QUOTE(Beta1 @ 2011 05 18, 22:02)
Atsirado
Citas, jeeeeee Zinok, jau buciau paieska skelbus
O kai pamatysiu nepazystama teta ar dvi, tai galvosiu, kad cia tu su Warwara
O siaip tai jo, kuri cia pas mus sekanti, a ? Kita vertus, tyla pries audra.....Nusimato gi dideli dalykai birzeli
Bus tokia didele kompanija, kad cituk, teks tau dienorasti vest.
Mes cia tokia reklamine agitacija varom birzeliui, kad paskui jeigu kas ne taip, nebus kur akiu det
Kur jau citas dings, be jusu aiskiai gyvent negali
Jus tik varykit varykit, teisinga reklama visada pasiteisina; Del dienorascio nesijaudinkit, juk Keberiokst su mumis dabar
O as seksiu pieva ziauriai ir kadangi cia jau spustis truputi, noreciau kad visos nesdintumetes i nestukiu skyreli
Nu kokios mes tau tetos
, tiesiog mergaites paciame zydejime
Warwara - nebuvau ir jau siutas ima kad laisko neatsiuncia ligonine!!!
QUOTE(kukulka @ 2011 05 19, 06:05)
Mums abiems su vyru buvo grieztai uzdraude ir per stimuliacijas, ir po isodinimu
Truputis linksmu naujienu:
Ankstu antradienio ryta INERO susitiko su dviem savo mergytem
Ane
? Nu gerai kad pirtis mums nedaznai pasitaiko, o vat i vonia reikes stipriai limituot.
Sveikinam su dvigubu dziaugsmu ineros seima
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 05 19, 09:41)
Sveikos mergaites. Oi, kiek prisijuokiau beskaitydama vakar dienos zinutes O mane tai pyktis pradeda imt. Dingo memes, aisku dar tik trys dienos, bet jau erzina Galvojau, kad galesim birzeli startuoti, bet kadangi jos veluoja,tai kitam men ir nusikels. O tai reiskia, kad nespesiu iki liepos men, nes Embrions atostogaus
Nu kiba tos musu valkatos kazkur tai rimta baliu kelia, kad tiek daug cia musus skundziasi kad jos arba veluoja arba kaip man nusprende pereita menesi tik dienai parsivilkti ir vel uzgere. Turbut Betos vestuves svencia irgi. As kaip tik laukiu ju po geros savaites, t.y. po betos sventes
O tai sulaukus jau startuot galesi ar reikia dar vienu birzeli sulaukti?
QUOTE(ksise @ 2011 05 19, 09:48)
sveikos merguzeles,gal jau mane pamirsot,senai jau pas jus buvau.na o mes nusprendem susitikt su paskutiniais dviem snaigiukais,siandien vaziuojam i apziura.
Sveikinam, puikus sprendimas, o snaigutes cia pas mus paskutiniu metu stipruoles ir beveik visos pasilieka. Sekmes