Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Meilės vaisius @ 2011 05 18, 13:49)
Man irgi sake, kad rizika didesne nei galima nauda, todel nei LP, nei histero nerekomenduoja...tai va, buna ir taip  smile.gif

Man dare LP, bet jos butinai reikejo.Taciau kai buvo stimuliacija ir viena kiauside nieko neveike, gydytoja tai ivardino kaip LP pasekme.Taip kad, kol nera butinybes, bet kokia intervencija, o ypatingai chirurgine, gerio neduoda schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 05 18, 01:19)

Tokie virusuoti raginimai tikrai paveiks tikiu wub.gif , ateisim visos, paliksime namus tuscius.

Sakaliukai tokie ispazastu, ko cia pavydeti, va su pilvu budama tai juokingai atrodysiu, bus pagaliukai ir arbuzas.  blush2.gif  lotuliukas.gif

Visoms geros nuotaikos, sauletos dienos.  4u.gif

Paveiks paveiks! Va taip vienos kitas ir islydesim- is ivf, i nestukiu, is nestukiu, i mamyciu namucius! thumbup.gif

Grazu- sakaliukai! Mano kai atvirksciai, tai man laaaabai grazu! Visad noriu trumpu sijonu, o kaip netinka! doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 05 18, 01:36)
Ir as tokia busiu  biggrin.gif Bus sakaliuko nuotykiai  biggrin.gif

Adrija - o jau liniuotes grazumas  wub.gif  Ai nai nai  tongue.gif

Grazuole busi! nestuke.gif

Aciu, Betute, as ja uzsidedu, pasiziuriu ir pati nepatikiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 05 18, 08:20)
Na va, pasiguosi cia jums, pasijuoks is svetimo bedos.  blush2.gif  lotuliukas.gif

Ziuriu baliavojat, na tai linksminkites, grazios dienos.  mirksiukas.gif  biggrin.gif  4u.gif

Geras!!! lotuliukas.gif Ko cia labai juoksies:man sestadieni statybiniu prekiu parduotuvej,4 kvadratiniai metrai plastikiniu lentuciu ant kojos uzkrito lotuliukas.gif doh.gif Vos i kelnes nepridejau lotuliukas.gif lotuliukas.gif I ligonine nevaziavau,bet asaru bvo truputuka blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2011 05 18, 09:55)
Paveiks paveiks! Va taip vienos kitas ir islydesim- is ivf, i nestukiu, is nestukiu, i mamyciu namucius!  thumbup.gif

Grazu- sakaliukai! Mano kai atvirksciai, tai man laaaabai grazu! Visad noriu trumpu sijonu, o kaip netinka!  doh.gif  lotuliukas.gif

Aciu, Betute, as ja uzsidedu, pasiziuriu ir pati nepatikiu  blush2.gif

Kad tavo zoziai D i ausi... wub.gif 4u.gif

As nors ir sakaliukus turiu, bet su miniais nevaikstau, praejo tie laikai ir siaip, ne mano kailis. tongue.gif biggrin.gif

Kaip faina skaityti... wub.gif wub.gif wub.gif kol kas as tokia lyg ir optimiste, labai tikiuosi, kad bum ir pavyks mums, kad mes vieni tu laiminguju, verksiu krokodilo asaromis tikrai kai suzinosiu, kad pavyko, verksim abu... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 05 18, 14:53)
Kaip faina skaityti...  wub.gif  wub.gif  wub.gif kol kas as tokia lyg ir optimiste, labai tikiuosi, kad bum ir pavyks mums, kad mes vieni tu laiminguju, verksiu krokodilo asaromis tikrai kai suzinosiu, kad pavyko, verksim abu...  wub.gif

Tu zinok nebutinai tongue.gif Ir as taip galvojau, kad nu va, jeigu HCG aukstas, tai jau kaip bliausim abu, kelio namo nematysim.Bet rezultate tai tiesiog spoksojom tikraja sio zodzio prasme i labaratorijos atiduota lapuka hihihi.gif Daugiau nieko biggrin.gif
Atsakyti
Beta1
Kai kam liko 10 dienu iki super ivykio! Nai nai, kaip apvalu bus po poros menesiu, nai nai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 05 18, 13:53)
Man dare LP, bet jos butinai reikejo.Taciau kai buvo stimuliacija ir viena kiauside nieko neveike, gydytoja tai ivardino kaip LP pasekme.Taip kad, kol nera butinybes, bet kokia intervencija, o ypatingai chirurgine, gerio neduoda  schmoll.gif

