Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Rute @ 2011 05 19, 09:53)
mano paskutiniosios mėmės visą savaitę pavėlavusios atsivilko, nors ciklas reguliarus.  doh.gif

Kazkur matyta situacija doh.gif Ir kas cia su jom pasidaro ? blink.gif Siaip siandien ryte issikeliau sau klausima: ar visoms viskas paskui grizta i vezias ar kaip ? nes man toks jausmas, kad mano ciklas pailgejo keletu dienu ir memes uzsitesia kokiom 3 dienom nei kad buvo pries tai visa gyvenima.Cia man vienai taip ar ir kitos pastebi kazkokiu pokyciu ? As nekalbu apie tai, kad is kart po IVF laiku kas nors neteina.
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 05 19, 09:58)
Kazkur matyta situacija  doh.gif  Ir kas cia su jom pasidaro ?  blink.gif  Siaip siandien ryte issikeliau sau klausima: ar visoms viskas paskui grizta i vezias ar kaip ? nes man toks jausmas, kad mano ciklas pailgejo keletu dienu ir memes uzsitesia kokiom 3 dienom nei kad buvo pries tai visa gyvenima.Cia man vienai taip ar ir kitos pastebi kazkokiu pokyciu ? As nekalbu apie tai, kad is kart po IVF laiku kas nors neteina.

ziuriu kalbat apie mmm,man ir isibalansavo jos,budavo sergu 6 dienas ir ciklas reguliarus buvo,o dabar kelis menesius jos atejo anksciau,si menesi veliau dviem dienom ir dabar sergu tik 3-4 dienas
Atsakyti
Rytas, damos!
Nus, Beta... pradedam atbulai skaiciuoti lotuliukas.gif 9 thumbup.gif

ksise
Oj sekmes sekmes! Tik butinai pranesk kaip ten viskas. O tau naturaliame cikle darys?

Reik man supalukti vizito pas gyd. tiek noriu plaklausti. Del ateites.

Cituk, o tu buvai pas gyd.?

Tas kas prie starto linijos, jau laikas susirikiuoti, numeriukus gauti, manksta daryti. Ir viens ir du! thumbup.gif

Papildyta:
ksise
dabar sergu tik 3-4 dienas

Mano issibalansavo jau po IUI. Tai trumpejo, tai pailgejo. Bet kiekis visada buvo vienodas - 6-7 dienos. Jei bus 3-4 skaitisiu, kad tai didelis pliusas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 05 18, 22:02)
Atsirado Citas, jeeeeee  Zinok, jau buciau paieska skelbus  biggrin.gif  O kai pamatysiu nepazystama teta ar dvi, tai galvosiu, kad cia tu su Warwara  hihihi.gif

O siaip tai jo, kuri cia pas mus sekanti, a ? Kita vertus, tyla pries audra.....Nusimato gi dideli dalykai birzeli  bigsmile.gif  Bus tokia didele kompanija, kad cituk, teks tau dienorasti vest.
Mes cia tokia reklamine agitacija varom birzeliui, kad paskui jeigu kas ne taip, nebus kur akiu det

Kur jau citas dings, be jusu aiskiai gyvent negali mirksiukas.gif Jus tik varykit varykit, teisinga reklama visada pasiteisina; Del dienorascio nesijaudinkit, juk Keberiokst su mumis dabar bigsmile.gif O as seksiu pieva ziauriai ir kadangi cia jau spustis truputi, noreciau kad visos nesdintumetes i nestukiu skyreli smile.gif
Nu kokios mes tau tetos lotuliukas.gif , tiesiog mergaites paciame zydejime lotuliukas.gif

Warwara - nebuvau ir jau siutas ima kad laisko neatsiuncia ligonine!!!

QUOTE(kukulka @ 2011 05 19, 06:05)
Mums abiems su vyru buvo grieztai uzdraude ir per stimuliacijas, ir po isodinimu
Truputis linksmu naujienu:
Ankstu antradienio ryta INERO susitiko su dviem savo mergytem

Ane g.gif ? Nu gerai kad pirtis mums nedaznai pasitaiko, o vat i vonia reikes stipriai limituot.

Sveikinam su dvigubu dziaugsmu ineros seima wub.gif wub.gif

QUOTE(Kamelija2 @ 2011 05 19, 09:41)
Sveikos mergaites. Oi, kiek prisijuokiau beskaitydama vakar dienos zinutes O mane tai pyktis pradeda imt. Dingo memes, aisku dar tik trys dienos, bet jau erzina Galvojau, kad galesim birzeli startuoti, bet kadangi jos veluoja,tai kitam men ir nusikels. O tai reiskia, kad nespesiu iki liepos men, nes Embrions atostogaus

Nu kiba tos musu valkatos kazkur tai rimta baliu kelia, kad tiek daug cia musus skundziasi kad jos arba veluoja arba kaip man nusprende pereita menesi tik dienai parsivilkti ir vel uzgere. Turbut Betos vestuves svencia irgi. As kaip tik laukiu ju po geros savaites, t.y. po betos sventes lotuliukas.gif
O tai sulaukus jau startuot galesi ar reikia dar vienu birzeli sulaukti?

