Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 05 18, 17:59)

Keberiokt - ziuriu birzeliui visas dvejetukininkes susirinkus tongue.gif Mazu rimtai kokia akcija skelbi tom, kas antra karta ritasi per sita velniava ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 05 18, 17:59)
Iride,o kokias dozes vartoji? Dabar is atminties iskrito po kiek ten reiketu,bet pamenu,kad arti maksimumo.Reiks namie apziuret.

Vartojau po 4 lasiukus, gaunasi 2000 TV. Paskaiciau, kad trukumui gydyti galima ir po 10 lasiuku. Kai jau labai prasta situacija, yra ir leidziamas. Matyt teks koki ukoliuka susiorganizuot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iride: 18 gegužės 2011 - 17:05
QUOTE(Beta1 @ 2011 05 18, 16:02)
Keberiokt - ziuriu birzeliui visas dvejetukininkes susirinkus  tongue.gif  Mazu rimtai kokia akcija skelbi tom, kas antra karta ritasi per sita velniava ?  bigsmile.gif

Aisku,kad skelbiu bigsmile.gif Birzeli valdys dvejetukai-proceduros antros ir du pagaliukai testukuose smile.gif

Iride,man tas pats su B12.Geriu dideles dozes,o uzkyla vos vos.UK uzkilo vienu vienetu (normos kazkas panasaus 180-980) virs pacios zemutines ribos ir leidziamu neskyre,bet b grupe liepe pastoviai vartoti.

Gavau zinute is vaistines-gestone negauna.Nu prasideda.Bandysiu aiskintis,gal koks pakaitalas yra.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 05 18, 18:24)
Birzeli valdys dvejetukai-proceduros antros ir du pagaliukai testukuose smile.gif

Parasas, antspaudas, kaip pasakytu Warwara biggrin.gif

O rimtai, kur cia tuos tyrimus pasidaryti del tu visu vitaminu ? kaip jis vadinas, kad nepasirodyt kvaisai bandant kokiai labei paaiskint... ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 05 18, 16:36)
Parasas, antspaudas, kaip pasakytu Warwara  biggrin.gif

O rimtai, kur cia tuos tyrimus pasidaryti del tu visu vitaminu ? kaip jis vadinas, kad nepasirodyt kvaisai bandant kokiai labei paaiskint... ?  ax.gif

Nezinau,as situos UK dariausi.Kazkada norejau LT Via Medica pasidaryt,sake bentB nedaro.Bet manau imanoma tikrai rast.

Kalbu su vaistinem,pasirodo tikra problema ta leidziama rasti,kazkokios problemos su gaminimu.Bet yra ta pati doze dviejose ampulese,reiskia 2 duriai i dupce kas ryt,ne vienas. O jis labai skausmingas.Tikrai dvejetukai valdo ! Ir uzuojauta mano uzpakaliui ir mano vyrui,kuriam teks dziaugsmas ta geri leisti.
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 05 18, 13:58)
Tai mes cia visos tokios pasidarom po kurio laiko  biggrin.gif  Uztat reikia nesdintis is cia kuo greiciau nestukiu zvingint kol bent trupinelis sveiko proto liko  lotuliukas.gif

Oj kaip suprantu tave... blush2.gif lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 05 18, 17:24)
Aisku,kad skelbiu  bigsmile.gif  Birzeli valdys dvejetukai-proceduros antros ir du pagaliukai testukuose smile.gif

GERAS lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tada priimkit ir mane į sąrašiuką ax.gif . Rašyt šiuo metu mažai rašau, kažkaip dar neatsigaunu matomai doh.gif . Bet užtat viską ir apie visas žinau blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 05 18, 17:13)
GERAS lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Tada priimkit ir mane į sąrašiuką ax.gif . Rašyt šiuo metu mažai rašau, kažkaip dar neatsigaunu matomai doh.gif . Bet užtat viską ir apie visas žinau blush2.gif .

Irgi birzeli antras?Pas ka ir kur? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 05 18, 18:20)
Irgi birzeli antras?Pas ka ir kur? smile.gif

Taip, antras. O darysim pas Treijsą Embrions klinikoje, ten pat, kur ir pirmąjį sykį bandėm.
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 05 18, 17:25)
Taip, antras. O darysim pas Treijsą Embrions klinikoje, ten pat, kur ir pirmąjį sykį bandėm.

Tai tik Zaliuzes nezinau kur darysis,bet visos kitos pas Treijs.
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 05 18, 18:36)
O rimtai, kur cia tuos tyrimus pasidaryti del tu visu vitaminu ? kaip jis vadinas, kad nepasirodyt kvaisai bandant kokiai labei paaiskint... ?  ax.gif

Beta, aš dėl D3 ir b12 dariausi Medicinos diagnostikos centre. Klausimas, ar tikrai būtina darytis šituos tyrimus smile.gif Man reikėjo, nes susiję su imuninėmis problemomis, ypač d3 būtų gerai sunormalizuoti.

Keberiokst, sakiau, kad problema su tuo leidžiamu PRG. Beje, suradau studiją, kur buvo tirta virš 1000 moterų, vienoms naudotos PRG injekcijos, kitoms kremas (konkrečiai Crinone). Šiek tiek geresni rezultatai su Crinone. Žinoma, greičiausiai daugumą stebėtų moteriškių neturėjo tokių problemyčių, kaip mes su tavim.

Dar pataisysiu, kad aš ne pas Treijsą šį kartą, o VK. Bet gal čia tik birželio skaičiuoji dvejetukininkes? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iride: 18 gegužės 2011 - 18:36
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 05 18, 19:27)
Tai tik Zaliuzes nezinau kur darysis,bet visos kitos pas Treijs.

Reiks dar su Trejsu rimtai pasisneket del vaiku urmu dvejetukininkems biggrin.gif
Atsakyti