ine34 laikykis ,labai gaila,buk stipri:((((((((((((
QUOTE(ine34 @ 2011 05 17, 17:01)
Aciu uz palaikyma mergaites,bet paskambinau ir suzinojau,jog nieko gero,viskas baigta.Penktadieni pas gydytoja.Noreciau pasiteirauti,o po nesekmingo ivf ar nereiktu pasidaryti laparaskopijos,nezinai,ka ten gali juk rasti?
O kokiomis dozėmis stimuliavo? Ar bandė kažką keisti per šią stimuliaciją? Aišku, labai gaila, kad abu kartai tokie... Sėkmės Jums
QUOTE(žieminukė @ 2011 05 17, 16:38)
O kokiomis dozėmis stimuliavo? Ar bandė kažką keisti per šią stimuliaciją? Aišku, labai gaila, kad abu kartai tokie... Sėkmės Jums
2 dienas po 262.5, po 2 dienu sumazino iki 225 (2 dienas), o toliau po 300 gonalio.
QUOTE(ine34 @ 2011 05 17, 15:42)
2 dienas po 262.5, po 2 dienu sumazino iki 225 (2 dienas), o toliau po 300 gonalio.
Kaip suprantu, cia buvo trumpoji schema? Man buvo panasios dozes ir irgi tik 2 gavosi... Dabar taikys ilga, gal bus geriau. Manau iseitis tikrai yra, tik reikia, kad gydytojas viska isnagrinetu ir patartu tau
QUOTE(ine34 @ 2011 05 17, 17:42)
Kaip ir pakankamai didelės dozės Gal tavo FSH didelis, tiesiog nėra rezervo? Pritariu Meilės vaisius - išeitis turi būti
QUOTE(ine34 @ 2011 05 17, 15:42)
nu sakes idomu pasidare kodel taip atsitiko? ka gyd.sako? galvojau ,kad gal per mazos gonalio dozes,bet kai parasei tai normalios,pas mane net mazesnes,tik nenukabink nosytes ,pailsek,paliudek po to vel siek savo svajones,kuri TAU ir visoms mums einanaciom iki galo tikrai isipildys:***************
o ka gydytojas pasakys,suzinosiu tik penktadieni.
QUOTE(ine34 @ 2011 05 17, 16:55)
o ka gydytojas pasakys,suzinosiu tik penktadieni.
laikykis
QUOTE(Warwara @ 2011 05 16, 15:39)
Vajei Tikras šš... O aš prisipūčiau balionus ir galvojau ateisiu pasveikinti.. labai gaila, dabar tik paguodai tie balionai lieka Tikiu kad nepasiduosit ir kovosit toliau
QUOTE(ine34 @ 2011 05 17, 16:01)
Aciu uz palaikyma mergaites,bet paskambinau ir suzinojau,jog nieko gero,viskas baigta.
Labai gaila, tikria paklausk ginės dėl ko čia taip, kiek gi galima
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 05 17, 13:31)
Artejam, artejam... Man idomiausia, kada po operacijos man duos zalia sviesa fiv “ui, operacija jau baika atrodo. Kaip tau sekasi?
As pries pusmeti geriau alijosiaus sultis. Irgi pasiskyriau pati, bet tik va neisgyde ten kur norejau, o siaip tai galiu pasakyti, kad pasakiska savijauta buvo.
Dar karteli balionelis ir linkiu, kad po atostogujau kai kibtu tai uzkibtu. Mums tikrai pasiseke.
As pries pusmeti geriau alijosiaus sultis. Irgi pasiskyriau pati, bet tik va neisgyde ten kur norejau, o siaip tai galiu pasakyti, kad pasakiska savijauta buvo.
Dar karteli balionelis ir linkiu, kad po atostogujau kai kibtu tai uzkibtu. Mums tikrai pasiseke.
Optimizmas!!!!Kaip smagu!!!
Atostogauju.ilsiuosi ir laukiu skambucio iis ligonines. Turetu jau greitu laiku paskambint Laukiu mmm.Oi,kaip dar toli.Kazko laikas nebeina,kai lauki... Kalausyk,gal man kokio "marmalo"pagert,a?Visos cia,ziuriu,vartoja tai ta,tai ta,o as nieko... gal vaistinej paklaust?Ka siulai?
As jau ir anksciau skaiciau,kad su snaigutem daug kam pasiseka.