Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Meilės vaisius @ 2011 05 11, 11:08)
FSH 10,56, o PRL 769,02 - va del paskutinio irgi baisiai neramu g.gif  unsure.gif Hormonu temutej pakomentavo, kad sunku pastot su tokiu, bet nieko kol kas nenutuokiu, ka jis reiksia... doh.gif

Aukstokas,bet ne tragedija.Geriausia iki 9,bet yra kam ir didesnis tas FSH.
Kai parasei santyki,tai tavo LH turetu buti aukstas,o tas su padidejusiu PRL indikacija policistinem kiausidem.Naturaliai turetu buti sunkoka su ovuliacija,bet su IVF sitie reikalai kaip ir apeinami.
PRL numusamas bromkriptinu,sako poslykstis tas vaistas.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 05 11, 12:30)
Aukstokas,bet ne tragedija.Geriausia iki 9,bet yra kam ir didesnis tas FSH.
Kai parasei santyki,tai tavo LH turetu buti aukstas,o tas su padidejusiu PRL indikacija policistinem kiausidem.Naturaliai turetu buti sunkoka su ovuliacija,bet su IVF sitie reikalai kaip ir apeinami.
PRL numusamas bromkriptinu,sako poslykstis tas vaistas.

Aciu tau uz komentarus, tu tikrai kaip eksperte, tiek ziniu sukaupei smile.gif Kad tik viskas baigtusi nestuke.gif visoms cia besilankancioms smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Prieš stimuliaciją prolaktiną (PRL) būtina sunormalizuoti kiek tai įmanoma. Bent man pirmus kartus taip buvo, žinoma, jis pas mane žemesnis už tavo buvo. Kiek man yra žinoma, kai jis aukštas, pradžioje nėštumo yra rizikinga. Be bromokriptino yra dar kažkoks vaistas, kurį ne kiekvieną dieną lyg reikia gerti. O tas brom. kai kurios prastai toleruoja, kai kurios gerai, Pvz. man, pradžioje kokią savaitę kai pradėjau vartoti skaudėjo galvą, po to nrimo. Ir žinoma jo nutraukti staigiai nereikia, po truputį. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Mergaites turiu klausimeli. Ka tik pasiskambinau del paskutiniu tyrimu atsakymu. Tai viskas tvarkoje. Tik sake, kad esu persirgusi raudoniuke ir toksoplazmoze. Kiek paskaiciau internete, tai yra gerai, nes jau dabar turiu imuniteta. Ar teisingai viska supratau? Nes man su ta medicina, tai kazkaip nelabai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 05 11, 14:38)
Mergaites turiu klausimeli. Ka tik pasiskambinau del paskutiniu tyrimu atsakymu. Tai viskas tvarkoje. Tik sake, kad esu persirgusi raudoniuke ir toksoplazmoze. Kiek paskaiciau internete, tai yra gerai, nes jau dabar turiu imuniteta. Ar teisingai viska supratau? Nes man su ta medicina, tai kazkaip nelabai blush2.gif

Taip, gerai supratai 4u.gif reikia buti persirgus arba pasiskiepijus
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 05 11, 14:42)
Taip, gerai supratai  4u.gif reikia buti persirgus arba pasiskiepijus

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 05 11, 10:42)
Taip, gerai supratai  4u.gif reikia buti persirgus arba pasiskiepijus

Dabar ir man idomu pasidare, mus irgi tyre, tai kaip supraTAU, neturiu as toxpl, bet persirgusi nemanau, kad esu, tai vadinasi skiepys pries fiv? mastau.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 05 11, 14:45)
Dabar ir man idomu pasidare, mus irgi tyre, tai kaip supraTAU, neturiu as toxpl, bet persirgusi nemanau, kad esu, tai vadinasi skiepys pries fiv? mastau.gif  4u.gif

nu zinok del toxoplazmozes nzn ar yra skiepai g.gif , bet raudoniuke tai taip, yra skiepai 4u.gif
kad tu neturi tai gal tai ir reiskia, kad ji neaktyvi, bet turi imuniteta-pasidomek tiklsiau 4u.gif IgM yra aktyvi forma, o IgG-imunitetas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 05 11, 11:02)
nu zinok del toxoplazmozes nzn ar yra skiepai g.gif , bet raudoniuke tai taip, yra skiepai 4u.gif
kad tu neturi tai gal tai ir reiskia, kad ji neaktyvi, bet turi imuniteta-pasidomek tiklsiau  4u.gif IgM yra aktyvi forma, o IgG-imunitetas  4u.gif

Aciu 4u.gif , raudoniuke esu pasirodo persirgusi, bet del toxpl nezinau, tai kita ketv kai susitiksime su spec., paklausiu kokia ten mano situacija, bet siaip pats nieko nekomentavo, sake tyrimai visi geri.
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2011 05 11, 13:22)
Prieš stimuliaciją prolaktiną (PRL) būtina sunormalizuoti kiek tai įmanoma. Bent man pirmus kartus taip buvo, žinoma, jis pas mane žemesnis už tavo buvo. Kiek man yra žinoma, kai jis aukštas, pradžioje nėštumo yra rizikinga. Be bromokriptino yra dar kažkoks vaistas, kurį ne kiekvieną dieną lyg reikia gerti. O tas brom. kai kurios prastai toleruoja, kai kurios gerai, Pvz. man, pradžioje kokią savaitę kai pradėjau vartoti skaudėjo galvą, po to nrimo. Ir žinoma jo nutraukti staigiai nereikia, po truputį. Sėkmės 4u.gif

Aciu tau labai, nezinojau sito! Butinai uzfiksuosiu sia info ir su gyd pakalbesiu 4u.gif
Atsakyti
Man dare kraujo tyrimus pries ivf.Bet ar esu raudoniuke sirgau,tai nezinau.Butu gal pasake is tyrmu atsakymu. g.gif Nezinau dabar,gal paklaust reikia? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2011 05 11, 14:19)
Man dare kraujo tyrimus pries ivf.Bet ar esu raudoniuke sirgau,tai nezinau.Butu gal pasake is tyrmu atsakymu. g.gif Nezinau dabar,gal paklaust reikia? g.gif  g.gif

Mums padare, kai atsiradome ligonineje pas speca, tiek tyrimu prirase, kad turbut gyvenime tiek netyre ir netirs, nuo hormonu iki genetiniu, del visu raudoniuku, hepatitu, toxpl ir t.t., uzklausk, per galva niekas neduos. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti