Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Beta1 @ 2011 05 19, 10:44)
O tai negali persiregistruoti ? Galu gale as tavo vietoj paskambinciau kai butu pirma cd ir paprasyciau, kad priimtu, nes nori pradet stimuliacija  ax.gif  Agitatore as  tongue.gif  bet nieko nepadarysi, birzelis - stebuklu metas  thumbup.gif

Beta1 aciu, mano kartais tikrai paagituot reikia 4u.gif Gal tikrai reiktu bandyti persiregistruot g.gif , o tai visai nesinori dar laukt iki rugpjucio men. Kazin jie tikrai perregistruotu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 05 19, 10:47)
Beta1 aciu, mano kartais tikrai paagituot reikia 4u.gif Gal tikrai reiktu bandyti persiregistruot g.gif , o tai visai nesinori dar laukt iki rugpjucio men. Kazin jie tikrai perregistruotu? blush2.gif

Tai aisku ! As net neabejoju tuo.Jeigu paskambintum ta diena kai reikia, paaiskintum situacija ir viskas.Juk kai mum reikia atvaziuoti 1 cd irgi taip darom, nes tu valkatu taip is anksto nenumatysi tongue.gif Gali tekt palaukt laukiamajam, bet tektu laukt bet kokiu atveju ar pries 3 men. uzsiregistravus ar pries 3 val. be to, tu 1 cd gali paskambint o 2 cd vaziuoti, nes stimuliacija galima pradeti per pirmas 3 ciklo dienas mirksiukas.gif Va, atlikau savo juoda darba tongue.gif Nes as tai truputuka nudurneciau laukt iki rugpjucio ax.gif Cia gal del to, kad visai kantrybes neturiu ir visad randu butu kaip apeiti reikalus, kad nereiketu laukt ax.gif
Atsakyti
Beta1
tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 05 19, 10:55)
Tai aisku ! As net neabejoju tuo.Jeigu paskambintum ta diena kai reikia, paaiskintum situacija ir viskas.Juk kai mum reikia atvaziuoti 1 cd irgi taip darom, nes tu valkatu taip is anksto nenumatysi  tongue.gif  Gali tekt palaukt laukiamajam, bet tektu laukt bet kokiu atveju ar pries 3 men. uzsiregistravus ar pries 3 val. be to, tu 1 cd gali paskambint o 2 cd vaziuoti, nes stimuliacija galima pradeti per pirmas 3 ciklo dienas  mirksiukas.gif  Va, atlikau savo juoda darba  tongue.gif Nes as tai truputuka nudurneciau laukt iki rugpjucio  ax.gif  Cia gal del to, kad visai kantrybes neturiu ir visad randu butu kaip apeiti reikalus, kad nereiketu laukt  ax.gif

Na as ir nelabai tos kantrybes turiu. Jau taip puse metu kelius minam ir vis atrodo, kad ant vietos. Vakare reikes pakalbet su MB ir nusprest ka cia daryti ax.gif
O Treijsas ir leidzia startuoti per pati pirma vizita, t.y. kai apie mano situacija dar visiskai nieko nezino?
Atsakyti
Beta sujauke vandenis cia tai ir as susiradau lapa is ligonines tasej uzsilikusi ir eisiu skambint ir rekt kur mano laiskas po velniu. Sakysiu negana to kad valkatu po jusu daryto IVF nera dar ir laisko nesiunciat!! betvarke ir ne kitaip lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 19 gegužės 2011 - 10:11
Citas
Skambink, skambink, Cituk!
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 05 19, 11:04)
Beta sujauke vandenis cia tai ir as susiradau lapa is ligonine tasej uzsilikusi ir eisiu skambint ir rekt kur mano lauskas po velniu. Sakysiu negana to kad valaktu po jusu daryti IVF nera dar ir laisko nesiunciat!! betvarke ir ne kitaip  lotuliukas.gif

Va taip va drinks_cheers.gif Eik daryt tvarka toj ligoninej, kiek gi galima biggrin.gif Uraganas as tokia, nu bet tai ka dabar..... ax.gif