QUOTE(ksise @ 2011 05 19, 09:48)
sveikos merguzeles,gal jau mane pamirsot,senai jau pas jus buvau.na o mes nusprendem susitikt su paskutiniais dviem snaigiukais,siandien vaziuojam i apziura.

Sveikinam, puikus sprendimas, o snaigutes cia pas mus paskutiniu metu stipruoles ir beveik visos pasilieka. Sekmes wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 19 gegužės 2011 - 09:12
QUOTE(Warwara @ 2011 05 19, 10:09)
Rytas, damos!
Nus, Beta... pradedam atbulai skaiciuoti  lotuliukas.gif  9  thumbup.gif
ksise
Oj sekmes sekmes! Tik butinai pranesk kaip ten viskas. O tau naturaliame cikle darys?

Reik man supalukti vizito pas gyd. tiek noriu plaklausti. Del ateites.

Cituk, o tu buvai pas gyd.?

Tas kas prie starto linijos, jau laikas susirikiuoti, numeriukus gauti, manksta  daryti. Ir viens ir du!  thumbup.gif

Papildyta:
ksise

Mano issibalansavo jau po IUI. Tai trumpejo, tai pailgejo. Bet kiekis visada buvo vienodas - 6-7 dienos. Jei bus 3-4 skaitisiu, kad tai didelis pliusas  thumbup.gif

kai pirma karta dejom atsildytus tai naturaliam,o dabar su vaistais,labai bijau kad nebutu vel be rezultatu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 05 19, 10:10)
Nu kiba tos musu valkatos kazkur tai rimta baliu kelia, kad tiek daug cia musus skundziasi kad jos arba veluoja arba kaip man nusprende pereita menesi tik dienai parsivilkti ir vel uzgere. Turbut Betos vestuves svencia irgi. As kaip tik laukiu ju po geros savaites, t.y. po betos sventes  lotuliukas.gif
O tai sulaukus jau startuot galesi ar reikia dar vienu birzeli sulaukti?

As ir kai pasiskaitau, tai su tom valkatom, kaip jus sakot smile.gif cia ne vienai tokie dalykai dedasi. Mano tai galeciau sakyti, kad ir toks reguliarus ciklas 29-31 d. ir buna apie 5 d. Bet sikart kaip tycia nera. O as juk buvau sia savaite uzsirasiusi i VK startui, bet kadangi nusprendziau vykt i LV, tai atsakiau. O pas Treijsa vykstu tik 06 01, tai taip gaunasi, kad po memiu. Tai geriausiu atveju galeciau tik birzeli startuot, jei viskas ciki piki biggrin.gif Bet jei mano ciklo pradzia antroj men pusej, tai kazin ar jie mane birzeliui priims g.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 05 19, 10:10)
Nu kiba tos musu valkatos kazkur tai rimta baliu kelia, kad tiek daug cia musus skundziasi kad jos arba veluoja arba kaip man nusprende pereita menesi tik dienai parsivilkti ir vel uzgere. Turbut Betos vestuves svencia irgi. As kaip tik laukiu ju po geros savaites, t.y. po betos sventes  lotuliukas.gif

Matyt valkatos sezona atidarineja biggrin.gif

ksise, jeigu teisingai pamenu, pas tave ten buvo kazkokks minimalus kibimas po tu snaiguciu ?
Papildyta:
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 05 19, 10:22)
As ir kai pasiskaitau, tai su tom valkatom, kaip jus sakot smile.gif cia ne vienai tokie dalykai dedasi. Mano tai galeciau sakyti, kad ir toks reguliarus ciklas 29-31 d. ir buna apie 5 d. Bet sikart kaip tycia nera. O as juk buvau sia savaite uzsirasiusi i VK startui, bet kadangi nusprendziau vykt i LV, tai atsakiau. O pas Treijsa vykstu tik 06 01, tai taip gaunasi, kad po memiu. Tai geriausiu atveju galeciau tik birzeli startuot, jei viskas ciki piki biggrin.gif Bet jei mano ciklo pradzia antroj men pusej, tai kazin ar jie mane birzeliui priims g.gif

Pas Trejsa paskutinis traukinys birzelio 6 d. bigsmile.gif Nes sitai datai ir as taikau, su Trejsu pasitarem, kada pati paskutiniausia diena birzeli kai galim startuot su trumpa schema.Man neturetu buti sunku pataikyt, nes turiu KT net visas dvi pakuotes thumbup.gif O kodel tau reikia praleisti sita cikla ? negaletum jau kita savaite startuot jiegu ateis memes ? Jeigu dar nesi buvus pas Trejsa ir tik pirmam vizitui vaziuoji tai as padaryciau taip: pasidaryciau pagrindinius tyrimus cia LT, varyciau pirmai ciklo dienai i LV, jis ten pasiziuri ar viskas ciki ir is karto sedi ant adatos.O, koki tau plana padariau biggrin.gif

Warwaryte - tai dabar erzinsi kas diena su vis mazejanciu skaiciuku tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 19 gegužės 2011 - 09:28
QUOTE(ksise @ 2011 05 19, 09:13)
kai pirma karta dejom atsildytus tai naturaliam,o dabar su vaistais,labai bijau kad nebutu vel be rezultatu  verysad.gif

nebijok,o svarbiausia tikek,kaip mergaites sake ,kad snaigutes paskutiniu metu labai daug stebuklu daro:)
Atsakyti
QUOTE(ksise @ 2011 05 19, 09:48)
sveikos merguzeles,gal jau mane pamirsot,senai jau pas jus buvau.na o mes nusprendem susitikt su paskutiniais dviem snaigiukais,siandien vaziuojam i apziura.

Sekmes jums!!! Griebkit juos ir nepaleiskit jau. wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 05 19, 10:26)
Pas Trejsa paskutinis traukinys birzelio 6 d.  bigsmile.gif  Nes sitai datai ir as taikau, su Trejsu pasitarem, kada pati paskutiniausia diena birzeli kai galim startuot su trumpa schema.Man neturetu buti sunku pataikyt, nes turiu KT net visas dvi pakuotes  thumbup.gif  O kodel tau reikia praleisti sita cikla ? negaletum jau kita savaite startuot jiegu ateis memes ? Jeigu dar nesi buvus pas Trejsa ir tik pirmam vizitui vaziuoji tai as padaryciau taip: pasidaryciau pagrindinius tyrimus cia LT, varyciau pirmai ciklo dienai i LV, jis ten pasiziuri ar viskas ciki ir is karto sedi ant adatos.O, koki tau plana padariau  biggrin.gif

Geras planas chuliganas thumbup.gif Tik kazin ar isdegs g.gif Taip, cia pirmas mano vizitas pas Treijsa ir esu uzregistruota tik birzelio 1 d, o kad tos valkatos tiek veluotu, tai labai abejoju. Siaip tai tyrimus mes kaip ir visus pasidare, tik is VK reikia pasiimt
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 05 19, 10:40)
Geras planas chuliganas thumbup.gif Tik kazin ar isdegs g.gif  Taip, cia pirmas mano vizitas pas Treijsa ir esu uzregistruota tik birzelio 1 d, o kad tos valkatos tiek veluotu, tai labai abejoju. Siaip tai tyrimus mes kaip ir visus pasidare, tik is VK reikia pasiimt

O tai negali persiregistruoti ? Galu gale as tavo vietoj paskambinciau kai butu pirma cd ir paprasyciau, kad priimtu, nes nori pradet stimuliacija ax.gif Agitatore as tongue.gif bet nieko nepadarysi, birzelis - stebuklu metas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 05 19, 10:26)
Matyt valkatos sezona atidarineja  biggrin.gif

ksise, jeigu teisingai pamenu, pas tave ten buvo kazkokks minimalus kibimas po tu snaiguciu ?
Papildyta:
Pas Trejsa paskutinis traukinys birzelio 6 d.  bigsmile.gif  Nes sitai datai ir as taikau, su Trejsu pasitarem, kada pati paskutiniausia diena birzeli kai galim startuot su trumpa schema.Man neturetu buti sunku pataikyt, nes turiu KT net visas dvi pakuotes  thumbup.gif  O kodel tau reikia praleisti sita cikla ? negaletum jau kita savaite startuot jiegu ateis memes ? Jeigu dar nesi buvus pas Trejsa ir tik pirmam vizitui vaziuoji tai as padaryciau taip: pasidaryciau pagrindinius tyrimus cia LT, varyciau pirmai ciklo dienai i LV, jis ten pasiziuri ar viskas ciki ir is karto sedi ant adatos.O, koki tau plana padariau  biggrin.gif

Warwaryte - tai dabar erzinsi kas diena su vis mazejanciu skaiciuku  tongue.gif

jo bande isikibti bet jie spruko nuo manes verysad.gif
Atsakyti