Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Beta1 @ 2011 05 18, 17:51)
Reiks dar su Trejsu rimtai pasisneket del vaiku urmu dvejetukininkems  biggrin.gif

Tai aisku,jei jau visur du tai visur du biggrin.gif

Iride,man irgi Treijsas sake,kad gal tu tik su crinone apsistok,bet ai-nenoriu as veliau nagu grauzti,jei netycia kas ne taip.Plius jis su imuniniais nelabai ka daro,o mano tyrimai nors ir labai nedideli,bet nukrypima parode.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 18 gegužės 2011 - 19:25
mergaites gal zinot ar galima eiti i pirty ar i karsta vonia per stimuliacija? blush2.gif taip uzsimaniau,bet susimasciau ar nepakenksiu as su savo norais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilte-kns: 18 gegužės 2011 - 20:07
QUOTE(vilte-kns @ 2011 05 18, 21:06)
mergaites gal zinot ar galima eiti i pirty ar i karsta vonia per stimuliacija? blush2.gif taip uzsimaniau,bet susimasciau  ar nepakenksiu as su savo norais?

Nu niekur negirdejau kad butu negalima. va po isodinimo tai tikrai ne schmoll.gif

Matau linksminates cia visos kaip reikiant, davai davai kol dar nereikia nestukemis dirbti linksminames. As jau susiruosiau smutkes i Betutes svente, sakiau apsimesiu kokia tolima giminaite ir prisiplaksiu lotuliukas.gif (zinot kaip per visas laidotuves per gedulingus pietus visada atsiranda zmogus prie stalo kurio visiskai niekas nepazista tongue.gif )

Beje as va susimasciau, tai kas pas mus einamuoju metu aktyviai nestukinasi? Kuri sekanti testuko rezultatus mums prasines? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 05 18, 21:53)

Beje as va susimasciau, tai kas pas mus einamuoju metu aktyviai nestukinasi? Kuri sekanti testuko rezultatus mums prasines?  g.gif

Atsirado Citas, jeeeeee thumbup.gif Zinok, jau buciau paieska skelbus biggrin.gif O kai pamatysiu nepazystama teta ar dvi, tai galvosiu, kad cia tu su Warwara hihihi.gif

O siaip tai jo, kuri cia pas mus sekanti, a ? lens.gif Kita vertus, tyla pries audra.....Nusimato gi dideli dalykai birzeli bigsmile.gif Bus tokia didele kompanija, kad cituk, teks tau dienorasti vest tongue.gif

Mes cia tokia reklamine agitacija varom birzeliui, kad paskui jeigu kas ne taip, nebus kur akiu det lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2011 05 18, 22:06)
mergaites gal zinot ar galima eiti i pirty ar i karsta vonia per stimuliacija? blush2.gif taip uzsimaniau,bet susimasciau  ar nepakenksiu as su savo norais?

Mums abiems su vyru buvo grieztai uzdraude ir per stimuliacijas, ir po isodinimu schmoll.gif

Truputis linksmu naujienu:
Ankstu antradienio ryta INERO susitiko su dviem savo mergytem wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kukulka: 19 gegužės 2011 - 05:07
Labas rytas, mergaites! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kukulka @ 2011 05 19, 06:05)

Truputis linksmu naujienu:
Ankstu antradienio ryta INERO susitiko su dviem savo mergytem  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Kokia puiki zinia is pat ryto! thumbup.gif Ruzaviausi sveikinimai mamytei ir dukrelems!!! wub.gif wub.gif Daug pienelio, ramu nakteliu ir sveikatytes! wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 05 18, 17:40)
errachka - tai mes cia nusokom nuo temos  blush2.gif  Kas del citomegalo, tai as turiu pasyvia jo forma bet kai klausiau ka reiktu daryt jei butu aktyvi, tai gavau atsakyma, kad toooookio kaip kazkokio spec. gydymo kaip ir nera, reikia laukti kol tas virusas uzmigs.Ir man atrodo, siuncia tada pas infektologus ar kaip jie ten vadinas......O ka, pas tave aktyvus jis ?  unsure.gif

taip..abu rodikliai teigiami unsure.gif

labas rytukas 4u.gif

sveikinimai, mergaitei susilaukusiai stebukliuku bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2011 05 19, 08:55)
taip..abu rodikliai teigiami unsure.gif

O ka gydytoja sako ? juk turejo kazkaip pakomentuoti ?
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 05 19, 09:24)
O ka gydytoja sako ? juk turejo kazkaip pakomentuoti ?

einu 1ieni 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites. Oi, kiek prisijuokiau beskaitydama vakar dienos zinutes lotuliukas.gif
O mane tai pyktis pradeda imt. Dingo memes, aisku dar tik trys dienos, bet jau erzina blush2.gif Galvojau, kad galesim birzeli startuoti, bet kadangi jos veluoja,tai kitam men ir nusikels. O tai reiskia, kad nespesiu iki liepos men, nes Embrions atostogaus g.gif
Atsakyti
sveikos merguzeles,gal jau mane pamirsot,senai jau pas jus buvau.na o mes nusprendem susitikt su paskutiniais dviem snaigiukais,siandien vaziuojam i apziura.
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 05 19, 09:41)
O mane tai pyktis pradeda imt. Dingo memes, aisku dar tik trys dienos, bet jau erzina blush2.gif Galvojau, kad galesim birzeli startuoti, bet kadangi jos veluoja,tai kitam men ir nusikels. O tai reiskia, kad nespesiu iki liepos men, nes Embrions atostogaus g.gif
mano paskutiniosios mėmės visą savaitę pavėlavusios atsivilko, nors ciklas reguliarus. doh.gif
Atsakyti