Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 62

QUOTE(Linetax @ 2012 01 26, 19:43)
Nemanau, kad žagreniui reikia parinkti tam tikrą vietą. Man jie atrodo visai neišrankūs medeliai smile.gif Teko vieną žagrenį augusį kieme nupjauti, nes buvo pradėjęs tvorą ardyti, tai po to tiek turėjome vargo su atžalų naikinimu - augo masiškai.

Būtent negalima nei pačio žagrenio, nei jų šaknų pažeisti, nes tada labai leidžia atžalas. Aplink jį net žemės nepataria kasinėti.
Atsakyti
Gal kas auginate tokį augalėlį ir atžalom galėtų pasidalinti ar bent matėt kur sėklų įsigyti.
http://www.rojaussod...ion=com_content
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2012 01 27, 22:46)
Gal kas auginate tokį augalėlį ir atžalom galėtų pasidalinti ar bent matėt kur sėklų įsigyti.
http://www.rojaussod...ion=com_content

prigys bet kuri nuskinta ir zemen ikista sakele bet kuriuo metu laiku, auginama dazniausiai kaip vienmeciu kompoziciju zaluma.
as nebeauginu.
nuo gyvunu padetu nebent tada, jei pasisodintum visa bordiura tos cimziedes.
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2012 01 28, 23:22)
prigys bet kuri nuskinta ir zemen ikista sakele bet kuriuo metu laiku, auginama dazniausiai kaip vienmeciu kompoziciju zaluma.
as nebeauginu.
nuo gyvunu padetu nebent tada, jei pasisodintum visa bordiura tos cimziedes.

aš apie ją viską žinau, bet jos niekur nerandu nei sėklų ,nei ūglių, ar daigų doh.gif
Atsakyti
Labukas,
keliu temą į viršų.Gal kas turite kokių medžių ,gėlių kompozicijų,net nežinau kaip išsireikšti,kas augtų namo šiaurės rytų pusėje.Viename kampe saulė būna iki vienuoliktos valandos ,o kitame kampe iki dvyliktos.Paskui pavėsis .
Atsakyti
Labai nedaug užuominų klausime ax.gif , ko labiau norisi, žiedų ar lapų? žemo, aukšto? plataus siauro? ir t.t.....
Bet gal kažkiek padės 4u.gif pavėsingi sodai
Nors, jei iki dvyliktos gauna saulės, tai apšvietimas jau beveik normalus gaunasi. Labai daugeliui augalų patinka toks pusiau pavėsis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitule: 03 vasario 2012 - 20:43
QUOTE(bitule @ 2012 02 03, 21:35)
Labai nedaug užuominų klausime  ax.gif , ko labiau norisi, žiedų ar lapų? žemo, aukšto? plataus siauro? ir t.t.....
Bet gal kažkiek padės  4u.gif  pavėsingi sodai
Nors, jei iki dvyliktos gauna saulės, tai apšvietimas jau beveik normalus gaunasi. Labai daugeliui augalų patinka toks pusiau pavėsis.

Labai ačiū.o aš galvojau ,kad tai jau pavėsis.Šiaip ,tai norisi daugiau klasikos,kiek tai įmanoma prie plikų sienų.Žiedų kažkiek taip pat.Aukštesnio ,platesnio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(leliumai @ 2012 01 24, 13:33)

Su visa pagarba peržiūrėjau jūsų albumėlį thumbup.gif Vaizdai tikrai nerealūs, o jau darbo kiek įdėta. Jei ne paslaptis kiek metų reikėjo tai pasiekti??? Aš su konkrečiu klausimu- labai domina mane lelijos... Gal galima būtų pas jus įsigyti???
Atsakyti
QUOTE(Laima.g @ 2012 02 04, 12:20)
Vaizdai tikrai nerealūs, o jau darbo kiek įdėta. Jei ne paslaptis kiek metų reikėjo tai pasiekti??? Aš su konkrečiu klausimu- labai domina mane lelijos... Gal galima būtų pas jus įsigyti???

Ačiū smile.gif Pirmuosius augalus sodinau 2008 metų pavasarį. Taigi, mano sodeliui 4 metai.

Šiemet jei ir turėsiu lelijų perteklinių svogūnėlių, tai tikrai kukliai. Rugpjūčio mėnesį matysiu, ar turiu ką pasiūlyt kitoms lelijų gerbėjoms, ar ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliumai: 04 vasario 2012 - 13:17
QUOTE(vilze @ 2011 12 27, 19:01)
labai jau apmirus temele... ikeliu savo beda ir laukiu patarimu kaip pridengti stulpus. galvoju apie kokia tuja, pusele, noretusi ir eglutes, bet kad augtu ne didesne kaip kokie 3 metrai. taip pat kokio krumelio ar dar gal kam kokiu minciu kils g.gif
user posted image

Labas visoms 4u.gif
Mes sodyboje ant tokio stulpo pasikabinome hamaką rolleyes.gif.
Atsakyti
Labuaks,
norėčiau apželdinti kolonas vijokliais,o paskui jie galėtų lipti balkonu.Iš pradžių galvojau apie rožes.Bet tikimybė ,kad nušalti gali nemaža.Tai bijau to vargo su dangstymu.Rožių pas mane nemažai,tad galvoju gal kokius kitus vijoklinius pabandyti.
Gal kas turite kažką panašaus pas save.Žiūrėjau internete raganes ,sausmedžius,gebenės taip pat mielai atrodo.Kolonų iš viso trys .Ar jas želdinti visas vienodai?
Neturiu naujų nuotraukų.Tad dedu senas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 05 vasario 2012 - 16:03
QUOTE(*GREISI* @ 2012 02 05, 16:36)
norėčiau apželdinti kolonas vijokliais

Ląstūnė (Campsis), Vitis coignetiae.
Pati neauginu jokių vijoklių blush2.gif , bet jau ilgokai man "kritę" šitie du į akį.
Beje, neparašėte kokia pusė (rytai, pietūs, vakarai), tad su patarimais "šaudom į dausas".
Atsakyti