QUOTE(Juny @ 2011 05 19, 21:02)
Mano foto nėr tokia ryški, bet gal įžiūrėsit, kas čia per vaisiai tokie ant medžio?
As irgi nezinau kaio jie vadinasi,bet beveik visuose viesbuciuose ju gavom.
Nu idomus tokie
Uz dvieju dienu ir mes saulute megausimes
QUOTE(ZAIKA2 @ 2011 05 19, 22:58)
tie vaisiai vadinasi mušmala
Aha, tikrai tokį pavadinimą ir girdėjom, tik galvojau , kad gal koks vertimas į lietuvių kalbą yra Nieko tokie, skanūs visai.
Blueta, smagių atostogų
Aš jau tik nuotraukas vis vartau, vartau, vartau...
QUOTE(Juny @ 2011 05 19, 22:37)
Aha, tikrai tokį pavadinimą ir girdėjom, tik galvojau , kad gal koks vertimas į lietuvių kalbą yra Nieko tokie, skanūs visai.
Blueta, smagių atostogų
Blueta, smagių atostogų
Pagal mane cia sitie vaisiai Lokva japoninė (Eriobotrya japonica). Placiau cia ir cia, ir cia.
QUOTE(D'esire @ 2011 05 19, 10:44)
Kadangi mes ir i si viesbuti kita savaite jau lekiam tai noriu paklausti, ar buvo lygintuvas ir plauku dziovintuvas
Plauku dziovintuvas buvo, bet veziausi savo, ligintuvo nebuvo, irgi veziausi savo bet nesugebejau panaudot nes rozete tik prie stalo
QUOTE(ziulyte @ 2011 05 19, 18:38)
Pasakok kaip sekesi keliaut? Ar pasinaudojai kuprine? Ir is vis - kur visu grizusu fotkes kazi Laukiam Turkija 2011 fotoreportazuose visu. Idomu gi....
Puiki kelione Kuprine panaudojau trumpai, tik prie juros iseit, nes mano vyras tinginys tingejo tuo konjonu eit Ir nuotrauku pas mus kazkokiu isskirtiniu nera nes praktiskai visa laika praleidom viesbucio teritorijoj Plaukem tik su jachta ir trumpam buvo su motoroleriu isleke, na ir dar pirtis Kada tau kuprinyte su lauktuvem uzvezt?
http://www.lrytas.lt...a-papildyta.htm
Va taip ramiai ir negali laukti kelionės Pernai pelenai to ejejejejejen kažkokio ugnikalnio, šiais metais drebėjimas
Va taip ramiai ir negali laukti kelionės Pernai pelenai to ejejejejejen kažkokio ugnikalnio, šiais metais drebėjimas
QUOTE(Juny @ 2011 05 19, 21:02)
gesa
Mano foto nėr tokia ryški, bet gal įžiūrėsit, kas čia per vaisiai tokie ant medžio? Viduj tokie įdomus 3 kauliukai. Kažkaip nepavyko išsiaiškint pavadinimo nei rusuškai, nei angliškai
Mano foto nėr tokia ryški, bet gal įžiūrėsit, kas čia per vaisiai tokie ant medžio? Viduj tokie įdomus 3 kauliukai. Kažkaip nepavyko išsiaiškint pavadinimo nei rusuškai, nei angliškai
Mes , kai buvom Kemere, tai zinau , kad tuos vaisius vadino turkiskai ERIK MALTA, tai as verciau , kaip Maltos slyvos, nes turk. Erik yra slyva
QUOTE(oziarage @ 2011 05 20, 10:38)
Ai, dar ryt ir pasaulio pabaiga, taip, kad viskas normaliai
ai kad ir pasaulio pabaiga, svarbu sutikt ja su sampanu rankoje
o dar sakykit kaip del rankinio bagazo, ten yra ismatavimai duoti, kaip suprantu daug kas kuprines vezates, o ka dar, nes as kuprines neturiu galvoju kokia tase nusipirkti, ar tinka kazin tokios paiilgos , gal kas turi patarimu kokias naudojo
QUOTE(lupipita @ 2011 05 20, 09:57)
ai kad ir pasaulio pabaiga, svarbu sutikt ja su sampanu rankoje
o dar sakykit kaip del rankinio bagazo, ten yra ismatavimai duoti, kaip suprantu daug kas kuprines vezates, o ka dar, nes as kuprines neturiu galvoju kokia tase nusipirkti, ar tinka kazin tokios paiilgos , gal kas turi patarimu kokias naudojo
svarbu,kad tik to sampano butu viesbutyje
Kas su kuprinemis,kas su sportinemis rankinemis keliavo
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 05 20, 12:34)
svarbu,kad tik to sampano butu viesbutyje
o tokia kiekvienas skrendantis gali tureti, ta prasme jei keliauji dviesia tai dvi ir gali tureti ar viena
QUOTE(lupipita @ 2011 05 20, 10:44)
o tokia kiekvienas skrendantis gali tureti, ta prasme jei keliauji dviesia tai dvi ir gali tureti ar viena
gali
QUOTE(Norima @ 2011 05 20, 16:12)
Man užteko ir ten
Bet jus zinote, kad Simena hotel ir daugelio garbinamas Simena Sun Club yra skirtingi viesbuciai ?