Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(kukulka @ 2011 05 19, 02:05)
Ankstu antradienio ryta INERO susitiko su dviem savo mergytem  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Sveikinimai mamytei ir maziukems. wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(frige1 @ 2011 05 19, 11:47)
teisingai,o tai jie ten ir uzmigt gali su tokiu savo darbu,letapedziai doh.gif  lotuliukas.gif

Paskambinau ir labai grieztai paklausiau kur laiskas smile.gif , tais sake oi mes nezadejom per tris savaites doh.gif tipo nuo 3-6 savaiciu. Tai sakau nu sesele tikrai sake kad per 3, bet aisku nepasigincysi su jais. Tada sakau kiek laukti man reikes iki kito karto, tai tipo apie 3 menesiai. Tikiuosi kad trumpiau doh.gif Zodziu sake, nezumirso manes ir dar laukti apie 2 savaites! kai pasakiau kad man nebuvo normaliu valkatu ir kad nerimauju, tai tipo IVF gali bile koki bardaka padaryt, kaip ir normalu blink.gif bet sako jei dar nebus mmm pora savaiciu pasidarykit NT doh.gif Nu durne durne galvoju, ir sakau - mazai tiketina, nes mano kiausintakiai uzdaryti smile.gif Tai va - vis tiek gerai kad paskambinau (Aciu Betutei thumbup.gif ) ir priminiau jiems apie save.

Frige - kaip tavo savijauta? ar jau sunkeji ax.gif ? Smagu kad vis uzbegi smile.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 05 19, 11:55)
Labs ryts  4u.gif

Ksise,kada bandysit susitikti-birzeli ar dabar jau?

Warwara,su ta mankstele tu cia prajuokinai  thumbup.gif

Man baisu pasidare, juk mano sekantis bandymas bus Nr. 4 doh.gif blink.gif va Keberiokst parasiuka paziurejau tai nei vienos daugiau nera kuriai taip ilgai nepavyktu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 19 gegužės 2011 - 11:37
Citas,oi gausi bart-o Zieminuke,Reginiukas?O kiek dar yra,kurios jau turi lelkas?
Atsakyti
Citai - mes tavo sita bandyma uzskaitom kaip pirma ax.gif Jis ir buvo pirmasis, nes anie buvo daryti su hidrosalpingsu, tai jie ir negalejo pavykti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 05 19, 12:39)
Citas,oi gausi bart-o Zieminuke,Reginiukas?O kiek dar yra,kurios jau turi lelkas?

blush2.gif Tiesiog ju nera tavo parasiuke einamuoju momentu. Net nuemei parasiuka, kad nematyciau lotuliukas.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 05 19, 12:56)
Citai - mes tavo sita bandyma uzskaitom kaip pirma  ax.gif Jis ir buvo pirmasis, nes anie buvo daryti su hidrosalpingsu, tai jie ir negalejo pavykti  mirksiukas.gif

Nu ***** tu su savo faktais ir dar keistu varliagyviu avatare neleidi i lankas nueiti nei kiek lotuliukas.gif Ok mano sekantis bandymas bus Nr. 2(4) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 05 19, 12:58)
Nu ***** tu su savo faktais ir dar keistu varliagyviu avatare neleidi i lankas nueiti nei kiek  lotuliukas.gif Ok mano sekantis bandymas bus Nr. 2(4)  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif As ji vadinu SLIUZIUKU lotuliukas.gif Hipnotizuojantis, ane ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 05 19, 09:02)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  As ji vadinu SLIUZIUKU  lotuliukas.gif  Hipnotizuojantis, ane ?  bigsmile.gif

Pasakiskas. thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif As kai i j paziuriu iskart nuotaika pasitaiso. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 05 19, 13:02)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  As ji vadinu SLIUZIUKU  lotuliukas.gif  Hipnotizuojantis, ane ?  bigsmile.gif

Nerealus lotuliukas.gif man jis atrodo kaip kazkas labai labai padaugines, nukrites ant nugaros ir niekaip negalintis pasikelti ar apsiversti, tai prarades jegas ir vilti, tik galunes judina ir megaujasi savo busena lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Beta1
Hipnotizuojantis, ane ?

