Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 62

QUOTE(Linetax @ 2012 01 03, 20:56)
Paronichija yra gražus  augalėlis, panašus į čiobrelį, visiškai nebijantis mindymo.

QUOTE(MAMICY @ 2012 01 06, 18:50)
...čiobrelius mėgsta bitės... jei mėgstat vaikščioti basi, tai gal nelabai.... ax.gif

Dėkui už patarimus, bandysiu pavasarį apsodinti kuriais nors nereikliais augalėliais mažiau mindomą plytelių tako kraštą, ir žiūrėsiu kas gausis smile.gif

QUOTE(Linetax @ 2012 01 05, 16:54)
Pavasarį norėčiau pasodinti įvairių spygliuotukų, tačiau šioje, jau paruoštoje sodinimui, vietoje auga visai nemažas žagrenis. Patarkite, ar spygliuočiai augs šioje vietoje, nes žagrenio šaknys tai išsidriekusios labai plačiai g.gif

Nežinau, jei žagrenis nebus labai arti tų spygliuotukų, gal ir nepakenks?... Teko matyti tokį sulaukėjusį šabakštynėlį vidury miesto, kur aplinkui ir šalia išsisėjusių žagrenių augo kas tik netingėjo: jazmino krūmas, erškėtrožės, kaukazinė slyvaitė, uosialapis klevukas...Tiesa, spygliuočių ten nebuvo
Atsakyti
QUOTE(Ramika @ 2012 01 10, 19:12)
Dėkui už patarimus, bandysiu pavasarį apsodinti kuriais nors nereikliais augalėliais mažiau mindomą plytelių tako kraštą, ir žiūrėsiu kas gausis smile.gif
Nežinau, jei žagrenis nebus labai arti tų spygliuotukų, gal ir nepakenks?... Teko matyti tokį sulaukėjusį šabakštynėlį  vidury miesto, kur aplinkui ir šalia išsisėjusių žagrenių augo kas tik netingėjo: jazmino krūmas, erškėtrožės, kaukazinė slyvaitė, uosialapis klevukas...Tiesa, spygliuočių ten nebuvo

Visai arti nesodinčiau, tačiau tos žagrenio šaknys driekiasi tolokai, nors ir nestoros. Man žagrenis gražus savo laja, tomis raudonomis "žvakėmis", tačiau jeigu leist augint atžalas, tai tikrai šabakštynas gautųsi.
Atsakyti
user posted image user posted image
Atsakyti
Mergaites noriu patarimo. Planuojam pavasari aplinkos tvarkymo darbus. Tai pat turiu galimybes gauti didžiulį akmenį ar net kelis. O gal iš vis jų net netempti į kiemą? Gal matėte kažką gražaus internete? Fantazijos pritrūko... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(iingutte @ 2012 01 24, 13:55)
Mergaites noriu patarimo. Planuojam pavasari aplinkos tvarkymo darbus. Tai pat turiu galimybes gauti didžiulį akmenį ar net kelis. O gal iš vis jų net netempti į kiemą? Gal matėte kažką gražaus internete? Fantazijos pritrūko...  unsure.gif

tai yra net tema apie akmenis sodybos aplinkoje - ir apie mažus, ir apie laaaabai didelius - yra ir nuorodų daug, ir pačių forumiečių nuotraukų iš savo rūtų darželių - manau temą paskaitinėjus galima daug idėjų prisirankiot mirksiukas.gif

http://www.supermama...?...0999&st=516
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2012 01 10, 20:22)
Visai arti nesodinčiau, tačiau tos žagrenio šaknys driekiasi tolokai, nors ir nestoros. Man žagrenis gražus savo laja, tomis raudonomis "žvakėmis", tačiau jeigu leist augint atžalas, tai tikrai šabakštynas gautųsi.

Man žagrenis visais metų laikais gražus ax.gif Nors atžalos ir nervina blush2.gif bet... išpjaunu ir grožiuosi mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dajulita: 24 sausio 2012 - 13:35
QUOTE(mumrikas @ 2012 01 24, 14:12)
tai yra net tema apie akmenis sodybos aplinkoje - ir apie mažus, ir apie laaaabai didelius - yra ir nuorodų daug, ir pačių forumiečių nuotraukų iš savo rūtų darželių - manau temą paskaitinėjus galima daug idėjų prisirankiot  mirksiukas.gif

http://www.supermama...?...0999&st=516

Ačiū labai. Kažkaip neužmačiau šios temos smile.gif
Atsakyti
user posted image

Merginos mielosios padėkite apželdinti man sklypą-nes fantazijos šia tema-didelis nulis. Atvira visiems pasiūlymams.

Sklypas aptvertas tvora.Kur žalsva spalva-ten veja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giletaite: 25 sausio 2012 - 11:54
QUOTE(Dajulita @ 2012 01 24, 14:35)
Man žagrenis visais metų laikais gražus

O kur Kaune galima būtų žagrenį įsigyti?.. Ar būna jų medelynuose?
Atsakyti
QUOTE(dista @ 2012 01 25, 14:05)
O kur Kaune galima būtų žagrenį įsigyti?.. Ar būna jų medelynuose?

Paprasti pas mus prie upės auga, gali kastis kiek nori. Atžalų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2012 01 25, 15:00)
Paprasti pas mus prie upės auga, gali kastis kiek nori. Atžalų  doh.gif

Buvau išsikasusi keletą - neprigijo verysad.gif Nors buvau tikra, kad augs gerai, mat pasiskaičiau forume, kad beveik kaip piktžolė jis...

Ar gali būti, kad jiems negerai šiaurinėje pusėje?
Atsakyti
QUOTE(dista @ 2012 01 26, 12:43)
Buvau išsikasusi keletą - neprigijo  verysad.gif Nors buvau tikra, kad augs gerai, mat pasiskaičiau forume, kad beveik kaip piktžolė jis...

Ar gali būti, kad jiems negerai šiaurinėje pusėje?

Nemanau, kad žagreniui reikia parinkti tam tikrą vietą. Man jie atrodo visai neišrankūs medeliai smile.gif Teko vieną žagrenį augusį kieme nupjauti, nes buvo pradėjęs tvorą ardyti, tai po to tiek turėjome vargo su atžalų naikinimu - augo masiškai.
Atsakyti