Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(ine34 @ 2011 05 16, 22:40)
Labas vakaras,senokai bebuvau prisijungus,siandiena buvo punkcija ir tik 2 folikulai verysad.gif ar kam yra tiek ispuktave ir ar buvo laiminga pabaiga?

Dabar svarbiausia kad apsivaisintu ir dalintusi, juk realiai ir minimaliai uztenka uz vieno 4u.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 05 17, 08:42)
Ir pritariu Citui - traukiu ir as tau plakata  tongue.gif  Jau dabar turetum matyti kaip mes su Citu abi laikom uz galu  biggrin.gif  Taip kad nusisluostyk asareles ir aisim svente svest  tongue.gif  Tau dabar visai ne prosali butu ikalt, nuima itampa ir asaras atlaisvina kai jos, rupuzes, neateina  hihihi.gif

Laikom laikom, kartu visos bepiketuodamos nukeliausim ir iki nestukiu skyriaus nestuke.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 05 17, 08:56)
Damos, plakatai nerealiai grazus  wub.gif
egk visa vakara galvojau apie tave ir Cituka. Ir kitos mergaites, kurie patire ta ka as ne viena ir ne du kartus. Kaip neuzsiciklinti...

QUOTE(Warwara @ 2011 05 17, 10:20)
As labiau bijau uzsiciklinti ties sia tema aplamai. Nesekme mane taip nepaveiks. Kaip sakoma kiek ten galima verkti. Nu diena, nu dvi. O toliai bepramiska. Mano temperamentas negali taip. Ir mano laikradukas tik-tik-tik, neturiu as metu, kad laukti iki kito karto. Jei viskas tvarkoj, tai rugseji - snaiges, jei nepavyksta, tai tada naujas IVF kiek imanoma greit. Jei aisku bus pinigu tam.

Pasisakysiu kaip as " neuzsiciklinu" - iskart puoliau ziureti kad yra internete kaip pegrinti sancus ir ko nedariau per praeitus bandymus. Tai va pasinaudojau Zieminukes patarimu, ir jau vartoju D3 ir Q10. Dar geriu Pregnacare conception (pries tai tiesiog foline rugsti geriau) ir dar geriu Nakvisos alieju. Vyrui nupirkau vitaminu kuriuose yra visu vyro reprodukcinei sistemai skatinti padedanciu vitaminu (nuo A iki Zin, L-arginine, L-cartinine ir pan.) taip pat MB po 20 metu nusprende mesti rukyti (kaip tik po mano embrioniuku isodinimo). Dar tikrai darysiu akupunktura. Tai va mano planas kad neuzsiciklinciau. Warawara mes su tavim, tai jei nori pykti ar saukti ar guostis ar liudeti, tik brukstelk ir mes cia mirksiukas.gif

Beje metu man 33 taip pat (ir dar nei vieno vaiko doh.gif ) ir as isitikinus kad mes turim dar bent 5 labai gimdyvinio ir produktyvaus laiko taip kad pirmyn drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 17 gegužės 2011 - 10:55
Citas
wub.gif wub.gif wub.gif
Is vienos puses man geriau - as turiu vaika
Is kitos puses tai trukdo, nes tokio nerealaus poreikio nera.
Bet dar is kitos puses - ne butu vaiko, gal as dar maziau noreciau eiti sio keliu. Kas ten zino, istorja, kaip sakoma nesupranta "o kas jeigu..."

Tai va mano planas kad neuzsiciklinciau.

As kaip tik nenoriu uzsiciklinti ties planavimo. Kad mano seimos gyvenimas ne butu dar kelis menesius-metus priklausomas tik nuo planavimo. Reikia ieskoti ka dar nuveikti.

Warawara mes su tavim, tai jei nori pykti ar saukti ar guostis ar liudeti, tik brukstelk ir mes cia

Dabvar as noriu tik sulaukti 14 val. Kad jau skambinti gyd. atsaukti visus vaistus ir tiesiog gyventi toliau.
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 05 17, 12:10)
Dabvar as noriu tik sulaukti 14 val. Kad jau skambinti gyd. atsaukti visus vaistus ir tiesiog gyventi toliau.

Jau nedaug beliko. Ateina vasara tikrai nebus nuobodu sulaukti kito karto. ir man panasiu laiku turetu buti. tai bendrausim gal ir sekanti karta smile.gif

Atsakyti
Ine34, tikek! mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif

Cituk, Warwara, sekmes jums didziausios, esate jau dabar nugaletojos! wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Esu tik pasyvi skaitytoja, taciau labai jus visas palaikau. O ikisau savo trigrasi tik todel, kad siutas sueme straipsni perskaicius:

http://www.delfi.lt/...s.d?id=45579075

Na tiesiog nesuprantu, kaip gali krikscioniska baznycia metytis tokiais kaltinimais schmoll.gif Va neviltis apeme ir parasiau...Kadangi balsavimas seime dar tik laukia, manau reikia kuo daugiau rimtu ir argumentuotu komentaru tokiuose straipsniuose, nes kaip bebutu ir seimo nariai skaito tuos komentarus. O perskaite logiskus ir normalius paaiskinimus, kurie tikrai issiskirs is nesamoniu srauto, gal but isiklausys ir balsuos pagal sazine, o ne pagal baznycios grasinimus blush2.gif

Sekmes dar karteli visoms 4u.gif
Atsakyti
Daluze14, suprantu jusu jausmus 4u.gif , pats straipsnis tiesiog bjaurus, o zmoniu komentarai juokingai liudni...nera ka cia komentuoti, kol patys nesusidure, tol kalbes i kaire ir desine nesamones, o gyvenimas rodo, tikrai ne mazeja tokiu problemu - LIGU, todel, dar reiketu gerai pagalvoti pries praveriant burna...
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 05 17, 12:54)
Dabar svarbiausia kad apsivaisintu ir dalintusi, juk realiai ir minimaliai uztenka uz vieno  4u.gif
Laikom laikom, kartu visos bepiketuodamos nukeliausim ir iki nestukiu skyriaus  nestuke.gif
Pasisakysiu kaip as " neuzsiciklinu" - iskart puoliau ziureti kad yra internete kaip pegrinti sancus ir ko nedariau per praeitus bandymus. Tai va pasinaudojau Zieminukes patarimu, ir jau vartoju D3 ir Q10. Dar geriu Pregnacare conception (pries tai tiesiog foline rugsti geriau) ir dar geriu Nakvisos alieju. Vyrui nupirkau vitaminu kuriuose yra visu vyro reprodukcinei sistemai skatinti padedanciu vitaminu (nuo A iki Zin, L-arginine, L-cartinine ir pan.) taip pat MB po 20 metu nusprende mesti rukyti (kaip tik po mano embrioniuku isodinimo). Dar tikrai darysiu akupunktura. Tai va mano planas kad neuzsiciklinciau. Warawara mes su tavim, tai jei nori pykti ar saukti ar guostis ar liudeti, tik brukstelk ir mes cia  mirksiukas.gif
Beje metu man 33 taip pat (ir dar nei vieno vaiko  doh.gif ) ir as isitikinus kad mes turim dar bent 5 labai gimdyvinio ir produktyvaus laiko taip kad pirmyn  drinks_cheers.gif

thumbup.gif tik gerkit viską kokius 3 mėnesius, ne trumpiau.
Kas dėl metų, man 34 su trupučiu ir neskaitau savęs sena. Net gyd. yra pasakęs, kad aš dar jauna pagal amžiųbiggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 05 17, 12:28)
Cituk, Warwara, sekmes jums didziausios, esate jau dabar nugaletojos!  wub.gif  4u.gif

dar tebekovojam, reikes gal kokia armija suburt, musu daug ir mes jega smile.gif

QUOTE(žieminukė @ 2011 05 17, 13:16)
thumbup.gif  tik gerkit viską kokius 3 mėnesius, ne trumpiau.
Kas dėl metų, man 34 su trupučiu ir neskaitau savęs sena. Net gyd. yra pasakęs, kad aš dar jauna pagal amžiųbiggrin.gif

Manau kad panasiai ir gausis, nes po nepasisekusios reikia laukti cia apie 2-3 menesiu. Suzinosiu jau greitai tikiuosi.
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2011 05 17, 12:42)
Sveikos merginos  4u.gif  Esu tik pasyvi skaitytoja, taciau labai jus visas palaikau. O ikisau savo trigrasi tik todel, kad siutas sueme straipsni perskaicius:

Ai, as saves nevarginu tokiom baznycios erezijom irnesakyk.gif Zinau kaip galima tuos vaikiukus padaryti ir zinau kur tai daro.Manes nekutena tokie reikalai, del to nesvaistau emociju, ypac skaitydama komenntarus.Jeigu noriu del kazko pasinervuoti, randu kazka, del ko butu verta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 05 17, 09:24)
dar tebekovojam, reikes gal kokia armija suburt, musu daug ir mes jega smile.gif

Tikrai taip! drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif
Warwara, labai uzjauciu verysad.gif zinau kaip skauda.
As kaip Citas, bandau kazka daryt, pradejau q10 ir zuvu taukus, D3 dar negeriu, kazkaip bijau sito vitamino. Ir eisiu akupunktura ir dar histero laukia.
Baisu, dar neatsigavau, organizmas pasilpes, uzpuole herpis, kurio nesu turejusi sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dominyyka: 17 gegužės 2011 - 13:06
Merginos, dabar skaitau, man tas Q10 vis kliuna, ji israso gyd ir pacios savo nuoziura issirasote ax.gif smile.gif 4u.gif , as apart folio nieko negeriau, dabar pradejau gerti dar nakvisu aliejaus kapsules, idomu, ar galima taip savo nuoziura dar kokiu tabletku gerti. g.gif 4u.gif
Atsakyti