QUOTE(dimming @ 2011 05 22, 12:25)
Manau ir mes grisim
Tik galbut i kita vietove. Ar prie Marmario ar Fetijos kalnai pakankamai auksti ir arti lyginant su Kemero puse, ar ten kazkaip kitaip?
Kokiose dar vietovese galima apsilankyti, kad pasirinkti ne visai tradicinius turistinius marsrutus?
Ir dar: Kodel daugiausiai lietuviu, gyvenanciu pietvakarineje Turkijos puseje, bazuojasi Alanijoj? bent jau taip gide sake...
as imeciau fotoreportaza ir ten kazkiek matosi, kokie kalnai yra prie Marmario. Zemesni, bet pakankamai grazus. Tik beda, kad jei neklystu, tai rinktis reiks tik tarp Marmario ir Icmelero. I Marmari po tokio viesbucio, kuriame buvote, tai as tikrai nepatarciau vykti
Lyginant su Kemeru, Marmario, Fetijos ir Bodrumo skirtumas ko gero pakarante pati, nes labai jau grazus vaizdai i jura dazniausiai
Kemere grazus vaizdas i kalnus. As jau jo atsiziurejau ir daugiau ten vykti nebelabai pageidauciau, o stai Bodrume dar neatsibuvau. Marmaris su graziais vaizdais i jura ir kalnus, tikrai grazi ilanka, bet man to negana, niekaip negaliu atsikratyti ispudzio, kad Marmaris labai jau nustekentas. Fetija dar ko gero ateityje
O labiausiai noretusi pasibuti Dalyan'e
Gera ten, ramu. Bet ko gero vienu atostogu 7 naktim man ten butu per akis
Kita vertus is ten jau ir Fetija netoli, ir Drugeliu slenis, Olu Deniz
Veiklos uztektu man
O ka jus turite omenyje, kai kalbate apie ne visai tradicinius marsrutus? Jei turite omenyje populiariausius kurortus tarp lietuviu, tai kol kas be konkurencijos Antalijos regione esantys. Visi kiti nenutrypti tautieciu masiskai, todel drasiai galite rinktis likusias kryptis.
Alanija, kiek domejausi, tai ten vyko daugiausia statybu ikandamom kainom. Bent jau nekilnojamo turto agentai daugiausia siule ta regiona, na o ka siulo, ta ir perka
. Na ir del klimato, nes tarsi ilgesnis siltasis sezonas ten.
Bodrumo regione irgi labai daug statybu, bet kiek kalbejausi, tai ten ir bustai brangesni, ir pragyvenimas brangesnis.