Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Warwara @ 2011 05 16, 15:39)
Nu ka...
Man prasidejo mmmm

Zinau,kad jokie zodziai nepaguos console.gif
Atsakyti
Labas vakaras,senokai bebuvau prisijungus,siandiena buvo punkcija ir tik 2 folikulai verysad.gif ar kam yra tiek ispuktave ir ar buvo laiminga pabaiga?
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 05 16, 18:04)
Kaip gaila musu knopkyciu. Mes taip jos mylejom...

Vis užeidavau paskaityti, kaip tau sekasi, tik parašyti nelabai parašydavau. Laikykis, Warwaryte, nors aš dar palauksiu tavo HCG 4u.gif
Atsakyti
[quote=ine34,2011 05 16, 21:40]
Labas vakaras,senokai bebuvau prisijungus,siandiena buvo punkcija ir tik 2 folikulai verysad.gif ar kam yra tiek ispuktave ir ar buvo laiminga pabaiga?
sveikute,tikek gera pabaiga ir viskas bus gerai, 4u.gif
ka gydytoja sake?kodel? cia lietuvoje stimuliacija buvo?
Atsakyti
Warwaryte - nu sudas, negaliu kitaip issireikst doh.gif Tenubaudzia mane administratoriai, bet jau kazkaip man rimtai liudna kai tokiem zmonem kaip tu nepasiseka unsure.gif
Del snaigiuku,tai as turiu viena teorija, kuri gali buti taikoma ne vien tik jiems.Kartais net ir tobuliausi embrionai neprigyja, o silpnutes snaigutes visos isitveria.Taip kad, jeigu zinotumem ta stebuklinga recepta, butu kitaip.Deja, mes jo nezinom, o kol nezinom, tai pasistengiam galvoti, kad visko gyvenime buna, o kad buna tai tikrai......Ir buna ne vien liudnu dalyku.Atsitinka begale ir geru dalyku, kuriu as tau ir linkiu, nes tikrai, tikiu, kad taip bus, tik nenukabinam nosiuko 4u.gif

Ir pritariu Citui - traukiu ir as tau plakata tongue.gif Jau dabar turetum matyti kaip mes su Citu abi laikom uz galu biggrin.gif Taip kad nusisluostyk asareles ir aisim svente svest tongue.gif Tau dabar visai ne prosali butu ikalt, nuima itampa ir asaras atlaisvina kai jos, rupuzes, neateina hihihi.gif
Atsakyti
Beta1
Tau dabar visai ne prosali butu ikalt, nuima itampa ir asaras atlaisvina kai jos, rupuzes, neateina

Labas, nu as paverkt negaliu del to kad is kart galva spazmuoja nezmogiskai.
Pamiegojau, atsibudau su galvos skausmu...
Pridaviau kraujo, lauksim iki prietu. labai man ten idomu, nors koks skaicius didesnis uz 0 bus ar ne.
Vaistus kol kas neleido man nutraukti (iki kraujo rezultatu), as tik savavaliskai negeriu aspirino.

Kas liecia snaiutes, tai manau jei jau atsals, tai galima bus ir tiketi smile.gif Bet iki to dar toli, toli.
Susitiksiu su gyd. subursim koki nauja plana.

Damos, plakatai nerealiai grazus wub.gif

egk visa vakara galvojau apie tave ir Cituka. Ir kitos mergaites, kurie patire ta ka as ne viena ir ne du kartus. Kaip neuzsiciklinti...

ine34 Viskas bus gerai smile.gif Ne kiekis gi svarbus... Pranesk butinai kaip pernakvojo tavo turtas smile.gif
Atsakyti
Warwaryt, mieloji, as apsiverkiau uz Tave.. verysad.gif Nera zodziu. As net neabejojau, kad pavyks. Laikykites, abu su MB! 4u.gif

O del aspirino, tai nezinau ar gerai, jog negeri. Va ir galvos taip nespazmuotu, jei gertum. Apkabinu Tave stipriai! console.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 05 17,
[cool.gif
egk[/b] visa vakara galvojau apie tave ir Cituka. Ir kitos mergaites, kurie patire ta ka as ne viena ir ne du kartus. Kaip neuzsiciklinti...

Žinoma, labai gaila kai nepasiseka du, tris, keturis ir daugiau kartų...Man būdavo sunkiausi pora mėnesių, po to po truputį, po truputį pradedi kurti planus, daraisi tyrimus ir net nepastebi kai praėjus metams po nesėkmės vėl bandai. Laikas geriausiai gydo. Tik nesustokit, "neužsiciklinkit" ties šia nesėkme. Pagalvokit kokių tyrimų dar nedarėte, aptarkite tai su gydytoju. Sėkmės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ine34 @ 2011 05 16, 23:40)

Juk ne kiekis yra svarbiausia, o kokybė mirksiukas.gif Tikrai pamenu kai pastojo ir su viena išpunktuota kiaušialąste. Sėkmės 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žieminukė: 17 gegužės 2011 - 08:11
QUOTE(ine34 @ 2011 05 16, 21:40)

Ine34, man irgi ispunktavo tik dvi kiausialastes, buvo pusetinos kokybes, neprigijo... Bet tai nereiskia, kad ir tau taip bus. Yra atveju, kai uztenka ir vieno 4 lasteliu, kad jis iki leliuko isaugtu. Svarbu, kad aplamai butu ka sodinti ir, be abejo, tiketi reikia visada, kitaip einant siuo keliu negalima 4u.gif
Atsakyti
žieminukė
Тik nesustokit, "neužsiciklinkit" ties šia nesėkme.
As labiau bijau uzsiciklinti ties sia tema aplamai. Nesekme mane taip nepaveiks. Kaip sakoma kiek ten galima verkti. Nu diena, nu dvi. O toliai bepramiska. Mano temperamentas negali taip. Ir mano laikradukas tik-tik-tik, neturiu as metu, kad laukti iki kito karto. Jei viskas tvarkoj, tai rugseji - snaiges, jei nepavyksta, tai tada naujas IVF kiek imanoma greit. Jei aisku bus pinigu tam.
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 05 17, 11:20)
žieminukė
As labiau bijau uzsiciklinti ties sia tema aplamai. Nesekme mane taip nepaveiks. Kaip sakoma kiek ten galima verkti. Nu diena, nu dvi. O toliai bepramiska. Mano temperamentas negali taip. Ir mano laikradukas tik-tik-tik, neturiu as metu, kad laukti iki kito karto. Jei viskas tvarkoj, tai rugseji - snaiges, jei nepavyksta, tai tada naujas IVF kiek imanoma greit. Jei aisku bus pinigu tam.

thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Warwara sad.gif console.gif ilindau paziureti kaip tau sekasi, o pamaciau liudnas zinias... sad.gif kaip gaila console.gif 4u.gif
Atsakyti