Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 05 18, 00:21)

Nugis smagiau cia, kai nuotaikos geros, bet svarbiausia, kad anksciau ar veliau iseinat pas pilvuziukes.  thumbup.gif Tikiuosi ir as viena diena ten pateksiu.  ax.gif  biggrin.gif

Tikrai pateksi! Visos pateksit! BUTINAI!!! thumbup.gif

p.s.: ir as tu ilgu koju truputi pavydejau blush2.gif Sveik! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Selena77 @ 2011 05 18, 07:48)
As savo daiktelius po mazu cia jau kraunuos, o rudieni isikelsiu su visais lagaminais!  ax.gif  4u.gif

Tai gal ziurek kartu su tais lagaminais parsibelsim. bigsmile.gif 4u.gif

Kas del LP, tai gal nesiulo nes nera butina g.gif , aisku, cia priklausomai kas per bedutes, man tai sake butina operuotis, tai va sedziu dabar, skaiciuojuosi kiek cia tu mm dienu bus ir gaunasi, kad kazkur sio men 27-30 operuotis. g.gif Kol negalvoju ka operuos, kazkaip nieko, bet tik pagalvoju apie zodi ispjausir siurpuliai per kuna eina, turbut niekada nesusitaikysiu.
Linkiu, kad viskas pasisektu, kartu BT matovome, cia susitikome, ziurek, gal dar ir i nestuke.gif tema iskeliausime kartu. wub.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Adrija1 @ 2011 05 18, 07:58)
Tikrai pateksi! Visos pateksit! BUTINAI!!!  thumbup.gif

p.s.: ir as tu ilgu koju truputi pavydejau  blush2.gif  Sveik!  bigsmile.gif

Tokie virusuoti raginimai tikrai paveiks tikiu wub.gif , ateisim visos, paliksime namus tuscius.

Sakaliukai tokie ispazastu, ko cia pavydeti, va su pilvu budama tai juokingai atrodysiu, bus pagaliukai ir arbuzas. blush2.gif lotuliukas.gif

Visoms geros nuotaikos, sauletos dienos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 05 18, 12:19)
Sakaliukai tokie ispazastu, ko cia pavydeti, va su pilvu budama tai juokingai atrodysiu, bus pagaliukai ir arbuzas.  blush2.gif  lotuliukas.gif

Ir as tokia busiu biggrin.gif Bus sakaliuko nuotykiai biggrin.gif

Adrija - o jau liniuotes grazumas wub.gif Ai nai nai tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 18 gegužės 2011 - 11:37
QUOTE(Warwara @ 2011 05 18, 11:53)
Selena77
Rudens pradzioje. Bus knopkes-visciukai smile.gif

Bus pacios graziausios knpokes-visciukai wub.gif smile.gif
Tai gal panasiu metu patapsim nestuke.gif thumbup.gif
Papildyta:
Tai gal ziurek kartu su tais lagaminais parsibelsim.  bigsmile.gif  4u.gif

thumbup.gif friends.gif Busi mano kambarioke? biggrin.gif
Papildyta:

Kas del LP, tai gal nesiulo nes nera butina g.gif , aisku, cia priklausomai kas per bedutes, man tai sake butina operuotis, tai va sedziu dabar, skaiciuojuosi kiek cia tu mm dienu bus ir gaunasi, kad kazkur sio men 27-30 operuotis.  g.gif Kol negalvoju ka operuos, kazkaip nieko, bet tik pagalvoju apie zodi ispjausir siurpuliai per kuna eina, turbut niekada nesusitaikysiu.
Linkiu, kad viskas pasisektu, kartu BT matovome, cia susitikome, ziurek, gal dar ir i  nestuke.gif tema iskeliausime kartu.  wub.gif  4u.gif
Papildyta:

Bedele pas mus su MB turtu, per 1 IUI A buvo 0% unsure.gif veliau stipriai pagerejo.
Mintis apie LP kyla man del 4 nesekmingu IUI, tuo labiau kad per paskutines 2 MB turtas buvo vos neidealus. Todel galvoju, gal man kas negerai ax.gif Nors visi pries tai daryti tyrimai puikus. ax.gif Tiesiog nenustoju galvot, kad gal gimdoj kazkas negerai, gal kazkas trukda isikibti maziukams. verysad.gif
Tai dabar per IVF kiausintakiai kaip ir nesvarbus, uztat svarbi gimda, todel noriu buti tikra, kad su ja viskas tvarkoj. 4u.gif smile.gif Va blush2.gif ar blogai mastau?
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 05 18, 08:36)
Ir as tokia busiu  biggrin.gif Bus sakaliuko nuotykiai  biggrin.gif

Adrija - o jau liniuotes grazumas  wub.gif  Ai nai nai  tongue.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif wub.gif 4u.gif

QUOTE(Selena77 @ 2011 05 18, 08:58)
thumbup.gif  friends.gif Busi mano kambarioke?  biggrin.gif

Aisku busiu! friends.gif wub.gif 4u.gif

Atsakyti
Selena77
Tai dabar per IVF kiausintakiai kaip ir nesvarbus, uztat svarbi gimda, todel noriu buti tikra, kad su ja viskas tvarkoj.    Va  ar blogai mastau?

