Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 05 17, 14:15)
Merginos, dabar skaitau, man tas Q10 vis kliuna, ji israso gyd ir pacios savo nuoziura issirasote  ax.gif  smile.gif  4u.gif , as apart folio nieko negeriau, dabar pradejau gerti dar nakvisu aliejaus kapsules, idomu, ar galima taip savo nuoziura dar kokiu tabletku gerti.  g.gif  4u.gif

As isitikinus kad tai tiesiog vitaminai ax.gif
Atsakyti
Na stai, radau, kad jeigu jaunas ir sveikas zmogus, tai kaip ir nera labai butina, kita vertus, mes ne visai neligotos. ax.gif
http://www.sveikaszm...r...&subtema=43
http://www.vitaminai...ofermentas-q10/

Ketvirtadieni paklausiu gyd. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 05 17, 12:34)
Na stai, radau, kad jeigu jaunas ir sveikas zmogus, tai kaip ir nera labai butina, kita vertus, mes ne visai neligotos.  ax.gif
http://www.sveikaszm...r...&subtema=43
http://www.vitaminai...ofermentas-q10/

Ketvirtadieni paklausiu gyd.  g.gif

Sekmes pas gydytoja 4u.gif Zingsnis po zingsnio,artyn tikslo smile.gif Laukiam naujienu !!
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 05 17, 14:24)
Manau kad panasiai ir gausis, nes po nepasisekusios reikia laukti cia apie 2-3 menesiu. Suzinosiu jau greitai tikiuosi.

Kad geriau D3 pasisavintų viena gyd. man patarė jį gerti taip: lašintis ant batono ir kefyru užgerti smile.gif Taip ir dariau.
Papildyta:
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 05 17, 15:15)
Merginos, dabar skaitau, man tas Q10 vis kliuna, ji israso gyd ir pacios savo nuoziura issirasote  ax.gif  smile.gif  4u.gif , as apart folio nieko negeriau, dabar pradejau gerti dar nakvisu aliejaus kapsules, idomu, ar galima taip savo nuoziura dar kokiu tabletku gerti.  g.gif  4u.gif

Pasiskirdavau papildus, žolelees pati savavališkai, po to gydytojai pritardavo. Apie kai kuriuos nesakydavau... Dauguma gyd. į tokius "pastiprinimus" nekreipia per daug dėmesio, nesivargina patarti... bent jau LT
Atsakyti
Gavau atsakyma
Tai gi tik < 1
Nu ir gerai
Bus vakare vynas smile.gif

pasnekejau su gyd.
Tai pora ciklu tikrai sake reikia laukti.
Reiskia as sita skyreli grazinsiu dar iki rugsejaus tai tikrai smile.gif
Damos, jums sekasi lotuliukas.gif

Nu, tai ka? Beta! BALIUS!!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 17 gegužės 2011 - 14:18
QUOTE(taja78 @ 2011 05 17, 10:48)
Sekmes pas gydytoja  4u.gif Zingsnis po zingsnio,artyn tikslo  smile.gif Laukiam naujienu !!

Artejam, artejam... drinks_cheers.gif Man idomiausia, kada po operacijos man duos zalia sviesa fiv “ui, operacija jau baika atrodo. ax.gif Kaip tau sekasi? 4u.gif

QUOTE(žieminukė @ 2011 05 17, 11:01)
Pasiskirdavau papildus, žolelees pati savavališkai, po to gydytojai pritardavo. Apie kai kuriuos nesakydavau... Dauguma gyd. į tokius "pastiprinimus" nekreipia per daug dėmesio, nesivargina patarti... bent jau LT

As pries pusmeti geriau alijosiaus sultis. Irgi pasiskyriau pati, bet tik va neisgyde ten kur norejau, o siaip tai galiu pasakyti, kad pasakiska savijauta buvo. good.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 05 17, 11:05)
Reiskia as sita skyreli grazinsiu dar iki rugsejaus tai tikrai smile.gif
Damos, jums sekasi  lotuliukas.gif

Dar karteli balionelis 4u.gif ir linkiu, kad po atostogujau kai kibtu tai uzkibtu. wub.gif 4u.gif Mums tikrai pasiseke. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Warwara,nu gaila,bet su tokiu poziuriu tikrai sekme aplankys!Patinka jis man thumbup.gif
Tai sutariam taip,mes taves iki rugsejo palaukiam,ir po to visos kartu,draugiskai keliaujam pas nestukes,ar tinka planas?

Balandzio statistika 50%

Geguzei turiu tik wingele ir vilte-kns,kas dar darosi prisiduokit geruoju smile.gif

Iride,buvau vaistinej,klausiau del recepto galiojimo-galioja 6 men nuo parasymo datos.
Vaistukus uzsakiau,gestone buvo.Dupce kentes rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 17 gegužės 2011 - 14:43
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 05 17, 15:31)
As pries pusmeti geriau alijosiaus sultis. Irgi pasiskyriau pati, bet tik va neisgyde ten kur norejau, o siaip tai galiu pasakyti, kad pasakiska savijauta buvo. good.gif

Tikrai taip.Dabar as pati jau apie 2 men sita reikala valgau, tai tikrai super visom prasmem, paziuresim kaip tai veikia vaiku gaminimo procese biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 05 17, 14:41)
Warwara,nu gaila,bet su tokiu poziuriu tikrai sekme aplankys!Patinka jis man  thumbup.gif 
Tai sutariam taip,mes taves iki rugsejo palaukiam,ir po to visos kartu,draugiskai keliaujam pas nestukes,ar tinka planas?

Balandzio statistika 50%

Geguzei turiu tik wingele ir vilte-kns,kas dar darosi prisiduokit geruoju  smile.gif

Iride,buvau vaistinej,klausiau del recepto galiojimo-galioja 6 men nuo parasymo datos.
Vaistukus uzsakiau,gestone buvo.Dupce kentes  rolleyes.gif

Na nzn ar as cia i Geguze papuolu, nes man punkcija mano skaiciavimu bus arba geguzes paskutinemis dienomis arba birzelio pirmomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 05 17, 15:05)

Nu, tai ka? Beta! BALIUS!!!!!!  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

As kazkaip net nedrisau prie tokiu nuotaiku to savo baliaus agituot ax.gif Bet jeigu upo netruksta - keliam taure, galim pardeti is anksciau lotuliukas.gif

O paskui sildysim tavo snaiges..... tongue.gif
Atsakyti
T.P.Keberiokst

Nea, nesutariam schmoll.gif
Gi visi suplanavo lauk keliauti is cia birzeli mirksiukas.gif
Va ir keliaukite! Nes cia ko sedeti!

Beta1
Balius visada svarbiau uz kaz kokius tai pergivenimus! neverti jie mano nervu. Negalejau as nieko padaryti kitaip. O va gerai pabaliavoti - as laisvai! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 17 gegužės 2011 - 14:49
QUOTE(Warwara @ 2011 05 17, 15:47)
T.P.Keberiokst

Nea, nesutariam  schmoll.gif
Gi visi suplanavo lauk keliauti is cia birzeli  mirksiukas.gif
Va ir keliaukite! Nes cia ko sedeti!

Beta1
Balius visada svarbiau uz kaz kokius tai pergivenimus! neverti jie mano nervu. Negalejau as nieko padaryti kitaip. O va gerai pabaliavoti - as laisvai!  thumbup.gif

Nu sakes, ainu traukt buteli lotuliukas.gif
alc.gif

Citai - jamam ir tave biggrin.gif

Visas kitas paliekam arba augint vaikus pilve arba sveikata tausot iki kol nescios busit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 17 gegužės 2011 - 14:56