Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(wingele @ 2011 05 20, 20:23)
Beta1 ko gero siandien mergvakaris, arba rytoj  biggrin.gif

as irgi ta pati pagalvojau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,is mano dideles seimynos teliko 6,per para praradau 8 cray.gif cry.gif cry.gif cry.gif bijau laukti rytdienos,na kodel taip??????
Atsakyti
QUOTE(vasareuk @ 2011 05 20, 21:41)
Sveikos mergaites,is mano dideles seimynos teliko 6,per para praradau 8  cray.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif bijau laukti rytdienos,na kodel taip??????

O tie 6 bus patys stipriausiai ir vikriausi, tikek tuo ir viskas bus gerai. Zinau, kad labai sunku, visom sunku, bet reikia tiketi. Sekmes rytoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasareuk @ 2011 05 20, 22:41)
Sveikos mergaites,is mano dideles seimynos teliko 6,per para praradau 8  cray.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif bijau laukti rytdienos,na kodel taip??????

Labai tikrai gaila tavo mažylių, bet dar liko 6 stipruoliai, tu tik nenusimink, kitom tiek išpunktuoja, gal ryt diena bus laimingesnė, viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2011 05 20, 20:47)
O tie 6 bus patys stipriausiai ir vikriausi, tikek tuo ir viskas bus gerai. Zinau, kad labai sunku, visom sunku, bet reikia tiketi. Sekmes rytoj  4u.gif

QUOTE(egk @ 2011 05 20, 20:54)
Labai tikrai gaila tavo mažylių, bet dar liko 6 stipruoliai, tu tik nenusimink, kitom tiek išpunktuoja, gal ryt diena bus laimingesnė, viskas bus gerai.

Aciu mergaites,vilties neprarandu ir veju liudesi salin,tik labai netiketa,kad vakar buvo viskas ok,o snd taip nutiko,tikrai nesitikejau tai patyriau soka.Tikiuosi,kad liko atspariausi maziukai,visai i mama biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vasareuk @ 2011 05 20, 20:39)
Aciu mergaites,vilties neprarandu ir veju liudesi salin,tik labai netiketa,kad vakar buvo viskas ok,o snd taip nutiko,tikrai nesitikejau tai patyriau soka.Tikiuosi,kad liko atspariausi maziukai,visai i mama  biggrin.gif  biggrin.gif

Taip patys stipriausieji ir liko!! Sekmytes tau rytoj 4u.gif
Atsakyti
[quote=vasareuk,2011 05 20, 20:41]
Sveikos mergaites,is mano dideles seimynos teliko 6,per para praradau 8 cray.gif cry.gif cry.gif cry.gif bijau laukti rytdienos,na kodel taip??????
[/quo
Nenusimink!!!Isliko patys stipriausieji group.gif group.gif
Atsakyti
QUOTE(vasareuk @ 2011 05 20, 18:41)

console.gif 4u.gif Liko patys stipriausi, sekmes didziules ir tikejimo!!! mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Savaitgalis, tuscia cia, kaip keista biggrin.gif
Labas rytas 4u.gif
Uzsirasiau I akupunktura, nuo kt savaites, o poros savaiciu histero laukia, baisoka, bet reikia.
Atsakyti
QUOTE(vasareuk @ 2011 05 20, 22:41)

Visis sesi ir visi stirpus thumbup.gif thumbup.gif As tai manau kad labai gerai kad dar pries isodinant pasirodo kurie maziukai stipresni, juk jei visi butu auge, galejo buti kad butu ideti butent tie is silpnesniuju, o dabar pas mama isikabins patys stipriausieji 4u.gif Sekmes rytoj, isodinimas sventadieni labai geras zenklas mirksiukas.gif

QUOTE(Dominyyka @ 2011 05 21, 10:43)
Savaitgalis, tuscia cia, kaip keista biggrin.gif
Labas rytas 4u.gif
Uzsirasiau I akupunktura, nuo kt savaites, o poros savaiciu histero laukia, baisoka, bet reikia.

Labukas, ilgokai nematem taves cia 4u.gif Nu valio, planas yra, histero nebijok, bent mergaites sake kad tai vos ne kaip gimdos nuotrauka, baikos tongue.gif O akupunktura pades atsipalaiduoti, as tik laukiu kada ta letapede ligonine mane priims ir pasakys koks planas ateiciai ir tada jau iskart i akupunktura smile.gif

Beta1 - jau turejo mergvakari ankciau, nebent dar viena sumane pasidaryti lotuliukas.gif
Atsakyti
vasareuk tikrai nepergyvenk,buna ir blogiau,kaip mergaites ir rase,6 ,bet patys stipriausi,ir tikrai nera mazai,viskas bus gerai:*sekmytes tau dideles:*
Atsakyti
Citai, joooo, buvau atitruksi, bet tik rasyt, o skaityt, tai skaiciau ka rasot smile.gif
Akupunktura tikiuosi pades, nes jau ir pykstu ant saves uz nerima be priezasciu net. Viskas erzina, jau kaip liga.
Savaitgalis, issilakste visos:)
Atsakyti