Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Warwara @ 2011 05 10, 13:10)
T.P.Keberiokst, Žemyna_mėlynakė, Reginiukas.uk
Ek, damos... neisivaizduojat kaip as pavydziu tiems, kurie turi toki tikejima... Neradau as jo, kiek beieskojau... netikiu nors tu ka. Sudas kaz koks...
T.P.Keberiokst nu nieko sau artelerija pas tave! Super! Ir dar leidima gavai isodinti 2. Tikrai gerai. Tai as taip supratau, visa procedura bus UK, tik i LV tu lasaliniams nuvarysi? thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Nea,visi vaistai ir tyrimai UK/USA,o visos lasalines ir proceduros LV-pas Bykova ir pas Treijs.Nu ziuresim kaip cia bus ax.gif

Beje del testavimosi,man si karta dare 5dp5i-hcg buvo 21.Dabar irgi panasiu laiku darysiuos,nes man reikia,jei nors ir mazi skaiciukai migom lasalines reiks lasintis.

Galima ir anskciau tuos testus darytis,tik skaiciukai gali dviprasmiskai atrodyti...
Papildyta:
Citas,butinai siusiu.Tik galvoju per Gorgy siusiu,brangiau,bet tikriausiai greiciau.Nebent iseis kaip nors kitaip susideliot.Siaip as pati kurjeriu kompanijoj dirbu,gal per saviskius nusiusiu.Nu dar sugalvosiu kaip,bet butinai testuosiuos,nes manau,kad sitas reikalas labai svarbus.Kaip bebutu tas gydytojas man 10 dienu antibu kursa vel skyre-7 dienos iki punkcijos,3 po.Vyrui irgi tas pats.O po to priklausys nuo rezultatu.

Tu jau issiuntei?
Atsakyti
T.P.Keberiokst
Mano viena drauge su panasia situacija greit dvi mergaites tures wub.gif wub.gif ir per procedura lasaliniu buvo ir visokiu po to chiudu! Bet gan sekmingai viskas praejo. Greit, greit bus mamyte jinai! Ir tu busi, neuzilgo thumbup.gif

Atsakyti
[quote=T.P.Keberiokst,2011 05 10, 15:33]
Nea,visi vaistai ir tyrimai UK/USA,o visos lasalines ir proceduros LV-pas Bykova ir pas Treijs.Nu ziuresim kaip cia bus ax.gif

Beje del testavimosi,man si karta dare 5dp5i-hcg buvo 21.Dabar irgi panasiu laiku darysiuos,nes man reikia,jei nors ir mazi skaiciukai migom lasalines reiks lasintis.

na su tokiu arsenalu, priešams kaput biggrin.gif 4u.gif Aš ir testuodavausi su krauju nuo 5 dpi blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarūniukė: 10 gegužės 2011 - 14:38
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 05 10, 15:33)
Tu jau issiuntei?

Neee unsure.gif kunas sustreikavo 2dc taip ir neatejo, viena diena pasirgau ir baigta g.gif Dabar jau sulauksiu app pas daktara, turbut nieko kito ir nelieka, nes gal tik po menesio susirgsiu. Tai ziuresiu ka daktarai i tai pasakys?
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 05 10, 15:38)
Neee  unsure.gif  kunas sustreikavo 2dc taip ir neatejo, viena diena pasirgau ir baigta  g.gif  Dabar jau sulauksiu app pas daktara, turbut nieko kito ir nelieka, nes gal tik po menesio susirgsiu. Tai ziuresiu ka daktarai i tai pasakys?

O HCG nenori pasidaryt g.gif 4u.gif
Atsakyti

registruojuos 4u.gif
QUOTE(Warwara @ 2011 05 10, 14:54)
O mano pilva vis maudzia ir maudzia... Ir su kiekviena valanda vis man liudniau ir liudniau...

a baigsi cia is anksto raganaut?? g.gif
Atsakyti
Na tai labai tikiuosi,kad ir man pagaliau laime nusisypsos ax.gif
O dar du leido sodint,tai is vis geriau jauciuos smile.gif

Warwara,kiek tau DPI?
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2011 05 10, 15:39)
O HCG nenori pasidaryt g.gif  4u.gif

Nu kad nelabai yra prasmes juk 14 dpi buvo HCG 11 o 21dpi sake HCG 1 ar panasiai.
Atsakyti

tegul si nauja temute visoms mums padeda tapti mamytemis nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(vito @ 2011 05 10, 13:37)
Mergaites, kad visu norai issipildytu  4u.gif . Man buvo isodintos 2 snaigutes. Siandien 8dpi ir hcg 80,97. Atsakyma isgirdau telefonu, kol nepamatysiu, nepatikesiu.

sveikinimai didziausi thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
T.P.Keberiokst
Warwara,kiek tau DPI?

Penktadieni bus 8
Siandien 5
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 05 10, 13:44)
T.P.Keberiokst

Penktadieni bus 8
Siandien 5

Neskubek sulauk bent 11dpi,praleisk gerai savaitgali ir pirmadieni priduok kraujuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 05 10, 14:12)
Jauciu sitoj temelej jau ir Warwara taps  nestuke.gif  ir Beta1 taps zmona  smile.gif  Ir visoms kitoms pradedancioms ar laukiancioms kuo didziausios sekmes  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(vito @ 2011 05 10, 14:37)
Mergaites, kad visu norai issipildytu  4u.gif . Man buvo isodintos 2 snaigutes. Siandien 8dpi ir hcg 80,97. Atsakyma isgirdau telefonu, kol nepamatysiu, nepatikesiu.

Nuostabu, sveikinu bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 05 10, 15:01)
Gavau visa artilerija vaistu-clexane,leidziamas progesteronas plius crinone,steroidai,5 mg foline rugsti testi,antibu dar truputi.Penktadieni varau i LV aptureti LIT,tada dar ciklo pradzioj intralipidus ir as ready.Leido du maziukus sodinti,jega,nu ne kitaip  bigsmile.gif

Už tave tai kumščiai stipriai stipriai bus suspausti, jau dabar treniruojuos biggrin.gif

Naujiem namučiams virusiukai 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti