Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

tie vaisiai vadinasi mušmala mes tokus viena savaite is dvieju gavom nuolat. Kauliuku nuo vieno iki sesiu dazniausiai trys keturi.
Atsakyti
QUOTE(Juny @ 2011 05 19, 21:02)
Mano foto nėr tokia ryški, bet gal įžiūrėsit, kas čia per vaisiai tokie ant medžio?

As irgi nezinau kaio jie vadinasi,bet beveik visuose viesbuciuose ju gavom.
Nu idomus tokie rolleyes.gif

Uz dvieju dienu ir mes saulute megausimes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ZAIKA2 @ 2011 05 19, 22:58)
tie vaisiai vadinasi mušmala

Aha, tikrai tokį pavadinimą ir girdėjom, tik galvojau , kad gal koks vertimas į lietuvių kalbą yra lotuliukas.gif Nieko tokie, skanūs visai.

Blueta, smagių atostogų 4u.gif
Aš jau tik nuotraukas vis vartau, vartau, vartau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juny @ 2011 05 19, 22:37)
Aha, tikrai tokį pavadinimą ir girdėjom, tik galvojau , kad gal koks vertimas į lietuvių kalbą yra  lotuliukas.gif Nieko tokie, skanūs visai.

Blueta, smagių atostogų  4u.gif
Aš jau tik  nuotraukas vis vartau, vartau, vartau... biggrin.gif

Pagal mane cia sitie vaisiai ax.gif Lokva japoninė (Eriobotrya japonica). Placiau cia ir cia, ir cia. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wilmute4u: 20 gegužės 2011 - 07:05
QUOTE(D'esire @ 2011 05 19, 10:44)
Kadangi mes ir i si viesbuti kita savaite jau lekiam wub.gif  tai noriu paklausti, ar buvo lygintuvas ir plauku dziovintuvas g.gif

Plauku dziovintuvas buvo, bet veziausi savo, ligintuvo nebuvo, irgi veziausi savo bet nesugebejau panaudot nes rozete tik prie stalo doh.gif
QUOTE(ziulyte @ 2011 05 19, 18:38)
Pasakok kaip sekesi keliaut? Ar pasinaudojai kuprine? Ir is vis - kur visu grizusu fotkes kazi  g.gif Laukiam Turkija 2011 fotoreportazuose visu. Idomu gi....

Puiki kelione wub.gif Kuprine panaudojau trumpai, tik prie juros iseit, nes mano vyras tinginys blush2.gif tingejo tuo konjonu eit doh.gif Ir nuotrauku pas mus kazkokiu isskirtiniu nera nes praktiskai visa laika praleidom viesbucio teritorijoj blush2.gif Plaukem tik su jachta ir trumpam buvo su motoroleriu isleke, na ir dar pirtis blush2.gif Kada tau kuprinyte su lauktuvem uzvezt? ax.gif
Atsakyti
http://www.lrytas.lt...a-papildyta.htm

Va taip ramiai ir negali laukti kelionės doh.gif Pernai pelenai to ejejejejejen kažkokio ugnikalnio, šiais metais drebėjimas doh.gif doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juny @ 2011 05 19, 21:02)
gesa  thumbup.gif  wub.gif

Mano foto nėr tokia ryški, bet gal įžiūrėsit, kas čia per vaisiai tokie ant medžio? Viduj tokie įdomus 3 kauliukai. Kažkaip nepavyko išsiaiškint pavadinimo nei rusuškai, nei angliškai doh.gif
user posted image

Mes , kai buvom Kemere, tai zinau , kad tuos vaisius vadino turkiskai ERIK MALTA, tai as verciau , kaip Maltos slyvos, nes turk. Erik yra slyva g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2011 05 20, 10:38)
Ai, dar ryt ir pasaulio pabaiga, taip, kad viskas normaliai irnesakyk.gif

ai kad ir pasaulio pabaiga, svarbu sutikt ja su sampanu rankoje lotuliukas.gif

o dar sakykit kaip del rankinio bagazo, ten yra ismatavimai duoti, kaip suprantu daug kas kuprines vezates, o ka dar, nes as kuprines neturiu galvoju kokia tase nusipirkti, ar tinka kazin tokios paiilgos g.gif , gal kas turi patarimu kokias naudojo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2011 05 20, 09:57)
ai kad ir pasaulio pabaiga, svarbu sutikt ja su sampanu rankoje  lotuliukas.gif

o dar sakykit kaip del rankinio bagazo, ten yra ismatavimai duoti, kaip suprantu daug kas kuprines vezates, o ka dar, nes as kuprines neturiu galvoju kokia tase nusipirkti, ar tinka kazin tokios paiilgos  g.gif , gal kas turi patarimu kokias naudojo  blush2.gif

svarbu,kad tik to sampano butu viesbutyje biggrin.gif
Kas su kuprinemis,kas su sportinemis rankinemis keliavo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 20 gegužės 2011 - 11:34
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 05 20, 12:34)
svarbu,kad tik to sampano butu viesbutyje  biggrin.gif
Kas su kuprinemis,kas su sportinemis rankinemis keliavo  mirksiukas.gif

o tokia kiekvienas skrendantis gali tureti, ta prasme jei keliauji dviesia tai dvi ir gali tureti ar viena g.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2011 05 20, 10:44)
o tokia kiekvienas skrendantis gali tureti, ta prasme jei keliauji dviesia tai dvi ir gali tureti ar viena  g.gif

gali mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Norima @ 2011 05 20, 16:12)
Man užteko ir ten cool.gif

Bet jus zinote, kad Simena hotel ir daugelio garbinamas Simena Sun Club yra skirtingi viesbuciai ?
Atsakyti