Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(frige1 @ 2011 05 22, 21:32)
vat ir man idomu buvo del to saldymo,musu ligoninej saldo tik blastocistas ir sake gydytojas,kad ju atsyla beveik 90% ir kokybe beveik prilygsta svieziems embrionams ax.gif idomiai cia,kad kitur raso kitaip g.gif

As atlikau savarankiska tyrima internete ir pagal gauta informacija padariau isvada,kad pagal naujausias technologijas sis procesas imanomas sekmingai bet ne visos klinikos tai praktikuoja,gal ne visos turi tinkamas salygas.Rytoj skambinsiu i klinika issiaiskinti del savo maziuku likimo tai butinai pasiteirausiu kame saknys.
O kokioje klinikoje jus lankotes?
Atsakyti
QUOTE(vasareuk @ 2011 05 22, 23:17)
As atlikau savarankiska tyrima internete ir pagal gauta informacija padariau isvada,kad pagal naujausias technologijas sis procesas imanomas sekmingai bet ne visos klinikos tai praktikuoja,gal ne visos turi tinkamas salygas.Rytoj skambinsiu i klinika  issiaiskinti del savo maziuku likimo tai butinai pasiteirausiu kame saknys.
O kokioje klinikoje jus lankotes?

as dariau IVF Homertono ligoninej ax.gif
Atsakyti
vasareuk
Nu super! wub.gif Kokios geros naujienos! Bus sitam zirniukui sesutes ir broliukai wub.gif Ramybes ir dziaugsmo belaukiant geru rezultatu 4u.gif

Beta1 eee...gerai tu cia pataikei i agitacija. Uzjauciu sad.gif

*traukia plakata
Kaip ten bebutu, bet liko... liko 5 dienos!

Warwara, kaip ten su tuo oru bus ?

Bumburubum! gerai viskas bus! Nu o jei ir bus lietucio, tai sako tai labai geras zenklas!

Del saldymo. Viskas priklauso nuo technologiju, terpiu ir t.t. Jei klinika tur viska, tai blastocistos gerai laikosi, o jei ne - tada geriau 3 dienu embrionus saldyti.

vasareuk
As atlikau savarankiska tyrima internete ir pagal gauta informacija padariau isvada

Vo-vo, butent

A, jo, pirmadienis, damos! ax.gif

Reginiuk tai ka? su startu, kuris veda prie laimingo finiso! 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Vasareuk ramaus laukimo ir gero rezultato nestuke.gif 4u.gif
O mano valkatos vakar parsivilko su trenksmu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 05 23, 07:20)
Labas rytas smile.gif
Vasareuk ramaus laukimo ir gero rezultato nestuke.gif  4u.gif
O mano valkatos vakar parsivilko su trenksmu smile.gif

Pradesi stimuliuotis jau?

Labas rytas visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 05 23, 11:16)
Pradesi stimuliuotis jau?

Labas rytas visoms  4u.gif

Rytoj vaziuoju i LV. Bus matyt ka gyd pasakys. Labai noreciau, kad leistu blush2.gif O man rytoj bus 3 cd, nebus per velu?
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 05 23, 09:33)
Rytoj vaziuoju i LV. Bus matyt ka gyd pasakys. Labai noreciau, kad leistu blush2.gif O man rytoj bus 3 cd, nebus per velu?

Pranesk kaip seksis ir ar leis pradet 3cd.

Man irgi tas aktualu,nes jei mm laiku tai 2cd turetu buti pirmadieni,o pas mus ne darbo diena ir as ne UK busiu,skano niekaip neiseis pasidaryt.Tik 3 cd iseitu.Tai va ir galvoju,ka daryt ar pradet nedarius skano ar laukt 3cd.Is esme nematau del ko ta 3cd butu blogai,nes ivf darant uk,leidziantis buserelina,stimuliuotis pradejau gal 10cd,vis tiek ten viskas nuslopinta ir realiai ta ciklo diena nera svarbi-niekas nevyksta.Nors jauciu reikes pasiskambint sia savaite Treijsui ir pasitikslint.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 05 23, 11:40)
Pranesk kaip seksis ir ar leis pradet 3cd.

Man irgi tas aktualu,nes jei mm laiku tai 2cd turetu buti pirmadieni,o pas mus ne darbo diena ir as ne UK busiu,skano niekaip neiseis pasidaryt.Tik 3 cd iseitu.Tai va ir galvoju,ka daryt ar pradet nedarius skano ar laukt 3cd.Is esme nematau del ko ta 3cd butu blogai,nes ivf darant uk,leidziantis buserelina,stimuliuotis pradejau gal 10cd,vis tiek ten viskas nuslopinta ir realiai ta ciklo diena nera svarbi-niekas  nevyksta.Nors jauciu reikes pasiskambint sia savaite Treijsui ir pasitikslint.