О ka, yra itarimu, kad gimdoj kaz kas negerai?
Atsakyti
QUOTE(Selena77 @ 2011 05 18, 09:05)
ar blogai mastau?

Na gerai mastai, as tau pritariu. 4u.gif
Atsakyti

Linkiu, kad viskas pasisektu, kartu BT matovome, cia susitikome, ziurek, gal dar ir i  nestuke.gif tema iskeliausime kartu.  wub.gif  4u.gif

Žemyna_mėlynakė zinoma iskeliausim pas nestuke.gif nestuke.gif ir Warwaruska paimsim kartu butinai su knopkutem! wub.gif wub.gif Ji tiek laiko IUI nameliu megytes palaikydavo ir issiusdavo pas nestuke.gif todel dabar mes be jos neisikelsim!!! wub.gif wub.gif
O ir kitas mergaites musu nestukes nestuke.gif nestuke.gif virusiukais apmetys ir visos kartu keliausim augint pilvuku biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2011 05 18, 13:09)
Selena77

О ka, yra itarimu, kad gimdoj kaz kas negerai?

Na mano gydytoja visada pabrezdavo, kad gimda svari grazi, bet juk per echo visko nepasimato, bijau kad nebutu endometriozes, nes pas man mm 3 dienos plius 5 dienas tepliojimai... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 05 18, 13:10)
Na gerai mastai, as tau pritariu.  4u.gif

Kai gris mano gydytoja is atostogu pasiprasysiu histero blush2.gif
Gal sutiks ir nusius. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Selena77 @ 2011 05 18, 09:16)
Kai gris mano gydytoja is atostogu pasiprasysiu histero  blush2.gif
Gal sutiks ir nusius.  4u.gif

Butinai pasiprasyk, aisku, tikrai nereikia is anksto galvoti, kad kokia endo turi, neduok D, tepliojimai tikrai dar nereiskia to. smile.gif 4u.gif

Aciu uz grazius palinkejimus, tikiu, kad tikrai pasiseks visoms, kitaip buti negali. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Selena77
Na mano gydytoja visada pabrezdavo, kad gimda svari grazi, bet juk per echo visko nepasimato, bijau kad nebutu endometriozes, nes pas man mm 3 dienos plius 5 dienas tepliojimai...

O histero ka, gali endo nustatyti?
O del patepliojimu net nezinau. Pas mane endo kaz kokios nerealios stadijos, o kiek skaiciau simptomus - pas mane - NEI VIENO! Bet mano endo ne gimgoj.
Daryk, kaip tai atrodo ir ramiau ir geriau.

Visi nestuke.gif busim drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 05 18, 13:30)
Selena77

O histero ka, gali endo nustatyti?
O del patepliojimu net nezinau. Pas mane endo kaz kokios nerealios stadijos, o kiek skaiciau simptomus - pas mane - NEI VIENO! Bet mano endo ne gimgoj.
Daryk, kaip tai atrodo ir ramiau ir geriau.

Visi  nestuke.gif  busim  drinks_cheers.gif

Taip, sios diagnostines operacijos metu galima tiksliau nustatyti ar yra gimdoje endo zidiniu. 4u.gif Kiek suprantu ir pasalinti galima is karto. g.gif Bijau jeigu yra zidiniu gali trukdyti implantuotis mazyliui. wub.gif

O tau Warwaruska kur yra endo?
Atsakyti
QUOTE(Selena77 @ 2011 05 18, 10:48)
O mano gine nesiuncia mane i LP nors tu ka,  g.gif pati subtiliai uzsiminiau ir ne karta apie LP, bet ji kol kas nemato reikalo.  Daug kur skaiciau, kad pries IVF geriau padaryti. g.gif Dabar galvoju gal bent histero pasiprasyti ax.gif Zodziu pasimetus esu, neduoda ramybes si klausimas.  doh.gif

Man irgi sake, kad rizika didesne nei galima nauda, todel nei LP, nei histero nerekomenduoja...tai va, buna ir taip smile.gif
Atsakyti