseino buv, as palikdavau su mociute prie baseino, pati lekdavau i jura pliuskentis smile.gif
QUOTE(*Mulate* @ 2011 05 23, 19:11)
tas ir man idomu  rolleyes.gif

aurezas, taip ir zinojau,kad pasveiksit TR  thumbup.gif

Aciu uz palaikyma mirksiukas.gif isties buvau isigandusi, jau maniau nuplauks kelione, bet nieko, vaistu pripompavau ir pirmyn biggrin.gif slogos, kosuliai dingo iskart biggrin.gif nereikejo jokiu vitaminu ar dar ko nors organizmui stiprinti kaip LT biggrin.gif
Papildyta:
ledai nuo 12.00 val. - 18.00val. mano vaiks suko ratus nuolat biggrin.gif imi kiek nori smile.gif ir siaip buvo tu kavinukiu kuriuose, tai blynus kepe, taip hamburgerius, tai kebabus...maisto sociai, alkohol gerimu kiek nori, viska duoda iki 23.00val., bet nuo 23.00 val. - 0.02 nakties beach disco party gerimai taip pat nemokamai biggrin.gif baogi prie vieno, gali eiti dasimusti prie kito... biggrin.gif fainai ir disko labai, ugnies sou...zodziu man patiko Majesty Mirage Park Resort, viskas liux ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2011 05 23, 16:56)
prisnigo? geras  lotuliukas.gif nu ja,geriau lai karsta ,nei sniegas  laugh.gif

small air planet turi airbus'a ir boeinga,tai kas papuole su airbus'u skrist greiciau atskrido,jis didesnis ir sustresnis  bigsmile.gif

Vo tai, a tai kaip zinot ant ko pataikysi? smile.gif
Praeitais metais kai pataikem per tokius karscius ne karto nevalgiau pietu pagrindiniam restorane, o buvom mes Simenoj HV1. Nes man ten pietu meta smegenys nuo karscio lydesi, tik arbuzus kalnais rijau. Tik va bijau, kad siemet, kaip kompensacija, lietus nepliauptu doh.gif

QUOTE(šeima iš 5 @ 2011 05 23, 17:36)
Kaip zinot i kuri papulsi?
Papildyta:
Registruosites internetu? ar visgi laikysites taisykliu...?

Kad mes su kudikiu skrendam, tada registruotis internetu neleidzia verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2011 05 23, 20:46)
Tahtali kalnas, Phaselis, Beldibi , Antalya

paskutinis foto ir tekst reportazas siai kelionei smile.gif

tikiuosi ir jums bus naudos

labai grazu, super thumbup.gif
man su vaiku buvo sunkokai su ekskursijomis smile.gif man vaikezui crocs kojas nugrande, susidare pusles, visas atostogas raise smile.gif bet ir siaip as daug kur su juo prasimaliau, su dolmusu kokius 3 kartus vaziavom, po Kemera vaikstinejome, plaukem su jachta po salas, i Goynuk miesteli apie 1 km. pirmyn beveik kiekviena diena ejom ... smile.gif tikrai uz tokia kaina vaziuociau ten pat vel...smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jogle @ 2011 05 23, 21:35)
Vo tai, a tai kaip zinot ant ko pataikysi? smile.gif
Praeitais metais kai pataikem per tokius karscius ne karto nevalgiau pietu pagrindiniam restorane, o buvom mes Simenoj HV1. Nes man ten pietu meta smegenys nuo karscio lydesi, tik arbuzus kalnais rijau. Tik va bijau, kad siemet, kaip kompensacija, lietus nepliauptu doh.gif
Kad mes su kudikiu skrendam, tada registruotis internetu neleidzia verysad.gif .

tik nevaziuokite per tuos karscius su vaikais doh.gif paskutines dienas kai pradejo kaitinti, mano vaiks antra dienos dali leizgyvis vaiksinejo ir vis glaustesi prie manes, jei kokia 40 karscio doh.gif uzjauciu vaikus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bruc @ 2011 05 23, 23:19)
man prie avarinio isejimo:
1 nes kojoms vietos daugiau  g.gif
2 niekas lango neuzstoja  mirksiukas.gif
3 nera nepazistamo kaimyno (-nes)

thumbup.gif

Kadangi bruc jau skrenda...
Ar leidžia prie avarinio registruotis internetu? O kiek ten vietų? Jei mes trise, tai netinka?
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2011 05 24, 08:28)

Ar leidžia prie avarinio registruotis internetu? O kiek ten vietų? Jei mes trise, tai netinka?