Kamelija2, apie tavo situacija jis pamatys is tyrimu.As irgi is VK pasiiminejau viska, man net seseles idejo embriologu lapo kopija, i ja Trejsas labiausiai ir ziurejo.Ir, be abejo, buvo jo apziura.Jeigu visi tavo atvezti tyrimai ok, echoskopa padaro vietoj, viskas normoj, tai kodel ne ? ir jo laiko sutaupysit ir savo laiko ir maziau stresiuko bus belaukiant mirksiukas.gif O dabar kai viskas bus greitai greitai, nebus kada kurtis nebutu istoriju, viens du ir teigiamas testas ant stalo biggrin.gif ir as buciau is karto darius, bet noriu pirma savo baliui sudalyvaut, patrypt kaip reikiant ir tada jau pult vaiku gamint tongue.gif

Warwara - baik cia liezuvi kaisiot hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 05 19, 11:12)
Va taip va  drinks_cheers.gif  Eik daryt tvarka toj ligoninej, kiek gi galima  biggrin.gif Uraganas as tokia, nu bet tai ka dabar.....  ax.gif

Kamelija2, apie tavo situacija jis pamatys is tyrimu.As irgi is VK pasiiminejau viska, man net seseles idejo embriologu lapo kopija, i ja Trejsas labiausiai ir ziurejo.Ir, be abejo, buvo jo apziura.Jeigu visi tavo atvezti tyrimai ok, echoskopa padaro vietoj, viskas normoj, tai kodel ne ? ir jo laiko sutaupysit ir savo laiko ir maziau stresiuko bus belaukiant  mirksiukas.gif  O dabar kai viskas bus greitai greitai, nebus kada kurtis nebutu istoriju, viens du ir teigiamas testas ant stalo  biggrin.gif  ir as buciau is karto darius, bet noriu pirma savo baliui sudalyvaut, patrypt kaip reikiant ir tada jau pult vaiku gamint  tongue.gif

Warwara - baik cia liezuvi kaisiot  hihihi.gif

Tikrai tu tikras uraganas thumbup.gif Zinoma, kad tau reikia pirma vestuves atsokt biggrin.gif Jau jei taip issipleciau, tai kaip manai. Mano hormonu ir vyro tyrimai daryti gruodi-sausi, tai jie dar galioja manau, nes VK gyd tai kartoti neliepe g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 05 19, 11:16)
Tikrai tu tikras uraganas thumbup.gif Zinoma, kad tau reikia pirma vestuves atsokt biggrin.gif Jau jei taip issipleciau, tai kaip manai. Mano hormonu ir vyro tyrimai daryti gruodi-sausi, tai jie dar galioja manau, nes VK gyd tai kartoti neliepe g.gif

Jeigu ir reikes pakartoti, tai cia, manau irgi ne problema.Paziures echoskopu, paskirs gonali, pasidarysi tyrimus, sekancia diena pasiskambini del tyrimu, tau pasako, kad viskas tinka ir patinka jiems, tada prisileidi okuoliuka ir viskas, badaisi sau laiminga biggrin.gif Bet gal ir nereikes net kartoti tu tyrimu, kas ten zino g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 05 19, 11:23)
Jeigu ir reikes pakartoti, tai cia, manau irgi ne problema.Paziures echoskopu, paskirs gonali, pasidarysi tyrimus, sekancia diena pasiskambini del tyrimu, tau pasako, kad viskas tinka ir patinka jiems, tada prisileidi okuoliuka ir viskas, badaisi sau laiminga  biggrin.gif Bet gal ir nereikes net kartoti tu tyrimu, kas ten zino  g.gif

Aciukas. Ikvepei mane mirksiukas.gif Bandysiu visa sita reikala pajudinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 05 19, 10:04)
Beta sujauke vandenis cia tai ir as susiradau lapa is ligonines tasej uzsilikusi ir eisiu skambint ir rekt kur mano laiskas po velniu. Sakysiu negana to kad valkatu po jusu daryto IVF nera dar ir laisko nesiunciat!! betvarke ir ne kitaip  lotuliukas.gif

teisingai,o tai jie ten ir uzmigt gali su tokiu savo darbu,letapedziai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labs ryts 4u.gif

Ksise,kada bandysit susitikti-birzeli ar dabar jau?

Warwara,su ta mankstele tu cia prajuokinai thumbup.gif
Atsakyti