Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

T.P.Keberiokst o tu greita lotuliukas.gif Jau ziuriu ir i saraseli itraukei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 05 20, 12:27)
T.P.Keberiokst o tu greita lotuliukas.gif  Jau ziuriu ir i saraseli itraukei 4u.gif

O tai ko cia laukti? biggrin.gif

Supratau Beta1,dekui.Reiskias internetas bus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 20 gegužės 2011 - 13:36
QUOTE(Warwara @ 2011 05 20, 13:35)
Tai antradieni busiu pas gyd. Ka ten pasakys - pranesiu smile.gif
Nors jei gerai pamastau - va Zubriuka skrydo per Atlanata ir nieko. Ir kitos damos varo namuo po IVF. Ir visur parasyta, kad juokios itakos. O as kai iki vietos dasigabensiu, tai ten rojus bus - noresiu tai visa laika tik ir pragulesiu griname ore, valgysiu ekologiska maista. Tik kad be vyno liksiu, nu negalima gyvenime tureti viska  lotuliukas.gif Nukelti atostogu negaliu. Nu, ziuresim kaip ir kas. Kaip be butu - bus gerai!

O viesbutyje viskas iskaiciuota bigsmile.gif nes tada tai tikrai vyno butu gaila atsisakyt lotuliukas.gif

QUOTE(Kamelija2 @ 2011 05 20, 13:45)
Bet uz tai galesiu startuoti jau sitam cikle, jei tik memes nepaves ir viskas bus ok thumbup.gif  clap.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif Neplanuotai greitas startas ir sekminga pabaiga garantuota smile.gif

QUOTE(Kamelija2 @ 2011 05 20, 13:53)
Warwara, Beta1 aciu uz palaikyma 4u.gif Labai tikiuosi, kad papulsiu i ta sekmingaji birzeli ax.gif Na vienu zodziu antradieni bus matyti ar bent galesiu startuoti, kadangi kai buvau pries praeita cikla VK, tai cista mate. Bet labai tikiuosi, kad ta pabaisa is manes dingo.

Cistos labai daznai su valkatomis iskeliauja mirksiukas.gif
Atsakyti
T.P.Keberiokst
Tele2 turi pakuote net liktais tokia spec.

Omni ir Bite tikrai turi isankstinio apmokejimo intereneta, tik taUSB rakta reikia tureti. Jei neturi, tai arba ieskoti kas paskolins, arba pirkti.

Citas
O viesbutyje viskas iskaiciuota  nes tada tai tikrai vyno butu gaila atsisakyt

Koks ten viesbutis! Tai kaimas! wub.gif Ir pilnas rusys vyno!
Atsisakyti negaliu del vaiko. Nes nu nekaltas mano vaikas kad mes tokie nevyke planuotojai. Jam reikia seimos! Be to as pati, po 2-3 savaiciu kaime esu kaip nauja. Po to jegu ir potoncialo turiu iki pat pavasario.
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 05 20, 14:30)
O viesbutyje viskas iskaiciuota  bigsmile.gif  nes tada tai tikrai vyno butu gaila atsisakyt  lotuliukas.gif
drinks_cheers.gif  thumbup.gif  Neplanuotai greitas startas ir sekminga pabaiga garantuota smile.gif
Cistos labai daznai su valkatomis iskeliauja  mirksiukas.gif

Citas is tavu lupu, D i ausi lotuliukas.gif
Prisiminiau, kad ruoseisi suniuka pasiimti. Gal jau turi?
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 05 20, 13:01)
T.P.Keberiokst
Tele2 turi pakuote net liktais tokia spec.

Omni ir Bite tikrai turi isankstinio apmokejimo intereneta, tik taUSB rakta reikia tureti. Jei neturi, tai arba ieskoti kas paskolins, arba pirkti.

Citas

Koks ten viesbutis! Tai kaimas!  wub.gif  Ir pilnas rusys vyno! 
Atsisakyti negaliu del vaiko. Nes nu nekaltas mano vaikas kad mes tokie nevyke planuotojai. Jam reikia seimos! Be to as pati, po 2-3 savaiciu kaime esu kaip nauja. Po to jegu ir potoncialo turiu iki pat pavasario.

Warwara,as irgi ten noriu!Ir tokio rusio labai noriu tongue.gif
Atsakyti
T.P.Keberiokst
Warwara,as irgi ten noriu!Ir tokio rusio labai noriu

Wellcome, taip sakant smile.gif
Ir Kievas tik 180 km smile.gif
O ten kliniku, kliniku. Kuriu jums aisku neprireiks! thumbup.gif
Atsakyti
*traukia plakata
Gero savaitgalio ir silto oro! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 05 20, 15:01)
[Koks ten viesbutis! Tai kaimas!  wub.gif  Ir pilnas rusys vyno! 

Aaa tai cia sponsoriaus namai kaip suprantu smile.gif nu velnias ir as i toki rusi noreciau. Dingineciau istisai kelioms minutem pradzioj , po to ilgetu ilgetu mano dingimai ir galiausiai jau nebeiseiciau lotuliukas.gif

QUOTE(Kamelija2 @ 2011 05 20, 15:09)
Citas is tavu lupu, D i ausi lotuliukas.gif
Prisiminiau, kad ruoseisi suniuka pasiimti. Gal jau turi?

As su D susitariau del taves mirksiukas.gif
Ruosiausi ir jau apsisprendziau del veisles ly, cocker spaniel, bet ju kaina apie 800 svaru!!! MB dar nepasiraso schmoll.gif Tai jam remontui trukdys, tai ka darysim kai reikes isvaziuot t.t.

Beta1 - suknele balta, tradicine?
Atsakyti
http://www.dailymail...HICKEN-EGG.html

Kas angliskai skaito,apie intralipidus ax.gif

Matet VK birzeli 15 proc nuolaida daro smile.gif Gal dar kas birzeliui prisijungs ka? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 20 gegužės 2011 - 16:13
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 05 20, 16:36)
http://www.dailymail...HICKEN-EGG.html

Kas angliskai skaito,apie intralipidus ax.gif

Ir tu netrukus jau galėsi piarintis su panašia istorija smile.gif
Atsakyti
Beta1 ko gero siandien mergvakaris, arba rytoj biggrin.gif
Atsakyti