Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Warwara @ 2011 05 11, 09:04)
O! Damos, Betai gi reikia mergvakario!!!!  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Tik prasyciau nepaleisti manes i gatve su uzrasu ant maikes "Sianakt as laisva" lotuliukas.gif Daugiau galit daryt ka norit - jus sakykit, o as vykdysiu biggrin.gif gerai butu tas valkatas parvaryt pas mane..... ax.gif kazi nuo streso cia gali taip buti ? g.gif Nu nesu as nerviskai dar issiderinus, bet vis tiek gal kokia itampele koja kisa, ar gali taip buti ? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 11 gegužės 2011 - 08:36
QUOTE(Warwara @ 2011 05 11, 09:04)
*Traukia plakata
Jau laikas tam mmm neatejimo bureliui baigineti savo veikla! Kas cia per bardakai?!

O! Damos, Betai gi reikia mergvakario!!!!  lotuliukas.gif

Zinai Warwara laukiu tavo testo net labiau nei savo, nu jauciu visom galunem kad kabinasi tavo knopkutes labai tvirtai ten pas tave 4u.gif

As jau visai susibalamutinau ir uzpykau ant savo valkatu ir eina jos po velniu blink.gif Gal ta viena diena ir skaitesi mmm? man svarbiausia kad neuzkirstu kelio kitam bandymui, kad nereiktu dar ko noras papildomai gydyti ir laukti.

As uz mergvakari bet galiu tik nuotoliniu budu prisijungti, bet uz tai isgerti galiu!!!!!

QUOTE(Beta1 @ 2011 05 11, 09:36)
lotuliukas.gif  Tik prasyciau nepaleisti manes i gatve su uzrasu ant maikes "Sianakt as laisva"  lotuliukas.gif  Daugiau galit daryt ka norit - jus sakykit, o as vykdysiu  biggrin.gif  gerai butu tas valkatas parvaryt pas mane..... ax.gif  kazi nuo streso cia gali taip buti ?  g.gif  Nu nesu as nerviskai dar issiderinus, bet vis tiek gal kokia itampele koja kisa, ar gali taip buti ?  unsure.gif

O kodel ne??? Juk laisva techniskai paemus lotuliukas.gif
As tai manau kad tau gali buti del streso, gal tu ir ramaus budo, bet kaip ten bebutu vestuves juk ne siaip sau ivykis, neisvengiamai jaudinies ir nerimauji, arba valkatos tau is laimes ir meiles neateina bigsmile.gif

Negaliu sulaukti kad pas gydytoja, labai noriu scano, kad pasakytu kad nera ten jokiu neaiskiu dariniu.

Errachka - su nauja pradzia i sekme mieloji thumbup.gif
Atsakyti
jolantulia, linkiu didziausios sekmes bandant sekme Turkijoje 4u.gif ir labai lauksiu ziniu, ip ten kas sekesi wub.gif tvirtybes wub.gif
Dominyka, berods Sellai visad Italijoj darydavo histeroskopija be narkozes g.gif manau vietiskai vistiek suleidzia nuskausminamuju, nepergyvenk 4u.gif svarbiausia, kad issitirsit kaip kas ten 4u.gif
Keberiokst, net pavydu, kaip tavimi ten rupinasi visi blush2.gif Saunus planas, tokios saunios pabaigos ir linkim nestuke.gif o kada mazdaug tau iseis pirmas duris stimuliuojanciu? 4u.gif
Atsakyti
Mergaites,

gal kuri turit patirties, kaip sekesi stimuliacija, kai LH/FSH maziau nei 1? Pas mane anksciau buvo 0,7, o dabar is viso 0,5... Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2011 05 11, 05:07)
o as sian sutinu pas gydytoja - susakys kokiu reik tyrimu...tai kaip ir pradedu kelia unsure.gif

Sekmes ir tiktai sekmes, kad kelio gale atrastum II. 4u.gif

Visoms kitoms taip pat sekmes ir tikejimo. 4u.gif
Atsakyti
Kristuciuke
as tai pamenu iki testo dienos kiekviena diena lovoj grieztai gulejau, va ir rezultatas puikus, o tu su tais darbais irgi neperlenk

Aciu brangioji, mes pasistengsim smile.gif Bet guleti as negaliu. Kol po punkcijos ir po isodinimo jauciau, kad reikia- tai gulejau. O dabar sedziu visa diena darbe, tai reikia ir pajudeti! wub.gif Gero jums poilsio!

errachka sekmes tau ten! Lauksim ziniu!

Beta1
prasyciau nepaleisti manes i gatve su uzrasu ant maikes "Sianakt as laisva"

Fiii, koks banalumas. Ne, taip tikrai nebus! tongue.gif

Meilės vaisius
gal kuri turit patirties, kaip sekesi stimuliacija, kai LH/FSH maziau nei 1?

