Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 05 11, 16:24)
Mums padare, kai atsiradome ligonineje pas speca, tiek tyrimu prirase, kad turbut gyvenime tiek netyre ir netirs, nuo hormonu iki genetiniu, del visu raudoniuku, hepatitu, toxpl ir t.t., uzklausk, per galva niekas neduos.  mirksiukas.gif  4u.gif

Na,nam irgi dare n katru tuos tyrimus,bet man ne i galva neatejo del tos raudoniukes doh.gif Butinai paklausiu.Bet jeigu as nesirgau,ka tada g.gif Negi nestuke.gif butinai susirgsiu g.gif Sakes!!! doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2011 05 11, 19:02)
Na,nam irgi dare n katru tuos tyrimus,bet man ne i galva neatejo del tos raudoniukes  doh.gif Butinai paklausiu.Bet jeigu as nesirgau,ka tada  g.gif  Negi  nestuke.gif butinai susirgsiu  g.gif  Sakes!!! doh.gif  doh.gif  doh.gif

Taja, nebutinai susirgsi. Kaip nesusirgai per tiek laiko, kiek tau yra metu, yra tikimybe ir didele, kad ir toliau nesirgsi smile.gif Tiesiog skiepas apsaugo nuo uzsikretimo atvejo. As asmeniskai nesirgus ir labai nenoriu skiepytis..nebent daktaras kaip nors privers smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2011 05 11, 16:02)
Na,nam irgi dare n katru tuos tyrimus,bet man ne i galva neatejo del tos raudoniukes  doh.gif Butinai paklausiu.Bet jeigu as nesirgau,ka tada  g.gif  Negi  nestuke.gif butinai susirgsiu  g.gif  Sakes!!! doh.gif  doh.gif  doh.gif

Ne, zinoma, kad jeigu per tiek laiko nesusirgai, tai nereikia galvoti, kad butinai budama nestuke.gif susirgsi, bet...tikimybe lieka. Pasikalbek su gyd. 4u.gif
O mano nuotaikos nekokios, nesenai suzinojau, kad mano specas nebedirba, apsiverkiau, nes tai nuostabus zmogus ir gyd, vienas geriausiu, taip tikejausi, kad jis mane operuos ir su juo sulauksiu savo laimingojo fiv, o dabar nosis palei zeme... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mergaiciukes 4u.gif
Adrija uzbegau tau palinketi grazaus susitikimo su savo maziukais,rytoj.Graziu vaizdu ir maloniu pojuciu wub.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Kur galeciau suzinoti, kokius reikia pasidaryti tyrimus pries startuojant su IVF?
Atsakyti
QUOTE(Boruzele07 @ 2011 05 11, 21:18)
Sveikutes,
Kur galeciau suzinoti, kokius reikia pasidaryti tyrimus pries startuojant su IVF?

1 psl. viskas surasyta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 05 11, 18:33)
Ne, zinoma, kad jeigu per tiek laiko nesusirgai, tai nereikia galvoti, kad butinai budama  nestuke.gif susirgsi, bet...tikimybe lieka. Pasikalbek su gyd.  4u.gif
O mano nuotaikos nekokios, nesenai suzinojau, kad mano specas nebedirba, apsiverkiau, nes tai nuostabus zmogus ir gyd, vienas geriausiu, taip tikejausi, kad jis mane operuos ir su juo sulauksiu savo laimingojo fiv, o dabar nosis palei zeme...  verysad.gif

Tik nenuleisk tos nosies rolleyes.gif !!!! Viskas bus gerai.Tikriausiai yra ne vienas geras gydytojas.Pamatysi,kitas dar geresnis specas bus mirksiukas.gif Sulauksi savo laimingojo ivf bet kokiu atveju 4u.gif Kada tau operuos?
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2011 05 11, 20:02)
Bet jeigu as nesirgau,ka tada  g.gif  Negi  nestuke.gif butinai susirgsiu  g.gif  Sakes!!! doh.gif  doh.gif  doh.gif

bet jei susrgsi budama nestuke.gif , tai pasekmes isnesioti leliuka ne kokios unsure.gif pries kelias savaites vyras susirgo raudoniuke, tai infektologe iskart paklause ar as ne nestuke.gif nes joms labai kenkia si liga. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 05 11, 20:32)
bet jei susrgsi budama  nestuke.gif , tai pasekmes isnesioti leliuka ne kokios  unsure.gif pries kelias savaites vyras susirgo raudoniuke, tai infektologe iskart paklause ar as ne  nestuke.gif nes joms labai kenkia si liga.  doh.gif

Rekia cia mamos paklaust,tada zinosiu ka dart.Gal dar pasiskiepyt speciau,bet man ivf jau kita menesi? g.gif g.gif
Atsakyti
Nors ir mažas, bet vis tiek žingsnelis pirmyn: http://www.delfi.lt/...o.d?id=45347075
Atsakyti
Adrija1 laukiam ziniu is taves ryt,geru tau ispudziu wub.gif wub.gif
Atsakyti
Adrija1,sekmes tau rytoj laukiam ziniu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti