QUOTE(ine34 @ 2011 05 16, 22:40)
Labas vakaras,senokai bebuvau prisijungus,siandiena buvo punkcija ir tik 2 folikulai ar kam yra tiek ispuktave ir ar buvo laiminga pabaiga?
Dabar svarbiausia kad apsivaisintu ir dalintusi, juk realiai ir minimaliai uztenka uz vieno
QUOTE(Beta1 @ 2011 05 17, 08:42)
Ir pritariu Citui - traukiu ir as tau plakata Jau dabar turetum matyti kaip mes su Citu abi laikom uz galu Taip kad nusisluostyk asareles ir aisim svente svest Tau dabar visai ne prosali butu ikalt, nuima itampa ir asaras atlaisvina kai jos, rupuzes, neateina
Laikom laikom, kartu visos bepiketuodamos nukeliausim ir iki nestukiu skyriaus
QUOTE(Warwara @ 2011 05 17, 08:56)
Damos, plakatai nerealiai grazus
egk visa vakara galvojau apie tave ir Cituka. Ir kitos mergaites, kurie patire ta ka as ne viena ir ne du kartus. Kaip neuzsiciklinti...
egk visa vakara galvojau apie tave ir Cituka. Ir kitos mergaites, kurie patire ta ka as ne viena ir ne du kartus. Kaip neuzsiciklinti...
QUOTE(Warwara @ 2011 05 17, 10:20)
As labiau bijau uzsiciklinti ties sia tema aplamai. Nesekme mane taip nepaveiks. Kaip sakoma kiek ten galima verkti. Nu diena, nu dvi. O toliai bepramiska. Mano temperamentas negali taip. Ir mano laikradukas tik-tik-tik, neturiu as metu, kad laukti iki kito karto. Jei viskas tvarkoj, tai rugseji - snaiges, jei nepavyksta, tai tada naujas IVF kiek imanoma greit. Jei aisku bus pinigu tam.
Pasisakysiu kaip as " neuzsiciklinu" - iskart puoliau ziureti kad yra internete kaip pegrinti sancus ir ko nedariau per praeitus bandymus. Tai va pasinaudojau Zieminukes patarimu, ir jau vartoju D3 ir Q10. Dar geriu Pregnacare conception (pries tai tiesiog foline rugsti geriau) ir dar geriu Nakvisos alieju. Vyrui nupirkau vitaminu kuriuose yra visu vyro reprodukcinei sistemai skatinti padedanciu vitaminu (nuo A iki Zin, L-arginine, L-cartinine ir pan.) taip pat MB po 20 metu nusprende mesti rukyti (kaip tik po mano embrioniuku isodinimo). Dar tikrai darysiu akupunktura. Tai va mano planas kad neuzsiciklinciau. Warawara mes su tavim, tai jei nori pykti ar saukti ar guostis ar liudeti, tik brukstelk ir mes cia
Beje metu man 33 taip pat (ir dar nei vieno vaiko ) ir as isitikinus kad mes turim dar bent 5 labai gimdyvinio ir produktyvaus laiko taip kad pirmyn