Nežinau.
Kadangi registruojantis nežinojau ir aš tų gerų vietų, tai skrendant į priekį sėdėjom prieky, berods 6 eilėj. O atgal skrendant gavom vietas lėktuvo gale. Nu ir teisybę pasakius skirtumo jokio aš nejutau unsure.gif
Atsakyti
Grizom is pirmosios keliones i Turkija smile.gif Na ka galiu pasakyti, ko gero tai buvo pirmas ir paskutinis kartas. Buvom viesbuty Sea World Resort& Spa, bet turbut apie ji komentarai nelabai kam idomus, nes mes skridom is Vokietijos, lietuviai i si viesbuti kaip suprantu kelioniu neorganizuoja. Kai tik atskridom ispudis buvo-prabangus viesbutis, palmes, grazi aplinka, susidare ispudis kad viesbuty tieeeek visko nuveikti... Bet savaitei ipusejus galvojom isprotesim, kaip nuobodu pasidare. Nusprendem, kad lietuviu numyletas pliaziniu atostogu modelis "pasidegint, pasimaudyt, gerai pavalgyt, vakare pagert" ne mums. Kitais metais imsim pazintine kelione, o i Turkija grisim pensijoj, kada jau nebepaeisim smile.gif O ir pati salis pasirode skurdoka, uz hotelio tvoros kalnai siuksliu, pastatai apgriuve, sugriuve, tu palmiu prisodinta pagrinde viesbucio teritorijoj, kad klientai jaustusi kaip egzotiskoj vietelej, uz viesbucio ribu ju tik viena kita pamatysi, medziai, augalai labai panasus i Lietuvos. Kaip ir viena forumo dalyve pries tai rase, tikejausi, kad salis bus panasi i Graikija, bet pasirode labiausiai panasi i Ukraina. Grizus i Vokietija vos ne puoliau buciuot zeme thumbup.gif
Atsakyti
Tez'ai organizuoja į Sea World Resort& Spa. Man labai agentas rekomendavo, nes naujas, bet atsisakiau, nes Sidėj, o norėjau į Kemerą. Tai nelabai jis? Ten lyg ir boulingas yra...
Atsakyti
QUOTE(byebyelondon @ 2011 05 24, 14:41)
Grizom is pirmosios keliones i Turkija smile.gif Na ka galiu pasakyti, ko gero tai buvo pirmas ir paskutinis kartas. Buvom viesbuty Sea World Resort& Spa, bet turbut apie ji komentarai nelabai kam idomus, nes mes skridom is Vokietijos, lietuviai i si viesbuti kaip suprantu kelioniu neorganizuoja. Kai tik atskridom ispudis buvo-prabangus viesbutis, palmes, grazi aplinka, susidare ispudis kad viesbuty tieeeek visko nuveikti... Bet savaitei ipusejus galvojom isprotesim, kaip nuobodu pasidare. Nusprendem, kad lietuviu numyletas pliaziniu atostogu modelis "pasidegint, pasimaudyt, gerai pavalgyt, vakare pagert" ne mums. Kitais metais imsim pazintine kelione, o i Turkija grisim pensijoj, kada jau nebepaeisim smile.gif O ir pati salis pasirode skurdoka, uz hotelio tvoros kalnai siuksliu, pastatai apgriuve, sugriuve, tu palmiu prisodinta pagrinde viesbucio teritorijoj, kad klientai jaustusi kaip egzotiskoj vietelej, uz viesbucio ribu ju tik viena kita pamatysi, medziai, augalai labai panasus i Lietuvos. Kaip ir viena forumo dalyve pries tai rase, tikejausi, kad salis bus panasi i Graikija, bet pasirode labiausiai panasi i Ukraina. Grizus i Vokietija vos ne puoliau buciuot zeme  thumbup.gif

Taigi ten galima ekskursijas nusipirkti,kam nepriimtinas pliazinis poilsis, ar is vietiniu, ar is kelioniu organizatoriaus, Turkijoje tikrai yra graziu vietu ir veiklos! thumbup.gif Kai buvau pirmakart isbandziau turistini varianta, tai viesbuty praktiskai nebudavom, grizdavom tik pernakvoti, tikrai super laikas praejo, turiningai, su nuotykiais! smile.gif Antrakart specialiai vaziavom poilsiauti viesbutyje, kadangi su mazu vaiku, tai ir sis poilsio budas pasiteisino, aisku, emem geresni viesbuti, tai tikrai tos veiklos uztenka ir nebuna nuobodu, nes vien ka reiskia paskui vaika lakstyt ir ziureti,kad i koki baseina neikristu biggrin.gif
Atsakyti
Galima buvo ekskursijas imti, bet del asmeniniu priezasciu negalejom. Bet kas is tu ekskursiju 100-200 kilometru aplink viesbuti spinduliu, va kai i grynai pazintine vaziuoji, tai per visa sali pravaziuoji, pamatai tikrai tos salies perliukus, o ne i artimiausia miesteli ir dar sen bei ten,ar zaliasis kanijonas ar Sides amfiteatras yra kazkas, del ko reiktu skristi tiek tukstanciu kilometru? smile.gif Tuomet jau geriau i Paryziu...

Del viesbucio, tai mums nepatiko. Turkai tik vokiskai snekejo, kai kurie isvis jokia uzsienio kalba biggrin.gifD Angliskai niekas nei zodzio, ir tai skaitosi 5 zvaigzdutes. Animacija galeciau apibudinti kaip ikyriu, nemandagiu, nemokanciu kalbos paaugliu kruva, kalbejom su fotografu ten dirbanciu, tai sake, kad yra dirbes daug hoteliu, net 3 zvaigzduciu viesbuciuose animacija mates geresne. Viesbucio sveciai pensininkai ir 35-45 metu zmones su mazais vaikais. Vokieciai, skandinavai, rusai. Bunant 24 ir 26 metu pora be vaiku mums tokia publika nepasirode pati tinkamiausia kompanija. Maistas is pradziu patiko, bet toks vienodas, kad po 5 dienu jau ziuret i ji negalejom. Del to, kad nereikia plauti indu, tvarkytis namu ir daryti valgyt dziugu buvo irgi tik kokias 3-4 dienas...

O siaip tai nebandau niekieno atkalbineti nuo savo megstamo atostogu modelio. Nuvaziavau, pamaciau, turiu savo nuomone ir valio. Ateiciai zinosim. O jums visiems linkiu gerai praleisti laika smile.gif
Atsakyti