QUOTE(vito @ 2011 05 10, 14:37)
Mergaites, kad visu norai issipildytu
. Man buvo isodintos 2 snaigutes. Siandien 8dpi ir hcg 80,97. Atsakyma isgirdau telefonu, kol nepamatysiu, nepatikesiu.
Sveikinu
QUOTE(Warwara @ 2011 05 10, 14:54)
T.P.Keberiokst
O mano pilva vis maudzia ir maudzia... Ir su kiekviena valanda vis man liudniau ir liudniau...
Nu cia dabar gi kas, implantacijos dienos, gali viska ir visaip skaudeti! neliudek, nes nuliudinsi ir maziukus savo. Mes paliudesim uz tave jei jau taip nori to jausmo
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 05 10, 15:01)
Gavau visa artilerija vaistu-clexane,leidziamas progesteronas plius crinone,steroidai,5 mg foline rugsti testi,antibu dar truputi.Penktadieni varau i LV aptureti LIT,tada dar ciklo pradzioj intralipidus ir as ready.Leido du maziukus sodinti,jega,nu ne kitaip
Jega
Tuoj zemas startas
O tu jau siuntei ar dar siusi i Graikija kas ten su ta C po antibijotiku kurso?
Man tai mergaites toliau X failai, po abieju pirmu IVF valkatos atsivilko greitai ir stipriai. O dabar va jau kaip ir susirgau sestadieni, bet sekmadieni jau tik vos vos patepliojo. Ir nei vakar nei siandien nieko
Ar buvo dar kam nors taip?, kad pacios pirmos po IVF neateitu taip ilgai?? As tai noriu kad man ten viskas issivalytu, noriu kad kunas gerai pasiruostu kitam bandymui