O pas tave ilga schema?
Man stebejo hormona, kol jis nenukrito, tol lauke stimuliacijos dienos. Po to normaliai gan viskas ejo, tik gal pagal gyd. ne taip greit kaip jinai norejo. Nu ir vaistuku kiekiai buvo max visa kelia...
Atsakyti
RositaK,uz nemazus pinigus rupinasi.Uz tiek kiek paklojau ten LV 1.5 IVF iseitu :ax:Bet uztat aisku,kas ir kaip.I finale is vis neskaiciuosim nieko,juk geri rezultatai ir taip dziugins smile.gif
Primink,del saraselio,skaiciuojasi tik sviezi IVF ciklai ar ivf plius snaigiukai?

Meiles vaisiau,priklausomai del ko tas santykis toks,tai gal ne vien del FSH,o del mazesnio LH.Pas mane paprastai apie 0.8 santykis,visa stimuliacija gydytoju zodziais "tiesiog puiki" buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 11 gegužės 2011 - 11:24
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 05 11, 12:17)
*RositaK,uz nemazus pinigus rupinasi.Uz tiek kiek paklojau ten LV 1.5 IVF iseitu :ax:Bet uztat aisku,kas ir kaip.I finale is vis neskaiciuosim nieko,juk geri rezultatai ir taip dziugins smile.gif
**Primink,del saraselio,skaiciuojasi tik sviezi IVF ciklai ar ivf plius snaigiukai?

*na taip, bet bent jau pasiulo kaip kuria linkme eiti, kad spresti problema, o LT nieko, apart eilinio IVF, nesiulo doh.gif vat ir gydymas. atrodo irgi moketum kiek reik, kad tik rastu iseiti i teigiama IVF, tai cia ir sutaupytum, o ne darytis belekiek IVF ir isleist belekiek pinigu, o rezultato netureti. taip kad labai jau subjektyvu kiekvienoj saly gydymo supratimas ir paciento pinigu taupymas.
**Taip, skaiciuojasi TIK pilni IVF, t.y. su punkcija 4u.gif su snaigiukais ir rasosi snaig. 4u.gif nesprocesas visai kitoks.
Atsakyti
UK irgi tik kelios klinikos kur galima gauti siek tiek daugiau nei pasiulyma sekanciui IVF.Ant vienos rankos pirstu galima suskaiciuoti istaigas,kur gali gauti kazka extra,visi kiti ranka i imuninius moja ir siulo bandyti toliau.Ne tik LT taip,tik tiek,kad LT is vis nera kur kreiptis su tokiom bedom.

Ok,pataisysiu,kazkaip buvau supratus,kad visi skaiciuojasi.
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 05 11, 11:09)
Kristuciuke
O pas tave ilga schema?
Man stebejo hormona, kol jis nenukrito, tol lauke stimuliacijos dienos. Po to normaliai gan viskas ejo, tik gal pagal gyd. ne taip greit kaip jinai norejo. Nu ir vaistuku kiekiai buvo max visa kelia...

Warwara, man taike trumpa, gal todel ir nesigavo taip, vos dvi kiausialastes paeme.. na bet dabar matyt koreguos ir gal rezultatas bus geresnis. Penktadieni zinosiu, ka gyd mano.
Kaip suprantu, tai tau irgi daug vaistuku pripumpavo, tai kiek be proceduros tu isleidai pinigeliu, jei galiu paklaust? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 05 11, 11:17)

Meiles vaisiau,priklausomai del ko tas santykis toks,tai gal ne vien del FSH,o del mazesnio LH.Pas mane paprastai apie 0.8 santykis,visa stimuliacija gydytoju zodziais "tiesiog puiki" buvo.

Aisku, kad nezinau del ko g.gif Bet gyd tikiuosi paaiskins sia situacija. Man ivardino, kad kiausidziu rezervas baigiasi, uz tai mazai tu folikulu buna, bet tikiuosi dar pavyks isspausti tiek, kiek reikia kokiems trims nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif smile.gif
Atsakyti
Na taip,bet ta baigimasi parodo aukstas FSH.Santykis cia ne prie ko,tai ziurima diagnozuojant policistines kiausides.
Koks tavo FSH skaiciukas?
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 05 11, 12:05)
Na taip,bet ta baigimasi parodo aukstas FSH.Santykis cia ne prie ko,tai ziurima diagnozuojant policistines kiausides.
Koks tavo FSH skaiciukas?

FSH 10,56, o PRL 769,02 - va del paskutinio irgi baisiai neramu g.gif unsure.gif Hormonu temutej pakomentavo, kad sunku pastot su tokiu, bet nieko kol kas nenutuokiu, ka jis reiksia... doh.gif
Atsakyti