Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Wingele,menesis nuo stimuliacijos pirmos dienos skaiciuojasi mirksiukas.gif

Warwara,nu baik tu cia man.Mes taves nuo birzelio palauksim,virusiukais apmetysim ir rugseji visos kartu pas nestukes trauksim cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2011 05 17, 13:55)
Nu sakes, ainu traukt buteli  lotuliukas.gif 
alc.gif

Citai - jamam ir tave  biggrin.gif

Visas kitas paliekam arba augint vaikus pilve arba sveikata tausot iki kol nescios busit  biggrin.gif

As irgi noriu,atsinesiu ir ne viena alc.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 05 17, 16:31)
As pries pusmeti geriau alijosiaus sultis. Irgi pasiskyriau pati, bet tik va neisgyde ten kur norejau, o siaip tai galiu pasakyti, kad pasakiska savijauta buvo. good.gif

Aš gėriau (žinoma ne pastoviai, bet l. dažnai) granatų sultis, ten vit B daug.
Atsakyti
[quote=Citas,2011 05 17, 11:54]
Dabar svarbiausia kad apsivaisintu ir dalintusi, juk realiai ir minimaliai uztenka uz vieno 4u.gif

Aciu uz palaikyma mergaites,bet paskambinau ir suzinojau,jog nieko gero,viskas baigta.Penktadieni pas gydytoja.Noreciau pasiteirauti,o po nesekmingo ivf ar nereiktu pasidaryti laparaskopijos,nezinai,ka ten gali juk rasti?
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 05 17, 15:58)
Wingele,menesis nuo stimuliacijos pirmos dienos skaiciuojasi mirksiukas.gif

Warwara,nu baik tu cia man.Mes taves nuo birzelio palauksim,virusiukais apmetysim ir rugseji visos kartu pas nestukes trauksim  cool.gif
Papildyta:
As irgi noriu,atsinesiu ir ne viena alc.gif

Nu jeigu atsinesi, tai tada pasiimam kartu lotuliukas.gif Kaip cia reiks paskui iki to birzelio mums issipaipalot ? mastau.gif biggrin.gif

Papildyta:
[quote=ine34,2011 05 17, 16:01]
Dabar svarbiausia kad apsivaisintu ir dalintusi, juk realiai ir minimaliai uztenka uz vieno 4u.gif
Aciu uz palaikyma mergaites,bet paskambinau ir suzinojau,jog nieko gero,viskas baigta.Penktadieni pas gydytoja.Noreciau pasiteirauti,o po nesekmingo ivf ar nereiktu pasidaryti laparaskopijos,nezinai,ka ten gali juk rasti?
[/quote]

Jezau blink.gif labai gaila..... Kaip suprantu, tai nedaug folikulu teuzaugo, ar kaip ?
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 05 17, 14:03)
Nu jeigu atsinesi, tai tada pasiimam kartu  lotuliukas.gif  Kaip cia reiks paskui iki to birzelio mums issipaipalot ?  mastau.gif  biggrin.gif

Papildyta:
Jezau  blink.gif  labai gaila..... Kaip suprantu, tai nedaug folikulu teuzaugo, ar kaip ?

Kam paipaliotis?Narkozes gal nereiks? lotuliukas.gif

Ina34,nu gaila kazkaip,net sanso nebuvo... unsure.gif Idomu ka gydytoja pasakys.
Atsakyti
[quote=ine34,2011 05 17, 15:01]
[/quote]

Uzjauciu, mergyt console.gif Manau su gydytoja ir aptarsi visus galimus tolimesnius variantus. Ji geriausiai zinos, ka daryt 4u.gif Tik neprarask tikejimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 05 17, 16:03)
Nu jeigu atsinesi, tai tada pasiimam kartu  lotuliukas.gif  Kaip cia reiks paskui iki to birzelio mums issipaipalot ?  mastau.gif  biggrin.gif

Papildyta:
Jezau  blink.gif  labai gaila..... Kaip suprantu, tai nedaug folikulu teuzaugo, ar kaip ?

tiktai 2 verysad.gif
Papildyta:
kazkip man keista,pirma karta,kaip dariau ivf,buvo 1,nutraukem stimuliacijas,dabar tik 2,gal sakau kas nors negerai,kodel ju neauga daug? g.gif
Atsakyti
Ine34, console.gif 4u.gif

QUOTE(žieminukė @ 2011 05 17, 12:01)
Aš gėriau (žinoma ne pastoviai, bet l. dažnai) granatų sultis, ten vit B daug.

As geriau ir maisytas su persiku sultimis, ir alijosiaus bei uogu nektara (ten spanguoliu, obuoliu ir alijosiaus sulciu koktelis), daug vitaminu, mineralu, amino rugsciu ir t.t. Geras daigtas, su persikais net labai skanus, bet kazkur kazkas man rase ir pirstu grumoju kai geriau, kad su alijosium issauksiu persileidima. g.gif Tai Betai siulyciau pasidometi ar nekenki vaiku gamybai. smile.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 05 17, 15:05)
Gavau atsakyma
Tai gi tik < 1
Nu ir gerai
Bus vakare vynas smile.gif

pasnekejau su gyd.
Tai pora ciklu tikrai sake reikia laukti.
Reiskia as sita skyreli grazinsiu dar iki rugsejaus tai tikrai smile.gif
Damos, jums sekasi  lotuliukas.gif

mieloji, man tik mokytis is tave optimizmo 4u.gif 4u.gif 4u.gif

palaukau tave visom keturiom wub.gif
Atsakyti
Pati radau, gal bus kam idomu. 4u.gif
http://www_mamanija_...les-ir-nestumas
Atsakyti
ine34
Nu tikrai gaila, tikrai. Uzjauciu 4u.gif
Man atrodo pas ekg tokia pat situacija buvo, kad vienas arba du...
Tikiuosiu gyd. gales kaz kaip plana pakoreguoti, kad sekme kita karta butu jusu puseje!

Taks... sakot balius!
Nu gerai!
user posted image
О karaoki kas atnes?

Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 05 17, 16:21)
ine34
Nu tikrai gaila, tikrai. Uzjauciu  4u.gif
Man atrodo pas ekg tokia pat situacija buvo, kad vienas arba du...
Tikiuosiu gyd. gales kaz kaip plana pakoreguoti, kad sekme kita karta butu jusu puseje!

Taks... sakot balius!
Nu gerai!
user posted image
О karaoki kas atnes?

Aciu uz nuosirdu palaikyma smile.gif
Atsakyti