Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

T.P.Keberiokst
Jauciu balandzio statistika gerule bus

Oh, patuksek i medi...

Ir vito, jei jai siandien 8 DPI jau geguzes statistika pagerino! Ne?! Ar nuo ciklo pradzios skaiciuojat statistikai?

O mano pilva vis maudzia ir maudzia... Ir su kiekviena valanda vis man liudniau ir liudniau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 10 gegužės 2011 - 13:56
QUOTE(Warwara @ 2011 05 10, 12:54)
T.P.Keberiokst

Oh, patuksek i medi...

Ir vito, jei jai siandien 8 DPI jau geguzes statistika pagerino! Ne?! Ar nuo ciklo pradzios skaiciuojat statistikai?
O mano pilva vis maudzia ir maudzia... Ir su kiekviena valanda vis man liudniau ir liudniau...

Balandziui ji...

Oi,nebandai liudet,nuo Keberiokst velniu gausi,linksma tada tikrai nebus cool.gif Pilva maudzia,kazkas vyksta,o vyksta,zinai kas?Spurgiukai pas tave kabinasi wub.gif

Gavau visa artilerija vaistu-clexane,leidziamas progesteronas plius crinone,steroidai,5 mg foline rugsti testi,antibu dar truputi.Penktadieni varau i LV aptureti LIT,tada dar ciklo pradzioj intralipidus ir as ready.Leido du maziukus sodinti,jega,nu ne kitaip bigsmile.gif

Gal kuri zino kiek LV clexane kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(vito @ 2011 05 10, 10:37)
Mergaites, kad visu norai issipildytu  4u.gif . Man buvo isodintos 2 snaigutes. Siandien 8dpi ir hcg 80,97. Atsakyma isgirdau telefonu, kol nepamatysiu, nepatikesiu.

Sveikinu. wub.gif 4u.gif

Warwara, turi tiketi ir pasitiketi. 4u.gif

Visoms didziules sekmes. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 05 10, 11:54)
T.P.Keberiokst

Oh, patuksek i medi...

Nu baik cia liudintis!man irgi maude kaip pries memes gal kokias 4dienas,paskui nustojo,ir po keliu dienu vel..taip beveik iki 12sav taip kad pozityvumo Warwaryt mirksiukas.gif
Atsakyti
Wow Reginiuk,jau tau net 16 savaiteliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 05 10, 12:03)
Wow Reginiuk,jau tau net 16 savaiteliu wub.gif

Aha wub.gif greitai eina laikas ane? Nu blyn niekaip negaliu iseiti is sio skyrelio,labai uz visas sergu ir laukiu naujienu Tam tarpe ir uz tave laikysiu visas visas galunes sukryziuotas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Manau mes irgi cia ilgai neuzsibusim!!!laukit,mergaites musu ten,pas nestukes!!!!Sekmes visoms!!!
Atsakyti
T.P.Keberiokst, Žemyna_mėlynakė, Reginiukas.uk
Ek, damos... neisivaizduojat kaip as pavydziu tiems, kurie turi toki tikejima... Neradau as jo, kiek beieskojau... netikiu nors tu ka. Sudas kaz koks...

T.P.Keberiokst nu nieko sau artelerija pas tave! Super! Ir dar leidima gavai isodinti 2. Tikrai gerai. Tai as taip supratau, visa procedura bus UK, tik i LV tu lasaliniams nuvarysi? thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
T.P.Keberiokst, dariau vk ir tai mano pirmasis ivf su snaigutem. Svieziu man nebuvo isodine, nes sukarsciavau.
Atsakyti
Dabar as mastau, kad kaip ir Vito 8 DPI nuvaryti kraujo priduoti?
Kol protas dar su manimi... Nes kaz kaip kliju momentas tikrai jau reikia...
Atsakyti
QUOTE(vito @ 2011 05 10, 14:37)
Mergaites, kad visu norai issipildytu  4u.gif . Man buvo isodintos 2 snaigutes. Siandien 8dpi ir hcg 80,97. Atsakyma isgirdau telefonu, kol nepamatysiu, nepatikesiu.

Sveikinu thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 05 10, 14:54)
T.P.Keberiokst

Nu cia dabar gi kas, implantacijos dienos, gali viska ir visaip skaudeti! neliudek, nes nuliudinsi ir maziukus savo. Mes paliudesim uz tave jei jau taip nori to jausmo mirksiukas.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 05 10, 15:01)
Gavau visa artilerija vaistu-clexane,leidziamas progesteronas plius crinone,steroidai,5 mg foline rugsti testi,antibu dar truputi.Penktadieni varau i LV aptureti LIT,tada dar ciklo pradzioj intralipidus ir as ready.Leido du maziukus sodinti,jega,nu ne kitaip  bigsmile.gif

Jega thumbup.gif Tuoj zemas startas bigsmile.gif O tu jau siuntei ar dar siusi i Graikija kas ten su ta C po antibijotiku kurso?

Man tai mergaites toliau X failai, po abieju pirmu IVF valkatos atsivilko greitai ir stipriai. O dabar va jau kaip ir susirgau sestadieni, bet sekmadieni jau tik vos vos patepliojo. Ir nei vakar nei siandien nieko unsure.gif Ar buvo dar kam nors taip?, kad pacios pirmos po IVF neateitu taip ilgai?? As tai noriu kad man ten viskas issivalytu, noriu kad kunas gerai pasiruostu kitam bandymui smile.gif
Atsakyti
Warwara, tikejimas stipri galia, nepaleisk savo svajoniu netikedama jomis... wub.gif 4u.gif Kita vertus, linkiu, kad issipildziusi svajone tave ismokytu tiketi jomis! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti