Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

Fotoreportazu temos
2009 metu
http://www.supermama...howtopic=468221
2010 metu
http://www.supermama...howtopic=568345
Daugiau foto apie Kapadokija
http://www.supermama...?...489701&st=0

taip pat cia yra daug idomiu ir graziu foto ir komentaru
http://www.supermama...howtopic=314625
Papildyta:
user posted image

user posted image

Kapadokija
user posted image

Pamukale
user posted image

Antalija
user posted image
http://lt.wikipedia.org/wiki/Antalija
Alanija
user posted image
http://lt.wikipedia....anija_(Turkija)
Side
user posted image
http://en.wikipedia.org/wiki/Side
Kemeras
user posted image
http://lt.wikipedia....meras_(Turkija)

Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Bodrumas
user posted image
http://en.wikipedia.org/wiki/Bodrum
Marmaris
user posted image
http://lt.wikipedia.org/wiki/Marmaris
Kusadasis
user posted image
http://en.wikipedia....wiki/Kuşadası

Diskutuojam, džiaugiamės ir grožimės Turkija wub.gif

Keliaujančiųjų į Turkiją 2010 m. sąrašą rasite čia. (Ten pat ir registruojamės)

Rekomenduojamos lauktuves is Turkijos
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 11 gegužės 2011 - 06:30
Zilvinai uz 11 naktu su juriniu vaizu 8000 mokejom, labai gera kaina, tuo pat metu uz 14 naktu butume ta pati mokeje kaip ir dabar su akcija vogue yra mirksiukas.gif paprasciausiai neisejo mums vaziuoti 14 naktu del vyro darbo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2011 05 10, 21:03)
Sunku lyginti zinok, ji juk vyksta geguzes pabaigoje, bet trumpesniam laikotarpiui. Manau nera prasmes l
Standard Superior Sea View, 2 suaugę, 1 vaikas (amžius 2-7), 14 n.    UAI    Tez Tour    -33%    4.559 Lt/asm.
3.045 Lt/asm.
9.135 Lt visiems
+kuro mok. 100 Lt/asm.
tai gaunasi 9435 14 dienu. Man atrodo nebloga kaina, kaip i si viesbuti.

Kas liecia ekonominius dalykus
ROYAL WINGS
2 suaugę, 2 vaikai (amžius 2-3, 2-3), 14 n. 
8.871 Lt
ir
2 suaugę, 1 vaikas (amžius 3-10), 14 n. 
8.653 Lt visiems
i vaiku metus demesiu nekreipti, del ju kaina nesikeicia.
Antras vaikas papigiai vaziuoja, ar man cia stogas vaziuoja?  g.gif

Va i Royal Wings tai palekciau uz tokia kaina bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shopaholic: 11 gegužės 2011 - 06:52
Na ka, vel lyg ir neblogu ismete
IC SANTAI 5* (nuo 1699 Lt)
KEMER RESORT 5* (nuo 1728 Lt)
SILENCE BEACH 5* (nuo 1801 Lt)
RIXOS TEKIROVA HOTEL 5* (nuo 1887 Lt)
AKKA ANTEDON HOTEL 5* (nuo 1997 Lt)
AMARA CLUB MARINE 5* (nuo 1997 Lt)
DELPHIN DELUXE RESORT 5* (nuo 2077 Lt)
BAIA LARA 5* (nuo 2133 Lt)
RIXOS SUNGATE HOTEL 5* (nuo 2226 Lt)
CLUB ZIGANA 5* (nuo 2263 Lt)
CLUB HOTEL RIU KAYA 5* (nuo 2266 Lt)
IC GREEN PALACE 5* (nuo 2266 Lt)
SUENO HOTELS GOLF BELEK 5* (nuo 2296 Lt)
ROYAL DRAGON 5* (nuo 2307 Lt)
AMARA BEACH RESORT 5* (nuo 2349 Lt)
AMARA WING RESORT 5* (nuo 2349 Lt)

Ir daug kitu smile.gif Labai jau ilgas sarasas siandien. Matau, kad IC Santai, Delphine deluxe lyg ir tikrai neblogos, o stai kitu supratimo neturiu tongue.gif biggrin.gif

Papildyta:
Paloma nebloga kaina, nes nesenai buvo vos ne 7000
http://www.geros-kel...46/0/33/art/tez

Va ir man juokas ima, kad ar nebus cia karsciau biggrin.gif

http://www.wundergro...ger/2/show.html

QUOTE(bruc @ 2011 05 11, 11:48)
blink.gif  vis tik aš džiaugiuosi parinkus kelionę liepą...

As nesidziaugciau, kada nori, tik ne liepa ir rugpjuti schmoll.gif . bet kas vyksta geguzes gale birzelio pradzioje, tai tie manau tkrai gerai pasirinko, nes tuo metu karscio tikrai jau netruksta, vanduo visur siltas, o liepa jau net nelabai suvokiu, kam save taip kepinti . As neesu vesaus oro fane, bet jei jau rinktis, tai optimaliausia varianta, o liepa tikrai ne optimaliausias oro ir komfortiskos busenos atzvilgiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Udrius @ 2011 05 11, 11:59)
Na nėra taip jau blogai - iš tiesų geresniems viešbučiams gerų kainų tik nėra.

Čia pvz yra specų

ELEGANT APART & HOTEL 3*, HB, 7n. - nuo 535 Lt
MR. CRANE 3*, AI, 7n. - nuo 739 Lt
ANTIQUE ROMAN PALACE 4*, AI, 7n. - nuo 1049 Lt
UTOPIA WORLD HOTEL 5*, UAI, 7n. - nuo 1733 Lt
RIXOS HOTEL TEKIROVA 5*, AEAI, 7n. - 1989 Lt
RIXOS LARES HOTEL 5*, AEAI, 7n. - 2304 Lt

Beč čia tas nuo.... Geras prikolas ir tiek smile.gif Tie kas pirko per išankstinius, kiek matau tikrai nepralošė.

Udriau nevaryk, tik ka permeciau draugei (3+1, arba 2+2, priklausomai, nuo viesbucio), geru kainu tikrai yra ir yra normaliems viesbuciams, ir tas nuo puikiai veikia. Nebent jau paciu viesbuciu nebera pasiuloje. Bet jau sito as tikrai negaliu patikrinti.

QUOTE(kerepliuke @ 2011 05 11, 12:07)
O aš džiaugiuosi pasirinkusi gegužę  irnesakyk.gif Iki atostogų man dar 10 dienų, ir aš įsitikinusi, kad orai tuo metu bus tikrai fantastiški  assa.gif

oi, tas metas ir man superinis wub.gif pakankamai karscio (jau net ne silumos biggrin.gif ) ir tuo paciu gana gaivu wub.gif Ir zmoniu ne mases, nebent labai jau populiarus viesbutis.
Papildyta:
QUOTE(Udrius @ 2011 05 11, 12:11)
Aš nevarau smile.gif tiesiog yra , bet ne visiem viešbučiams.  Be to geros kelione tikrai yra nepatikimas puslapis, ir jau kelis kartus sakiau kodėl - vien tik dėl to kad pas juos pseudo rezervacinė sistema.

Ka reiskia nepatikimas? tai juk galima greitai per pacius tezus pasitikrinti kainas ir tiek. Kita vertus drauge pas juos visada kainas susiranda, o pas tave uzsisakineja, taip, kad baik cia tas demagogijas biggrin.gif
As pati ziurejau pasiulyma per juos i crystala sideje, kaip buvo uz 1500, berods tukstancio, ir tas pasiulymas buvo galiojantis, taip, kad man kazkaip tas sakymas, kad nepatikimas puslapis, man nera vistiek aiskus.
O kad yra ne visiems viesbuciams, tai faktas, niekada neesu maciusi, kad operatorius paskelbtu paskutine minute iskart visiems viesbuciams. Kaip ir per isankstinius irgi juk neduoda visiems viesbuciams 50 proc nuolaidos.
Atsakyti
Na, va, ir grįžusių atsirado smile.gif
Gal kas įsimine, kurią savaites dieną is Alanijos organizuojamos keliones į Kapadokija ? g.gif ( per vietines agenturas )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norala: 11 gegužės 2011 - 10:29
QUOTE(kerepliuke @ 2011 05 11, 11:07)
O aš džiaugiuosi pasirinkusi gegužę  irnesakyk.gif Iki atostogų man dar 10 dienų, ir aš įsitikinusi, kad orai tuo metu bus tikrai fantastiški  assa.gif

aš irgi už 13 dienų skrendu irnesakyk.gif tikiuosi oras bus thumbup.gif
Vat yra žmonių kaip MB, kuriems patinka Turkija gegužį, yra ir kaip mano mama amžina sušala ir be 25 į jūrą nelpa, todėl visada keliauja tik liepą. O yra žmonių kaip aš - man patinka Turkija, todėl keliauju 2 kartus lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(norala @ 2011 05 11, 11:28)
Gal kas įsimine, kurią savaites dieną is Alanijos organizuojamos keliones į Kapadokija ?  g.gif  ( per vietines agenturas )

man irgi aktuali info 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bruc: 11 gegužės 2011 - 10:37
QUOTE(oziarage @ 2011 05 11, 11:23)
Prašom daugiau įspūdžių smile.gif Apie viešbutį ir t.t. smile.gif

Gyvenome Monte Carlo viešbutyje. Viešbutis nedidelis, trižvaigždis. Kambarį gavome daug geresnį, nei kad pirkome. Pirkome taupydamos pinigus ne pagrindiniame pastate. Bet jame buvo nepabaigtas remontas, todėl gavome kambarius pagrindiniame pastate, tik atremontuotus, kvepiančius naujais baldais. važiavome 4 merginos. Tai tik atvykę gražiai paprašėme, kad norėtume kambarių greta, juos ir gavome. Be jokių pakištukų. Su vaizdu į jūrą. Kambarius tvarkė kasdien, barmenai nuolat šypsojosi. Maisto didelės įvairovės gal ir nebuvo, bet alkanos tikrai nelikom. Kadangi sezonas buvo dar tik prasidedantis, tai žmonių ne per daugiausiai, pajūryje gultai ir skėčiai dar buvo nemokami. Karščio užteko. Jūros šilumos irgi. Tris rytus buvom nuėję hihihi.gif, daugiau kažkaip nebuvo laiko.
Daug vaikščiojom. Važiavom į pilį su jų vietiniu transportu, žemyn peškom nusileidom. Buvom džipsafaryje, plaukėm jachta. Turgui labai patiko. Prieskonių turėsiu matyt dviems metams į priekį. Pusę pirktų, pusę dovanotų lotuliukas.gif
Turkai visai nieko biggrin.gif Kažkaip baisu buvo jų to įkyrimo, bet kad nepajutau to. Nieks ten iš paskos nevijo, už rankų netampė. Nori šneki, nenori nusišypsai ir nueini.
Kas šiek tiek nuvylė, tai saldumynai. Per saldūs man. Net užtai koks atradimas tas Efes Pilsen thumbup.gif
Vieną ką daryčiau kitaip, tai vietoj 7 naktų, imčiau nors 9 biggrin.gif
QUOTE(norala @ 2011 05 11, 11:28)

Gal kas įsimine, kurią savaites dieną is Alanijos organizuojamos keliones į Kapadokija ?  g.gif  ( per vietines agenturas )

Nepamenu šito schmoll.gif Kapadokiją ir Pamukalę palikom kitam kartui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juny @ 2011 05 11, 10:27)
. Prieskonių turėsiu matyt dviems metams į priekį. Pusę pirktų, pusę dovanotų lotuliukas.gif
Turkai visai nieko biggrin.gif Kažkaip baisu buvo jų to įkyrimo, bet kad nepajutau to. Nieks ten iš paskos nevijo, už rankų netampė. Nori šneki, nenori nusišypsai ir nueini.
Kas šiek tiek nuvylė, tai saldumynai. Per saldūs man. Net užtai koks atradimas tas Efes Pilsen thumbup.gif
Vieną ką daryčiau kitaip, tai vietoj 7 naktų, imčiau nors 9  biggrin.gif

Nepamenu šito schmoll.gif  Kapadokiją ir Pamukalę palikom kitam kartui biggrin.gif

mes prieskoniu visada parsivezame,kad uztektu metams thumbup.gif
del ikyrumo pritariu,nei karto nepatyreme to baisaus ikyrumo,normaliai viskas thumbup.gif
Effesas..jega thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pastebėjimas: o aš džiaugiuosi žiemą nusipirksi kelionę thumbup.gif , tikrai pigiau iki šiol ( pasirinktam viešbučiui) nebuvo pasiūlyta ...net ir tos ,,geros kelionės''- pateikdamos palankias kainas nublanksta prieš mūsų turizmo agentės parinktą variantą bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Shopaholic @ 2011 05 11, 19:36)
mes tai viska paliekam, kazkaip net nesusimasciau kad reiktu kazkam saugoti, o gal reiketu g.gif

mes pirmais metais irgi viska palikdavom, net i galva nesove tokie dalykai. O paskui uzklydau i SM ir pasiskaiciau, kad net tapkes dingsta lotuliukas.gif del org technikos ir vaiko nardymo akiniu neramiau, tai turim tokia kompaktiska kuprinuke, kur viskas telpa, ja tiesiog prisegam per dirza prie gulto kojos. Nu kad ne taip greitai nueiti ja pasiciupus. O lietuvisku knygu nei vokieciams nei rusam tikrai nereiks, lieka ant staliuko irnesakyk.gif Ai dar kelis dolerius isimetu kuprinen. Maza kam prireiks pasitaskyt cool.gif
Atsakyti
Sveiki,rasau is telefo,tai atsiprasau uz klaideles, tai va cobre klause del oru, pirma diena kai atvaziavom buvo labai didelis vejas,todel pasideginti nepavyko,kita diena visi reikalai pasitaise.Kas liecia rubus,tai vakarais tikrai pakanka megztuko,buvo vakaru,kai ir jo neprireike.Baseine vanduo vesokas,bet maudytis galima,ir vaikai maudosi maciau.Siandien po pietu prasidejo lietus,dar numato ir rytoj bei poryt man rodos,o paskui maciau jau saulute parodyta.
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 05 11, 21:04)
vat idomu pasidare ar maudotes baseine??? realiai???
as nei karto,neskaitant,kad su dukra nuo kalniuku,bet,kad pati lipciau savo noru i baseina kai jura salia schmoll.gif  blush2.gif
manau birzeli jau silta kaip reikalas bus thumbup.gif
[...

liepa- maudausi ir juroj ir baseine, geguze- tik pasildomam baseine, birzeli-nzn ,vat ir idomu kaip bus... jei paklaustum kitaip- kur daugiausiai maudomes- tai daugiausiai baseine,nes daug animacjono buna baseine,prie jo,tuo labiau vaikui idomiau turkstys baseinuke,nei juroj ,todel daugiausia ant gultu praleidziam prie baseino. ir kokteilio pasipildyt toli nereik eit tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2011 05 11, 20:57)
gal kas zinot,ar birzelio pradzioj irgi dar vesokas bus? g.gif apie jura nesvajoju,bet baseine noreciau pasimaudyt g.gif
vis patyliukais pasigailiu,kad ne liepa pasirinkom doh.gif  cool.gif

jūs čia rimtai, ar juokaujat dėl liepos? unsure.gif totalus kepimas ir savęs žudimas liepą, kai net naktį tiesiogine to žodžio prasme dvėsti. Aš jau pasimokiau prieš keletą metų, liepą manęs į Turkiją niekas nenuvarytų.. O pati mėgstu labai šilumą ax.gif Planuojam su mama birželio vidury lėkt, tai jau bijau, kad nebūtų per karšta unsure.gif Mama - n kartų buvus Turkijoj, tad gali drąsiai pasakyt, kad gegužės vidurys - pabaiga, birželio pati pradžia - optimaliausias laikas poilsiui. Normaliam poilsiui, o ne savęs kankinimui. biggrin.gif

QUOTE(Cobre @ 2011 05 11, 21:54)
As suprantu, kad jums tikriausiai malonu ir smagu ir nesiulau niekam keisti savo iprociu. Ir niekada neesu pasakiusi, kad reiktu atostogauti visiems septynias dienas.  Faina butu, kad ateiciai ir kiti suprastu, kad kaip ten bebutu, 7 dienos kai kuriems pats tas  biggrin.gif   mirksiukas.gif

Aš prie jūsų prisijungsiu, kad 7 naktų pilnai pakanka, aš lygiai taip, tiek Turkijoj, tiek Egipte, į savaitės pabaigą jau kaip ir pilnumoj patenkinta ir čiut čiut noriu namo. biggrin.gif Nors mes ir keliaujam labai, ir Pamukkalei buvę, ir ekskursijos, tas, anas.. Nežinau, užtenka tikrai. Nebandžiau 14 n., bet įtariu, kad pabostų biggrin.gif

QUOTE(jolita.martyna @ 2011 05 11, 22:28)

na va daug kas cia tvirtina,kad TEN karstis kitoks...o pasirodo kepimas ir zudymas saves ....

taip, kitoks, Turkijoj jūrinis klimatas, todėl vasarą - karšta ir sausa. Jeigu būtų DRĖGNA, tada išvis būtų žiauru. biggrin.gif Bet aš jums pasakysiu, kad liepą (ir, tikiu, rugpjūtį) ten tikrai žiauru. Labai labai išvargina tas karštis. Vakare jau atrodo pūsteli vos vos vėjelis, gaudai jį, bet vistiek sėdi ir dvėsti. Buvom klube naktį, tai grįžom visi šlapi. doh.gif O kelionės į Pamukalę išvis nelabai noriu prisimint, nes pyliausi vandenį iš butelio visą dieną tiesiai ant galvos. biggrin.gif Žodžiu, grįžom ne tiek pailsėję, bet išvargę nuo karščio.. Nepaisant jo, žinoma, smagu ir daug įspūdžių, bet, sakau, turbūt už dyką manęs nenuvarytų liepą į Turkiją.. Na, gal.. lotuliukas.gif Bet spyriočiausi.
Atsakyti