Pranesiu. Man aplamai kai pirmas kartas, tai jauciuosi kaip kosmose. Nelabai dar suprantu kas cia ir kada turi buti blush2.gif Bet kazkuri mergaite rase, kad stimuliacija galima pradeti ir nuo 3 cd. Nors as cia aplamai kazkokia optimiste, kas man tikrai nelabai budinga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 05 23, 05:59)

Reginiuk tai ka? su startu, kuris veda prie laimingo finiso!  4u.gif

Nu tai jau taip..Aciu uz 4u.gif
Atsakyti
Kamelija2
As pradejau 3 CD.
Kai schema ilga - manau juokio skirtumo, o kai trumpa, tai irgi 2-3
Sekmes tau rytoj, kad leistu startuoti!

Kamelija2
Optimizmas yra gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vasareuk @ 2011 05 22, 09:41)
Labuka,na as jau po proceduros guliu ant sofkutes ir glostau pilvuka,bandau ikalbeti,kad mano maziukas pas mane liktu  smile.gif Isodino tik viena,Bourn Hall yra tokia taisykle,kad pirmas Ivf visoms moterims iki 37 metu isodina tik viena,nors as labai norejau,bent dvieju,bet...su taisyklem nepasigincysi.Taip jie nori sumazinti daugybinio nestuma rizika ir komplikacijas.
O like mazyliai gyvena su nuotykiais- vakar paskambinau i klinika.klausiu kaip mano maziukams sekasi ir kiek ju beliko,drebanciom rankom vos rageli nulaukiau,nes bijojau,kad is 6 bus dar maziau like,o sesute man sako - Jus turit 14,visi auga blink.gif Gerai,kad sedejau  biggrin.gif Sakau kaip 14,juk vakar saket,kad tik 6 beliko  blink.gif  :blink:Ai,sako,nepergyvenkit,jie truputi leciau vystesi tai ju nepriskaiciavo,bet jie per nakti kitus pasivijo  blink.gif Vienu zodziu,stebuklu laukas ta mano klinika  biggrin.gif Ryt liepe paskambint tai pasakys kiek uzsalde,nes siandien saldymui dar per mazi,bet sake,kad iki ryto turetu uzaugti.Tai tokios pas mane naujienos  smile.gif  smile.gif

Sedziu ir vos neverkiu, pasakiskos naujienos wub.gif , labai labai labai....dziaugiuosi ir linkiu, kad dabar mus nudziugintum pacia geriausia zinia. Saugok save. wub.gif 4u.gif

QUOTE(vasareuk @ 2011 05 22, 11:33)
Žmogus visą gyvenimą praleidžia tikėdamasis ir miršta dar turėdamas vilties. – Volteras.

wub.gif drinks_cheers.gif 4u.gif

QUOTE(Kamelija2 @ 2011 05 23, 07:43)
Pranesiu. Man aplamai kai pirmas kartas, tai jauciuosi kaip kosmose. Nelabai dar suprantu kas cia ir kada turi buti blush2.gif Bet kazkuri mergaite rase, kad stimuliacija galima pradeti ir nuo 3 cd. Nors as cia aplamai kazkokia optimiste, kas man tikrai nelabai budinga lotuliukas.gif

As tai kaip ant linksmuju kalneliu, tai leidziuosi, tai vel kylu, per diena nuotaikos tiek kartu pasikeicia, kad atrodo isprotesiu, o gal jau isprotejau. unsure.gif Optimizmas gerai, linkiu, kad ji ir islaikytum iki galo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 05 23, 12:51)
Kamelija2
As pradejau 3 CD.
Kai schema ilga - manau juokio skirtumo, o kai trumpa, tai irgi 2-3
Sekmes tau rytoj, kad leistu startuoti!

Kamelija2
Optimizmas yra gerai  thumbup.gif

Aha, gerai mirksiukas.gif Tikiuosi ryt dienos vizitas nenuleis ant zemes lotuliukas.gif
Zemyna melynake as ir labiau pesimiste, ir nuotaikos daznai pasvyruoja. Bet siuo momentu kazkaip jauciuosi ant bangos. Reikia tiketis, kad atoslugis dar neateis ir nenuses i dugna lotuliukas.gif
Atsakyti