Rute,ne anksciau nei po menesio.Bet dazniausiai sitai zarazai uztenka kurso antibu,mes po 10 dienu doksiciklina sugerem.
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 05 23, 12:39)
Aisku Vadinasi LT man norejo taikyti trumpa. Jei LV su tuo sutiks, tai sansu startuot rytoj turiu
Sekmes ryt.
QUOTE(taja78 @ 2011 05 23, 13:25)
O is ligonines dar neskambino... Nervukus mano tikriausiai bando
Nebandei pati paskambinti, kiek laiko praejo?
QUOTE(Adrija1 @ 2011 05 23, 15:17)
Oi aciu, kad teiraujies! Mano mazylis auga, buvo cia kada isgazdines mamyte, nes pabudau viena diena visai be pojuciu- nei (.)(.) skausmingi, nei pykinimo, puoliau skambint daktarams, jie visi kaip vienas, kad reikia ziuret, tai prisistresavau iki pietu, bet viskas gera- sirdute mazute musas Dabar jau ramiau, jei kokio pojuciuko ir nera, bet visi grizo, tik pykina mane ne taip stipriai kaip Tave..
Aukite, stiprekite.
Rute, sveikatos.
QUOTE(Zubriuka @ 2011 05 23, 17:58)
Ir i sita temute su trenksmu pareinu!!!!
Kaip mano bendrazyges laikosi????? Kadangi jau po truputi vaduojuosi is visu blogumu, tai ir vel pradedu cia vaidentis... Tik kad taaaip nieko nebezinau kaip kas
Warwaryt - kaip nuotaikos???
Beta - jau kiek mazai beliko tikrai.... Grazios Jums sventes!
Dar ieskosiu kaip mano Rutei sekasi... Jau pamirsau kurioj temoj ieskoti...
Kaip Adrijos mazylis auga??? Kokie pojuciai??
Aisku, tikrai ne visas paminejau... Bet kad ir su atmintim man prasciau nei seniau
Zodziu, visoms dideliu dideliausios sekmes!!!!!
Kaip mano bendrazyges laikosi????? Kadangi jau po truputi vaduojuosi is visu blogumu, tai ir vel pradedu cia vaidentis... Tik kad taaaip nieko nebezinau kaip kas
Warwaryt - kaip nuotaikos???
Beta - jau kiek mazai beliko tikrai.... Grazios Jums sventes!
Dar ieskosiu kaip mano Rutei sekasi... Jau pamirsau kurioj temoj ieskoti...
Kaip Adrijos mazylis auga??? Kokie pojuciai??
Aisku, tikrai ne visas paminejau... Bet kad ir su atmintim man prasciau nei seniau
Zodziu, visoms dideliu dideliausios sekmes!!!!!
valio,Zubriuka sugryzo as jau apie tave pagalvojau,kada i nestukiu skyreli pareisi ?kaip tavo mazuliukai auga?
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 05 23, 17:39)
Sekmes ryt.
Jei neskambins,tai kai mmm atvarys,pati paskambinsiu
Aukite, stiprekite.
Rute, sveikatos.
Jei neskambins,tai kai mmm atvarys,pati paskambinsiu
Aukite, stiprekite.
Rute, sveikatos.
QUOTE(Adrija1 @ 2011 05 23, 16:13)
Aciukas!
QUOTE(taja78 @ 2011 05 23, 16:19)
Kai tiek pacienciu jie turi cia, tai nesistebiu, kad nebespeja. Linkiu, kad viskas pagaliau pradetu judeti ir baigtusi prasidedant naujai pradziai. Kaip atostogos, orai geri pas tave?
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 05 23, 18:48)
Kai tiek pacienciu jie turi cia, tai nesistebiu, kad nebespeja. Linkiu, kad viskas pagaliau pradetu judeti ir baigtusi prasidedant naujai pradziai. Kaip atostogos, orai geri pas tave?
Labai aciu tau,Zemyna_melynake,kad mane paalaikai. Viskas bus gerai.
Atostogos puikiai Noriu palankyt kokius kursus.Gal atrasiu uzsleota talenta
Orai PUIK
US!!pas jus tikiuosi irgi?
Ar buvai pas gydytoja?Kiek atsimenu ketvirtadieni cita turejai?
QUOTE(taja78 @ 2011 05 23, 17:17)
Labai aciu tau,Zemyna_melynake,kad mane paalaikai. Viskas bus gerai.
Orai PUIK
Orai PUIK
Nugis nera uz ka, as savo likimo drauges labai palaikau. Aisku bus, tik kartais liudesiukas uzeina.
Na puikumelis, kursai mintis atitrauks ir ziniu ant peciu nenesiosi.
Pas mus antra savaite apsiniauke.
O del tos citos, tai isejo taip, nuvaziuoju, o ten tik krauja tyrimams pries operacija paeme, ryt po pietu turejau su anesteziologu susitikti, bet va taip pasiseke, kad seimos draugas yra vyriausias ligonines anesteziologas, ryt is ryto vaziuojame susitikti, padarys viska kas liko ir paskirs operacijos diena, kazkaip net geriau, kad uznugaris bus. Tai tiek va.
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 05 23, 19:26)
Rute,ne anksciau nei po menesio.Bet dazniausiai sitai zarazai uztenka kurso antibu,mes po 10 dienu doksiciklina sugerem.
blogai kad tiek laiko reikia laukt. Kimba mano ivf'as ore... Aš karta jau geriau antibus. Pakartojau tyrimus, pasirodo ta zaraza tiems gertiems anitibams nejautri. Dabar geriu kitus, kuriems zaraza kaip ir jautri. Bet kaip žinoti ar išgijau, jei blokuojantys jau kita savaite suplanuoti. Mano antibai tik 5 dienos, ir tikrai ne doksiciklinas, o gerokai silpnesni.
Rizikuoti neisigydzius iki pabaigos nesinori, bet laukti irgi nesinori, nes endo verčia skubeti. Nei bek nei rek..
Dar mąstau, gal pradeti ivf,a ir jau stimuliacijos metu pasitikrinti ar viskas gerai... Bet ar verta taip elgtis, o ir ar galima antibus gerti stimuliacijos metu. Klausimu kol kas daug, atsakymu mažoka
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 05 23, 20:04)
Nugis nera uz ka, as savo likimo drauges labai palaikau. Aisku bus, tik kartais liudesiukas uzeina.
O del tos citos, tai isejo taip, nuvaziuoju, o ten tik krauja tyrimams pries operacija paeme, ryt po pietu turejau su anesteziologu susitikti, bet va taip pasiseke, kad seimos draugas yra vyriausias ligonines anesteziologas, ryt is ryto vaziuojame susitikti, padarys viska kas liko ir paskirs operacijos diena, kazkaip net geriau, kad uznugaris bus. Tai tiek va.
Ale ir sekas su draugais!!!! Miegosi uztikrintai per operacija,jau aisku kaip diena!!!
labas vakaras mergaites
snd buvo punkcija ,bet nuotaikos nekokios:( ispunktavo 15 ,bet 5 iskart atmete po to dar 4 ir liko tik 6:( ryt skambinsiuos kiek apsivaisino,tikiuosi bus ka isodinti:(((
snd buvo punkcija ,bet nuotaikos nekokios:( ispunktavo 15 ,bet 5 iskart atmete po to dar 4 ir liko tik 6:( ryt skambinsiuos kiek apsivaisino,tikiuosi bus ka isodinti:(((
QUOTE(taja78 @ 2011 05 23, 18:25)
Ale ir sekas su draugais!!!! Miegosi uztikrintai per operacija,jau aisku kaip diena!!!
Tai dabar ir galvoju, kaip cia bus ar miegosiu gerai ar sokinesiu operacijos metu, nes zinai kaip kartais buna, norejau geriau, bet gavosi kaip visada. Nu tfu tfu, tikiuosi tokiu bajeriu nebus. Bet va tikiuosi, kad truputi paspaus ir kai jau su fiv“u reikes pradeti. Optimiste as.