QUOTE(Warwara @ 2011 05 10, 13:10)
T.P.Keberiokst, Žemyna_mėlynakė, Reginiukas.uk
Ek, damos... neisivaizduojat kaip as pavydziu tiems, kurie turi toki tikejima... Neradau as jo, kiek beieskojau... netikiu nors tu ka. Sudas kaz koks...
T.P.Keberiokst nu nieko sau artelerija pas tave! Super! Ir dar leidima gavai isodinti 2. Tikrai gerai. Tai as taip supratau, visa procedura bus UK, tik i LV tu lasaliniams nuvarysi?
Ek, damos... neisivaizduojat kaip as pavydziu tiems, kurie turi toki tikejima... Neradau as jo, kiek beieskojau... netikiu nors tu ka. Sudas kaz koks...
T.P.Keberiokst nu nieko sau artelerija pas tave! Super! Ir dar leidima gavai isodinti 2. Tikrai gerai. Tai as taip supratau, visa procedura bus UK, tik i LV tu lasaliniams nuvarysi?
Nea,visi vaistai ir tyrimai UK/USA,o visos lasalines ir proceduros LV-pas Bykova ir pas Treijs.Nu ziuresim kaip cia bus
Beje del testavimosi,man si karta dare 5dp5i-hcg buvo 21.Dabar irgi panasiu laiku darysiuos,nes man reikia,jei nors ir mazi skaiciukai migom lasalines reiks lasintis.
Galima ir anskciau tuos testus darytis,tik skaiciukai gali dviprasmiskai atrodyti...
Papildyta:
Citas,butinai siusiu.Tik galvoju per Gorgy siusiu,brangiau,bet tikriausiai greiciau.Nebent iseis kaip nors kitaip susideliot.Siaip as pati kurjeriu kompanijoj dirbu,gal per saviskius nusiusiu.Nu dar sugalvosiu kaip,bet butinai testuosiuos,nes manau,kad sitas reikalas labai svarbus.Kaip bebutu tas gydytojas man 10 dienu antibu kursa vel skyre-7 dienos iki punkcijos,3 po.Vyrui irgi tas pats.O po to priklausys nuo rezultatu.
Tu jau issiuntei?