Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Warwara @ 2011 05 16, 13:37)
Teste vienas grazus storas pagalis
Va...

Nu blyn kokia Nesamone! Taip tikejau tavo sekme,vos savaitgalis praejo visa laika pragalvojau apie tave ir tavo sekme o cia Sh....s verysad.gif

Traukia Plakata

[Warwarushka nuliudus,bet tai ne pabaiga...Ji stiprus kareivis ir dar Tikrai dziaugsis gera Pabaiga!]
Va...imk balioniuka Saulele 4u.gif Labai labai gaila....
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2011 05 16, 14:53)
Damos, mielosios, aciu uz palaikima ir plakatus wub.gif  wub.gif
Ir cia atsiranda klausimas
Kaip greit galima bandyti atsaldyti snaigutes? Nu ta prasme. Laukti dar viena cikla? Ar galima jau si. Aisku, kad su gyd. ryt snekesiu. Bet nors priliminariai...

Nes jei ne si, tai tada tik rugseji.

Si cikla nelabai galima,reikia kad isivalytu persirgtum normalias mm ir tada sekantis ciklas galimas,bet cia ir nuo gyd priklauso gal leis ir si.
Atsakyti
Reginiukas.uk
Aciu Reginiuk, tikrai aciu. wub.gif
Kaz kaip ir as savaitgali patikejau, kad man pavyko. Ir tai mane tikrai neramyno, nes paprastai tai reiskia - kad viskas zliugo lotuliukas.gif
Sestadieni as atsibudau, o krutine ir pilvas visai praejo. Krutine tai apbosliuciai. Tiesa sakant pamaniau, kad tai geras pozimys, o va gyd. telefonu ta pozymi palaike labai negeru...
Pilva siandien pradejo mausti, bet vel gi pagalvojau, akd as savaitgali daugiau gulinejau, nesedejau. O darbas sedimas, tai gi nuejus i tualeta ir pajutus kad kaz kas vyksta buvau tikrai soke blink.gif blink.gif blink.gif

Nu, dabar lauksiu rudens, nors nelabai as dedu daug vilciu i snaiges. Ne pacios geriausios kokybes jos uzsalo. Klausimas as atsals...

Kaip gaila musu knopkyciu. Mes taip jos mylejom...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 16 gegužės 2011 - 17:04
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 05 16, 16:57)

Papildyta:
Si cikla nelabai galima,reikia kad isivalytu persirgtum normalias mm ir tada sekantis ciklas galimas,bet cia ir nuo gyd priklauso gal leis ir si.

Labukas, WARWARA,labai gaila,kad nepavyko 4u.gif ,bet sekantis kartas tikrai bus tas kartas... nestuke.gif
Pavyzdziui man daktaras is kart sekanti cikla siule sodinti snaigutes,pries tai apziurejo ar viskas gerai,sodino naturaliam cikle.Aisku cia priklauso nuo daktaro ir organizmo
Atsakyti
Warwara, nu gaila labai verysad.gif Stiprybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 05 16, 17:04)
Kaip gaila musu knopkyciu. Mes taip jos mylejom...

As taip pat istisai apie Tave galvojau.. Ir svarsciau, kad tikrai turetu pasisekti. Net buvau issitikinusi, kad kitaip ir neturetu buti!
Nu *****, nesikeikus, kaip skaudu! Truksta zodziu.. Ir kodel?? Ko truko??
Net as susigyvenusi buvau su Jusu knopkutemis.. Nu negaliu.. Laikykis Warwara, linkejimai vyrui, nepraraskit tikejimo heart.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ilindau atostogu metu paziureti kaip sekasi Warwaruskai, o cia tokios liudnos naujienos blink.gif verysad.gif Nu labai gaila kad nepavyko tikiuosi pavyks tau su snaigutem.. 4u.gif Nenukabink nosies musu linksmuole, tikrai ir tu persikelsi i nestukiu skyreli.. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,
Atsiprasau, kad ilendu i jusu skyreli, bet gal kuriai aktualu.
Po operacijos komplikaciju leidausi krauja skystinancius vaistus - fraxiparine. Labai brangus, liko 7 ampules. Jei kam tokius israso po IVF - kreipkites, perleisiu uz simboline kaina. Galioja iki 2012 m. 06 men. Rasykit i AZ.
Sekmes visom laukianciom savo stebuklo! 4u.gif
Atsakyti
uzjauciu,Warwaryt verysad.gif verysad.gif bet tai dar ne pabaiga,tau tikrai dar pasiseks 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Warwara, mergyte, uzjauciu labai, ir zinau, kaip mylejai knopkytes... Bet tie maziai vis tiek ateis, reik tik velgi daugiau kantrybes, labai labai to linkiu 4u.gif
Papildyta:
Mergaites, dabar apsiziurejau, kad saldytuve turiu 2 dezutes Orgalutran'o, galiojancio iki 2011 06. Gal kam dabar reikia, tai padovanociau. Rasykit i az. Esu Vilniuj, savaitgaly busiu Kaune.
Atsakyti
ot viskas ne aciu devui. Net paverkt negaliu... tik pradedu is kart galva plista cry.gif cry.gif cry.gif

Aciu, damos! wub.gif
Galia kad ta padeka ne uz sveikinimus, bet gi nieko nepakeisi.
Uz tad galiu pas Beta vestuvese pasokt! lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir isgert... visur yra pliusu, jei tik tureti didinimo stikla ta pliusa pamatyti smile.gif
Atsakyti
[quote=Warwara,2011 05 16, 15:04]
Reginiukas.uk
Aciu Reginiuk, tikrai aciu. wub.gif

Nu, dabar lauksiu rudens, nors nelabai as dedu daug vilciu i snaiges. Ne pacios geriausios kokybes jos uzsalo. Klausimas as atsals...

Ka reiskia nelabai dedi viltis i snaigutes????? blink.gif As sekmingai pastojau su snaigutes ir tikrai tikiu sekme,gal sis kartas buvo ne tavo o snaigutes bus butent tavo sekmigas kartas! mirksiukas.gif Tikek ir tau pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, o kaip viskas vyksta kai procedūra atliekama su šaldytais embrionais? Man nepavyko vienas IVF,gavloju apie šaldytų embrionų perkėlimą - kada turėčiau pasirodyti gydytojui? Ar skirs vėl kažkokius medikamentus? 4u.gif
Atsakyti