Man jis toks... blogiau nei erotiskas blush2.gif

Cituk, ziurek, 4/2=2 tongue.gif Gerai kad paskambinai, gi vis rezultatas. Klausyk, o ka tame laiske turi buti? rezultatai, eiga? Ar kita kvietimas? Ot neskuba zmones gyventi....

As cia pagalvojau, kiek kartu as jau apasakiau ir parasiau "nu, palauksim", kad jau laikas kaip ir prie pavardes prideti. Warwara Palauksim. Graziai skamba lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip tai nera?Yra!

Dar berods Utopija ne viena karta darius,tik info apie ja neturiu.
Pamenu,kaip sake,kraujuoja,ne pirmas ivf ir zino kaip ir kas buna.O pasirodo pas ja dvynukai pilvely auga,baigesi viskas gerai smile.gif

Renatux is ketvirto jau vaikiuka turi smile.gif

Dar as tau surasiu,jei reiks.Taip,kad baik cia sapaliones sitas cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 19 gegužės 2011 - 12:18
QUOTE(Citas @ 2011 05 19, 13:36)
Man baisu pasidare, juk mano sekantis bandymas bus Nr. 4  doh.gif  blink.gif va Keberiokst parasiuka paziurejau tai nei vienos daugiau nera kuriai taip ilgai nepavyktu  blush2.gif

Tikrai yra kurioms pavyko iš 4, 5 ar net 6 karto. Tau pavyks iš 4, pamatysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 05 19, 13:15)
Beta1

Man jis toks... blogiau nei erotiskas  blush2.gif

Cituk, ziurek, 4/2=2  tongue.gif Gerai kad paskambinai, gi vis rezultatas. Klausyk, o ka tame laiske turi buti? rezultatai, eiga? Ar kita kvietimas? Ot neskuba zmones gyventi....

As cia pagalvojau, kiek kartu as jau apasakiau ir parasiau "nu, palauksim", kad jau laikas kaip ir prie pavardes prideti. Warwara Palauksim. Graziai skamba  lotuliukas.gif

Tu teisi kazkas tokio jame yra blush2.gif

Sakai bus is 4 tipo 2 karto bus dvynukai bigsmile.gif Pasirasau 4u.gif

Laiske bus diena ir laikas kada pas juos atvykti. Va taip, niekur jie neskuba smile.gif

Nu nesi tu labai is kantriuju, kiek as susidarius nuomone apie tave, bet jei reikia tai aisku palauksim biggrin.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 05 19, 13:17)
Kaip tai nera?Yra!

Dar berods Utopija ne viena karta darius,tik info apie ja neturiu.
Pamenu,kaip sake,kraujuoja,ne pirmas ivf ir zino kaip ir kas buna.O pasirodo pas ja dvynukai pilvely auga,baigesi viskas gerai smile.gif

Renatux is  ketvirto jau vaikiuka turi smile.gif

Dar as tau surasiu,jei reiks.Taip,kad baik cia sapaliones sitas  cool.gif

Sapaliones lotuliukas.gif aha tikrai lotuliukas.gif Ups, praleidau ant greituju, bet grieztumas padejo man vel grizti i tikejima, kad viskas bus gerai drinks_cheers.gif

QUOTE(žieminukė @ 2011 05 19, 14:00)
Tikrai yra kurioms pavyko iš 4, 5 ar net 6 karto. Tau pavyks iš 4, pamatysi mirksiukas.gif

Zieminuke ir reginiukas yra mano ramsciai einamuoju momentu kad viskas gali pasibaigti sekmingai wub.gif
Atsakyti