Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 62

QUOTE(antrakartmamyte @ 2011 07 04, 05:50)

o gal melsvės tiktų, man tai gražu tie dideli lapai, ir žydi, ir neužgoš vaizdo  ax.gif

As taip pat galvoju smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, prašau Jūsų patarimo.Įsirengus valymo įrenginius, suku galvą kaip paslėpt šulinius- jų net trys doh.gif .Na sėsim greit veją, tai supylėm ant smūgio kalniuką ir prikišau aplink šulinį gėlių, kokių tik turėjau.Na labiausiai tai suku galvą, ką pasodint kraštuose, kad sutvirtinti kalniuko šlaitus, na ir šiaip gal dar kokių minčių Jums kils.Lauksiu idėjų ax.gif Ačiū 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Prasauir as patarimu pasiulymu, cia mano metu laiko darbas, bet man vis netinka, gal pasiulytumet, ka keisti, noreciau padaryti akmenni takeli iki sio akmenyno, o paskui nuo jo link baseino, smelio dezes, upeli akmenini, kuris iteketu i koki mini prudeli, toliau (nezinau ar matyti, uz smelio dezes yra darzas, ji atskirs arka is rozes ir vynuoges, tai tas prudelis butu kazkur netoli, kadangi prie rose yra nedidele iduna ir vanduoe ten linkes kauptis, nors jau padarem drenaza... DEEkui
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Tisa, dar nesugalvoju, kaip atskirti gelynus nuo zoles, per ziema visa ta plastikine juostele iskilnojo...
Papildyta:
QUOTE(beieškanti @ 2011 07 06, 16:08)
Sveikos merginos, prašau Jūsų patarimo.Įsirengus valymo įrenginius, suku galvą kaip paslėpt šulinius- jų net trys  doh.gif .Na sėsim greit veją, tai supylėm ant smūgio kalniuką ir prikišau aplink šulinį gėlių, kokių tik turėjau.Na labiausiai tai suku galvą, ką pasodint kraštuose, kad sutvirtinti kalniuko šlaitus, na ir šiaip gal dar kokių minčių Jums kils.Lauksiu idėjų  ax.gif Ačiū  4u.gif

user posted image

as ant savo suliniu (tik mano betoninia)uzdejau zemus, placius, suliniu dydzio vazonus su vienmeciu geliu kompozicijom
Atsakyti
labai reikia patarimo 4u.gif

auga trys kalnines pusys, dvi zaliuoja puikiausiai, o viena vos vos zalsva, apgeltus, kai kurie spygliai ir ruduot pradejo... aiskiai matosi, kad kazkas ne taip.. bet kas? gal kas turi kokiu minciu? 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Pamazu griztu i jusu gretas biggrin.gif Jei kas mane prisimena, ... pati tai matau pazistamus veidus - Knifofija, une wink.gif Jolaxus nematau? g.gif Tina ? Vida? Wolke...
Išdykelė pasiseke siemet gyvai sutikt yahoo.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 10 liepos 2011 - 19:20
QUOTE(Ju.Ju @ 2011 07 10, 20:18)
Sveikutes smile.gif Pamazu griztu i jusu gretas  biggrin.gif Jei kas mane prisimena, ... pati tai matau pazistamus veidus - Knifofija,  une wink.gif Jolaxus nematau?  g.gif Tina ? Vida? Wolke...
Išdykelė pasiseke siemet gyvai sutikt yahoo.gif

Sveika sugrįžus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2011 07 08, 11:37)
labai reikia patarimo  4u.gif

auga trys kalnines pusys, dvi zaliuoja puikiausiai, o viena vos vos zalsva, apgeltus, kai kurie spygliai ir ruduot pradejo... aiskiai matosi, kad kazkas ne taip.. bet kas? gal kas turi kokiu minciu?  4u.gif

Pas mane analogiška situacija sad.gif Svarbiausia, kad visos trys beveik vienoj krūvoj auga, sodintos šiemet pavasarį, tai aš galvoju, arba netinkamas sodinukas pasitaikė, arba sodindami ką nors šaknims padarėm, nes vandens tai vienodai gavo. Nors ji iš pat pradžių man nelabai graži buvo, kažkaip šakos užvirtusios kreivai, tarsi ją kas būtų kreivai pasodinę. Kitoj vietoj auga visa eilė pernai rudenį sodintų pušaičių, tai jų tarpe irgi viena kita šiek tiek pageltusi yra... Taip pat suku galvą, kas čia joms netinka. Šiemet jau ir trąšų gavo, ir laistėm kai buvo sausa...
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2011 07 10, 19:18)
Pamazu griztu i jusu gretas  biggrin.gif...

biggrin.gif p a m a z u - ne tas zodis.... Kur taip toli buvai nuejus, kad tik dabar gryzti lotuliukas.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 10 liepos 2011 - 21:19
[quote=saulute111,2011 07 06, 23:20]
Prasauir as patarimu pasiulymu, cia mano metu laiko darbas, bet man vis netinka, gal pasiulytumet, ka keisti, noreciau padaryti akmenni takeli iki sio akmenyno, o paskui nuo jo link baseino, smelio dezes, upeli akmenini, kuris iteketu i koki mini prudeli, toliau (nezinau ar matyti, uz smelio dezes yra darzas, ji atskirs arka is rozes ir vynuoges, tai tas prudelis butu kazkur netoli, kadangi prie rose yra nedidele iduna ir vanduoe ten linkes kauptis, nors jau padarem drenaza... DEEkui
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Tisa, dar nesugalvoju, kaip atskirti gelynus nuo zoles, per ziema visa ta plastikine juostele iskilnojo...

Matau, kad pas jus fantazijos nestinga, nebėra ką siūlyti mirksiukas.gif . Jeigu bus akmenų takelis, tai man norėtųsi jo netaisyklingo ir kad kur nekur kyšotų gėlių kupstelis (šalia takelio).
Kad atskirti gėlyną nuo žolės, siūlyčiau kažkiek pabetonuoti, kad galima būtų užvažiuoti ir lygiai nujauti žolę arba įsigyti trimerį ir su juo gražiai apipjauti aplink gėlynus.
Atsakyti
QUOTE(beieškanti @ 2011 07 06, 17:08)
Sveikos merginos, prašau Jūsų patarimo.Įsirengus valymo įrenginius, suku galvą kaip paslėpt šulinius- jų net trys  doh.gif .Na sėsim greit veją, tai supylėm ant smūgio kalniuką ir prikišau aplink šulinį gėlių, kokių tik turėjau.Na labiausiai tai suku galvą, ką pasodint kraštuose, kad sutvirtinti kalniuko šlaitus, na ir šiaip gal dar kokių minčių Jums kils.Lauksiu idėjų  ax.gif Ačiū  4u.gif

user posted image

pas man ne toks iskilus dangtis - tai ant jo vazona pastaciau ir i ji vienmetes isodinau smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(beieškanti @ 2011 07 06, 16:08)

user posted image

Prie maziau kilnojamo dangzio koks slaiuziantis kadagys arba kazokinis kadagys, prie kitu vienas koloninins kadagys, putinalapis puslenis 'diabolo', salia putinalapio miskantas ir 1 japonine lanksva pagal skoni smile.gif viska mulciuoti.
Siaip skubi mintis svystelejo, gal patiks smile.gif
Atsakyti
Sveikos, ateinu ir as pas jus patarimo. Turiu tokia idėja kur nuotraukoje matosi juoda žemė užpilti skalda o viduryje pastatyti kazkoki fontanuka g.gif Kaip manote ar tiktu ar geriau užsodinti zolyte g.gifuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veiva: 11 liepos 2011 - 16:31