Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(ksise @ 2011 05 20, 08:39)
laba ryta,merginos o jum kuriai nors dejo snaigiukus 18cd?nes man kazkaip atrodo kad labai jau velai. g.gif

Man dejo mirksiukas.gif Viskas normaliai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2011 05 20, 08:37)

Beta! 8 (astuonios)!  tongue.gif

Oi tu biggrin.gif jazau koks jaudulys ima blink.gif

Warwara - kiek pamenu, tai tu sakei, kad tavo snaigutes ne superines kokybes unsure.gif Nebijai iki blastukiu augint po atsildymo ? Man kazkaip baisu butu......

vasareuk - eik tu sau kaip faina bigsmile.gif Nu vaiku turesi kiek, tai niekaip negalesi skustis, kad mazai lotuliukas.gif Tai augins iki blastukiu, kaip supratau ? bigsmile.gif
Atsakyti
Beta1
Nebijai iki blastukiu augint po atsildymo ? Man kazkaip baisu butu......

Man kaip tik bus ramiau auginti.
Matai, kaz kaip galvoju, kad pagrindine nesekmes priezastys vis gi tas storas apvalkalas aplink. Nors ir dare hitchinga. Embriologe is kart siule visas auginti iki blasto. Bet gyd. turejo kita nuomone ar su ta nuomone sutikau (ir nesigailiu, nes pati taip norejau).
Tai gi dabar koks tolkas vel sodinti 3 dienu embrionus? O jei daaugs iki blasto, padarys hitchinga ir jau tikrai jis bus veiksmingas, nes blasto po 8-12 val. jau issirutuliuoja is apvalkalo. 3 deinu embrionai dar 2-3 dienas turi apvalkale buti. ka as zinau, gal tas ipjovimas uzsidare (nevelnio nezinau ar taip buna, tiesiog logiskai mastau)
Dar jei mastyti, nepaaugs embrionai, neivyks isodinimas. Nu reiskia galesim is kart pradeti nauja IVF. O ne pradasti dar 2-3 ciklus. nesnekant apie 2 svaiciu kankyne iki rezultatu.
Iki siol, visi mano pamastymai sutapdavo su gyd. pasiulimais. Tai gi as esu labai patenkinta is tos puses.
Andtradieni gal bus aiskiau.
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 05 20, 11:06)

gerai mastai drinks_cheers.gif Ach kaip as noreciau nors viena karta gati blastuke (iki siol visi trys kartai, arba kaip Beta sako smile.gif vienas tikras kartas buvo su 3 dienu embrioniukais).

Warwara - gal jau zinai ar tau leis iskart deti snaigutes ar reikes laukti iki rugsejo?
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 05 20, 11:06)
Beta1

Iki siol, visi mano pamastymai sutapdavo su gyd. pasiulimais. Tai gi as esu labai patenkinta is tos puses.

Gal gali priminti, kurioje tu klinikoje dareisi ir pas kuria gydytoja?
Atsakyti
Citas
Warwara - gal jau zinai ar tau leis iskart deti snaigutes ar reikes laukti iki rugsejo?

telefonu gyd. sake, kad reikia palaukti bent du pilnus ciklus, bet aisku viskas bus po apziuros ir pokalbio akys i aki aiskiau.
Iki rugsejaus tai tik mano sumanimas, nes bijau darytis isodinima pries atostogas (o ju pradzia rugpjucio viduris), nes man tikrai tikrai reikia po to i kelione varyti.

Iride
Klaipedoje Jolsanoje lankau as.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 20 gegužės 2011 - 10:52
Warwara- pagal tavo isdestyta logika, tikrai visai neblogai atrodo bigsmile.gif

Citai - tu baisiai nori blastukiu, o as atvirksciai, noriu tik 3 dienu embrionu ir noriu visu triju taskas tongue.gif Tegul vadinas mane Trejsas crazy ar kaip tik nori, nuomones nekeisiu ax.gif Jeigu galiu gauti tris, visus ir susirinksiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, mergytes! jau ne visas naujienas suseku, bet visoms noriu patinketi stiprybes, kantrybes ir sekmes!

Betute, savaitele liko mirksiukas.gif

Apkabinu visas ir siunciu po maziuka nedrasu virusiuka 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 05 20, 11:51)
Klaipedoje Jolsanoje lankau as.

Skamba kaip burelis biggrin.gif Pameni, vaikystej budavo bureliai tokie po pamoku lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Adrija1 @ 2011 05 20, 12:02)
Apkabinu visas ir siunciu po maziuka nedrasu virusiuka  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

Koki dar nedrasu ir maziuka biggrin.gif Varyk diiiideli ir rieeeebu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vito @ 2011 05 19, 14:55)
Mergaites, siandien 17dpi ir jau pamaciau zirniuka pilve. Turiu pirmaja nuotraukyte  smile.gif Ziuriu ir negaliu dar patiketi.

Kaip miela, sveikinu. wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif

Adrija, as dar nedristu imti, palieku kam labiau reikia, kai jau man reikes, tikiu, tu jau dideli virusiuka man galesi atsiusti. wub.gif 4u.gif

Taja78, nesijaudink, viskas bus gerai. mirksiukas.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 05 20, 11:51)
telefonu gyd. sake, kad reikia palaukti bent du pilnus ciklus, bet aisku viskas bus po apziuros ir pokalbio akys i aki aiskiau.
Iki rugsejaus tai tik mano sumanimas, nes bijau darytis isodinima pries atostogas (o ju pradzia rugpjucio viduris), nes man tikrai tikrai reikia po to i kelione varyti.

Tai kada pas gydytoja ir kada tikros zinos cia mums pranestos bus? Nu jo atostogu metu tikrai nelabai gerai. Nors man jei pasakys kad galima kokia liepa pradet tai dzin atsotogas nukelsiu i velesni laika. Nu nenoriu laukti, nors tu ka smile.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 05 20, 12:01)
Citai - tu baisiai nori blastukiu, o as atvirksciai, noriu tik 3 dienu embrionu ir noriu visu triju taskas  tongue.gif  Tegul vadinas mane Trejsas crazy ar kaip tik nori, nuomones nekeisiu  ax.gif  Jeigu galiu gauti tris, visus ir susirinksiu  biggrin.gif

man idealiausia butu, ka viena isodintu 3 dienu o kita blastuke. nu tikrai rase mergaites kad taip daro kai kurios klinikos. As apie tris galiu pamirsti nes UK du yra maximum. Kai pereita karta paklause ar noriu 1 ar du tai turbut atsakiau tokiu grieztu balsu, kad i detales ne nelindo lotuliukas.gif , o kiek zinau kitas paneles bando atkalbeti.
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 05 20, 01:03)

Koki dar nedrasu ir maziuka  biggrin.gif  Varyk diiiideli ir rieeeebu  biggrin.gif

Nu, kad dar tokie maziukai mes.. blush2.gif Kai busim 12savaiciu, jau drasu ir dideli siusiu, bet tada jau ir Jus teigiamu testu lauksite!!! thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites, siuo metu per "Ziniu radija" eina pokalbiu laida apie pagalbini apvaisinima 4u.gif
Atsakyti