[quote=Reginiukas.uk,2011 05 24, 12:08]
[quote=vasareuk,2011 05 23, 19:47]
Sveikos mergaites,mano gyvenimas kaip supynes- vien diena iskelia aukstyn,kita trenkia zemyn.Mano blastocistos taip graziai auge kazkodel saldymui nepasidave tai dabar turiu lygiai 0 uzsaldytu ir viena pilvelyje,kuri vis kalbinu pasilikti ir zadu sociai maitinti ir siltai laikyti
Liudna,kad jei nepasiseks teks pradeti viska is pradziu
Supratau,kad sitam reikale negalima nieko planuoti,nes viskas gaunasi atvirksciai
Na svarbu nesudeti ginklu,musis dar nepralaimetas
Nu ***** kaip! Matai kaip su tom blastukem,gerai jeigu isauga,o jeigu ne tai gaila juk,vis del to liukai jau buvo
...Nu nieko reikia tiketis kad tas maziukas vienas ir pasiliks pas tave
[/quote]
Pagaliau sugebejau pakalbeti su zmogumi kuris man paaiskino kas ir kaip.Pasirodo tik 1 is embrionu isaugo iki puikios blastocistos,ta man ir isodino sekmadieni,likusieji netgi 5 diena dar nebuvo isauge iki blastocistu,del to juos augino iki 6 dienos su viltimis,kad jiems tai pavyks,deja...Aisku man to nepaaiskino ir as galvojau,kad kiekvienas embrionas isgyvenes iki 5 dienos automatiskai laikomas blastocista.Na dabar jau pasidare viskas aisku.Dar isklausinejau visokiu aktualiu dalyku tai dabar apsiraminau.
[quote=vilte-kns,2011 05 24, 12:15]
taip mergaites pagavau jau ji:) apsivaisino is 6 keturios ,skambinsiu dar ryt,tikiuosi tie keturi mano pabiruciai bus stiprus ir uzaugs
[/quote]
Linkiu jiems augti ir stipreti,gera pradzia puse darbo tad aukstyn nosi