Aciu, kad pasidalinai sia info 4u.gif Gerai suzinoti kelias nuomones, labai pades apsispresti! 4u.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 05 18, 14:53)

labai tikiuosi, kad bum ir pavyks mums, kad mes vieni tu laiminguju, verksiu krokodilo asaromis tikrai kai suzinosiu, kad pavyko, verksim abu...  wub.gif

Linkiu tau visa okeana tu asaru wub.gif wub.gif kai tik pavyks verksim visos is tos nenusakamos laimes tapus! nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 05 18, 15:36)
Beta1
Kai kam liko 10 dienu iki super ivykio! Nai nai, kaip apvalu bus po poros menesiu, nai nai  wub.gif

Aha, ivykis gal ir nieko toks biggrin.gif Bet ziurau, kad sinoptikai manes, matyt nekencia hihihi.gif Rodo kazkokias nesamones.O as jau dabar isivaizduoju toki vaizda: Beta tuokias, 12 laipsniu silumos, audros, liutys, sijonas ant galvos, nuometas medziuos...... biggrin.gif

Selena77 - nuomones reikia klausyti tiktai gydytojo, mes cia galim tik patirtim pasidalinti ax.gif Bet kokiu atveju, koks sprendimas bebutu, tavo atveju jis bus geriausias mirksiukas.gif
Atsakyti
Beta1
Beta tuokias, 12 laipsniu silumos, audros, liutys, sijonas ant galvos, nuometas medziuos......

Geras vaizdas smile.gif
Zinok kai buvo man vestuves, tai 6 savaites lyjo. Ir buvo svaigimas del 07-07-07 ir ta diena buvo panasiai kaip tu rasai - siaubas koks oras smile.gif Mes truputuka veliau turejom data savo. Tai zinok mano bendradarbiai turejo atrakciona - kiekviena diena, jei jau i kabineta uzeidavo, tai butinai pasakidavo, kad paziurejo prognoze, o ten siaubiakas! lotuliukas.gif Net pradejo siuliti ieskoti pazistamu kariniuose oro pajeguose arba shamanu / raganu. Zodziu labai linksmai jiems buvo! o per mano diena buvo pirma per 6 savaites diena, kai pasirode saule tongue.gif o lietus yra geras zenklas!

O kur tu orus ziuri? Gismeteo zada saule ir 20 laipsniu uz 10 dienu! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 18 gegužės 2011 - 15:12

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 05 18, 03:53)
*Kad tavo zoziai D i ausi...  wub.gif  4u.gif

**As nors ir sakaliukus turiu, bet su miniais nevaikstau, praejo tie laikai ir siaip, ne mano kailis.  tongue.gif  biggrin.gif

***Kaip faina skaityti...  wub.gif  wub.gif  wub.gif kol kas as tokia lyg ir optimiste, labai tikiuosi, kad bum ir pavyks mums, kad mes vieni tu laiminguju, verksiu krokodilo asaromis tikrai kai suzinosiu, kad pavyko, verksim abu...  wub.gif

*Taigi nestukiu, tai tiesiai i ausi eina! thumbup.gif

**Ir mano ne toks kailiukas, bet man grazu, jei kojos grazios ir subtiliai apsirengus ax.gif

***Mes verkem abu.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 05 18, 16:11)
Beta1
O kur tu orus ziuri? Gismeteo zada saule ir 20 laipsniu uz 10 dienu!  4u.gif

Visokius jau ziuriu lotuliukas.gif Orelis, gis meteo, ka nori biggrin.gif Paskambinau SB papasakoti apie savo atradima oru tema, tai jis sako, kad jam bus dzin tos mano purvinos padalkos, nes lietus per vestuves nesa didelius pinigus biggrin.gif Nu zodziu dabar darysiu kaip su horoskopais - jeigu geras, tai tikesiu, o jeigu ne - sakysiu , kad nesamones raso biggrin.gif

Mergaites, cia mes biski off topic padarem, nepykit blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 05 18, 11:20)
Tu zinok nebutinai  tongue.gif  Ir as taip galvojau, kad nu va, jeigu HCG aukstas, tai jau kaip bliausim abu, kelio namo nematysim.Bet rezultate tai tiesiog spoksojom tikraja sio zodzio prasme i labaratorijos atiduota lapuka  hihihi.gif  Daugiau nieko  biggrin.gif

Nu aisku, gal pirmas minutes sedesim soke, ne kitaip. lotuliukas.gif eh... wub.gif
Atsakyti