QUOTE(vasareuk @ 2011 05 22, 09:41)
Labuka,na as jau po proceduros guliu ant sofkutes ir glostau pilvuka,bandau ikalbeti,kad mano maziukas pas mane liktu
Isodino tik viena,Bourn Hall yra tokia taisykle,kad pirmas Ivf visoms moterims iki 37 metu isodina tik viena,nors as labai norejau,bent dvieju,bet...su taisyklem nepasigincysi.Taip jie nori sumazinti daugybinio nestuma rizika ir komplikacijas.
O like mazyliai gyvena su nuotykiais- vakar paskambinau i klinika.klausiu kaip mano maziukams sekasi ir kiek ju beliko,drebanciom rankom vos rageli nulaukiau,nes bijojau,kad is 6 bus dar maziau like,o sesute man sako - Jus turit 14,visi auga
Gerai,kad sedejau
Sakau kaip 14,juk vakar saket,kad tik 6 beliko
:blink:Ai,sako,nepergyvenkit,jie truputi leciau vystesi tai ju nepriskaiciavo,bet jie per nakti kitus pasivijo
Vienu zodziu,stebuklu laukas ta mano klinika
Ryt liepe paskambint tai pasakys kiek uzsalde,nes siandien saldymui dar per mazi,bet sake,kad iki ryto turetu uzaugti.Tai tokios pas mane naujienos
Sedziu ir vos neverkiu, pasakiskos naujienos
, labai labai labai....dziaugiuosi ir linkiu, kad dabar mus nudziugintum pacia geriausia zinia. Saugok save.
QUOTE(vasareuk @ 2011 05 22, 11:33)
Žmogus visą gyvenimą praleidžia tikėdamasis ir miršta dar turėdamas vilties. Volteras.
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 05 23, 07:43)
Pranesiu. Man aplamai kai pirmas kartas, tai jauciuosi kaip kosmose. Nelabai dar suprantu kas cia ir kada turi buti
Bet kazkuri mergaite rase, kad stimuliacija galima pradeti ir nuo 3 cd. Nors as cia aplamai kazkokia optimiste, kas man tikrai nelabai budinga
As tai kaip ant linksmuju kalneliu, tai leidziuosi, tai vel kylu, per diena nuotaikos tiek kartu pasikeicia, kad atrodo isprotesiu, o gal jau isprotejau.
Optimizmas gerai, linkiu, kad ji ir islaikytum iki galo.