Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Jurga B. @ 2011 05 17, 16:30)
Sveiki,
Užsisakėm per išankstinį pardavimą iš Novaturo kelionę į Meryan viešbutį.
Dabar sužinojau, kad prie pat viešbučio statybos doh.gif
Novaturas prie viešbučio aprašymo kol kas to neskelbia. Tikrai nebūčiau pasirinkusi šito viešbučio, jeigu būčiau žinojusi apie statybas. verysad.gif
Vieną kartą jau keičiau kelionės sąlygas pagal tą išankstinio pirkimo akciją-atrakciją. Kažin ką dabar daryt g.gif
Gal kas nors susidūrėt su panašia situacija g.gif

Nemanau, kad reikia pergyvent... Vienoje vietoje, gi nesedesit, vaiksciosit, uzsidarius langus, garsas sumazes...
O va, dar reportaza gausit... Nu geras viesbutis, su vaiku animacija lietuviska.... Nemanau, kad jums atostogas sugadins... Tiesiog nekreipkit i tai demesio...
Atsakyti
Vakar gryžom iš Turkijos. Netoli Meryan buvom, nemažai lietuvių iš ten paėmė, bet kad tikrai niekas nesiskundė statybų triukšmais. Viskas bus gerai. thumbup.gif
Kiek esu mačiusi statomų viebučių, tai sezono metu tos statybos buna sustabdomos ar pristabdomos. Nemanau, kad taip niekas ir nepasiskųstų dėl "poilsio" statybos aikštelėje. smile.gif
Atsakyti
[quote=Ameida,2011 05 17, 19:59]
[quote=RRRuuu,2011 05 17, 09:32]

Mes kaip tik lekiam i Kiris miesteli.Tai,kaip suprantu tas keliukas mums bus visai netoli,tik paeiti iki to kalniuko pradzios. Na mums grizti ,tai reiks tuo paciu keliu kur ir uzlipsime.
gal galite imformuoti apie turgu Kiris miestelyje,kada buna,kaip kainos,ar reikia i Kemera vaziuot del jo. Kemere kiek skaiciau(O skaiciau ne viska tikrai) turgus antradieniais. Tai jau tada neteks ten apsilankyt,nes mes atskrendame antradieni ir griztame taip pat. Kas pirkote tabako kaljanui,kokios kainos,kur geriausia pirkti?
[/quote]
Mes ir Kisise gyvensim, tai tas kalnas iskart uz musu viesbucio thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
as tai ziuriu cia http://www.toroslar....cam.asp?camid=1 ir matau koks oras ,siandien alanijoj apsiniauke g.gif
Atsakyti
O tai jus man dabar tundrai paaiskinkit, visi cia registruojas skrydziui online, ar teztouro skrydziams yra sita paslauga? Kur ana rast?
Atsakyti
QUOTE(kufu @ 2011 05 18, 12:32)
O tai jus man dabar tundrai paaiskinkit, visi cia registruojas skrydziui online, ar teztouro skrydziams yra sita paslauga? Kur ana rast?

va cia mirksiukas.gif
http://www.teztour.l...ages/WebCheckIn
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2011 05 18, 10:28)
Mes ir Kisise gyvensim, tai tas kalnas iskart uz musu viesbucio thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Koks jusu viesbutis? kiek kainuoja nulekt su dolmusu i Kemera? tai buna ar ne turgus Kiris miestuke ,taip nieks ir neatsako?? smile.gif Ar niekas jame nesilanket/
Atsakyti
QUOTE(Ameida @ 2011 05 18, 13:45)
Koks jusu viesbutis? kiek kainuoja nulekt su dolmusu i Kemera? tai buna ar ne turgus Kiris miestuke ,taip nieks ir neatsako?? smile.gif  Ar niekas jame nesilanket/

buvau prieš 4 metus, nemačiau jokio turgaus g.gif
kaina 1,5 dolerio į vieną pusę
Atsakyti
Turiu dar viena klausimuka. Turiu fobija sliauziojantiems padarams,jei laipiosime po kalnus ar ju nesutiksime ten? Gal kas zinot,matet? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bruc @ 2011 05 18, 09:15)

*Mulate* gaunasi 2 keitimai, o tai iš esmės man nepatinka  ax.gif  be to keliausiu į kapadokiją, o tai kainuos, tai reikia daug lyrų  4u.gif

mums lyru Kapdokijoje neprireike schmoll.gif geros kainos buvo ir doleriais.Pirkome ir suvenyru ir papuosalu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kufu @ 2011 05 18, 09:34)
He he he... bigsmile.gif reikia liniuote keist biggrin.gif uzmaciau papigiai Teztour'o bilietu skrydziams i Bodruma ir nusipirkau ir skrendu penktadieni tiesiai is Vilniaus i Bodruma 2 savaitems cool.gif o buc turejus tarabanytis per kauna ir Kos sala.. doh.gif

kiek bilietukas gavosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameida @ 2011 05 18, 12:45)
Koks jusu viesbutis? kiek kainuoja nulekt su dolmusu i Kemera? tai buna ar ne turgus Kiris miestuke ,taip nieks ir neatsako?? smile.gif  Ar niekas jame nesilanket/

Kadangi ir as vaziuosiu pirma syki, tai galiu pasakyti tik tiek kiek pasiskaiciau 4u.gif Viesbutis Akka alinda, iki kemero 2 dol su dolmusu, o del turgaus tai ir as nezinau 4u.gif

O koks jusu viesbutis ir kada jau vaziuojat? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Ameida @ 2011 05 18, 12:49)
Turiu dar viena klausimuka. Turiu fobija sliauziojantiems padarams,jei laipiosime po  kalnus ar ju nesutiksime ten? Gal kas zinot,matet? g.gif

Nu as ir tikiuosi, kad tokiu nesutiksiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D'esire: 18 gegužės 2011 - 12:57
QUOTE(Ameida @ 2011 05 18, 13:49)
Turiu dar viena klausimuka. Turiu fobija sliauziojantiems padarams,jei laipiosime po  kalnus ar ju nesutiksime ten? Gal kas zinot,matet? g.gif

sutikom didelį vėžlį g.gif
daug tokių:
user posted image
user posted image

ir vieną tokį, bet negyvą irnesakyk.gif
user posted image

šiaip nemačiau nei vieno gyvo, bet driežiukų teko sutikti ir viešbučio teritorijoj ir parke ant saulytės besideginančių ax.gif
mano fobija vorai unsure.gif mačiau kelis gerulius olose įsikūrusius doh.gif
Papildyta:
jolita.martyna išsikeičiau ir aš dolerius, bus kaip bus irnesakyk.gif jei ką vietoj pasikeisiu ax.gif
O jus su vietine agentūra važiavot? ar savarankiškai? kažkaip neužmačiau fotoreportaže, einu iš naujo žiūrėti ax.gif bet mano pc užsikemša kol jas užkrauna blink.gif
Atsakyti