Teste vienas grazus storas pagalis
Va...
QUOTE(Warwara @ 2011 05 16, 14:37)
Nu gaila,kazkaip labai tikejau tavo sekme.
Noretusi tau koki grazu plakata iskelti,bet kazkaip zodziu truksta
QUOTE(Warwara @ 2011 05 16, 15:37)
laikykis mazut,labai labai gaila,galvojau ir tikejau ,kad bus kitaip:(
svarbiausia laikykis laikykis laikykis:*
Oi Warwara, labai užjaučiu, laikykit. Bet aš kraujuka vistiek priduociau...
Gryzau is LV, leido startuoti nuo siandien, jei pamenat praejusia savaite rasiau su HCG 9,97ir Progesteronu 7. Atkraujavau visa savaitgali ziauriai ir siandien po apziuros ir pakartotino kraujuko, kai HCG zemiau 1 leido startuoti. Gytytojas pasake, neaisku ar cia buvo kibimas, ar tik siaip vaidenosi, nors pats papriestaravo sau, kad HCG markeris gana tikslus Esme tame, kad dabar svaru ir startuoju siandien. Tik hemaglobina reikia pastiprinti
Gryzau is LV, leido startuoti nuo siandien, jei pamenat praejusia savaite rasiau su HCG 9,97ir Progesteronu 7. Atkraujavau visa savaitgali ziauriai ir siandien po apziuros ir pakartotino kraujuko, kai HCG zemiau 1 leido startuoti. Gytytojas pasake, neaisku ar cia buvo kibimas, ar tik siaip vaidenosi, nors pats papriestaravo sau, kad HCG markeris gana tikslus Esme tame, kad dabar svaru ir startuoju siandien. Tik hemaglobina reikia pastiprinti
wingele
krauja as butinai pridosiu. Nors zinosiu ar ten visai nulis ar nors kaz koks judejimas buvo. Nors paduos tai mane menkiai. Nu ir juokiu ipatingu isvadu is tai nepadarysi. Tik konstatacija,
O tau gero nuostabaus starto su fantastiskai gera pabaiga
krauja as butinai pridosiu. Nors zinosiu ar ten visai nulis ar nors kaz koks judejimas buvo. Nors paduos tai mane menkiai. Nu ir juokiu ipatingu isvadu is tai nepadarysi. Tik konstatacija,
O tau gero nuostabaus starto su fantastiskai gera pabaiga
QUOTE(Warwara @ 2011 05 16, 16:37)
labai labai tave uzjauciu laikykis
[quote=Warwara,2011 05 16, 15:20]
[quote=Warwara,2011 05 16, 15:39]
Nu ka...
Man prasidejo mmmm
va
[/quote]
Nu ***** blemba Liudziu su tavim bet kartu ir taip pikta kai tas auksciau kankina kai kurias tikrai per ilgai! Apkabinu ir as, nors ir per dieli atstuma Kaip ir man sakei ir drasinai, tikiuosi sis kartas neatims tikejimo ir noro bandyti vel ir vel, nes mes gi nepasiduodam, ka ?
Plakatas:
Warwawa warwara paliudes truputi kad galetu imtis kito karto is peties!!
[quote=Warwara,2011 05 16, 15:39]
Nu ka...
Man prasidejo mmmm
va
[/quote]
Nu ***** blemba Liudziu su tavim bet kartu ir taip pikta kai tas auksciau kankina kai kurias tikrai per ilgai! Apkabinu ir as, nors ir per dieli atstuma Kaip ir man sakei ir drasinai, tikiuosi sis kartas neatims tikejimo ir noro bandyti vel ir vel, nes mes gi nepasiduodam, ka ?
Plakatas:
Warwawa warwara paliudes truputi kad galetu imtis kito karto is peties!!
QUOTE(Warwara @ 2011 05 16, 13:39)
Slyksciai pazystamas jausmas.
Neliudek tik labai...
QUOTE(Warwara @ 2011 05 16, 16:37)
Kaip cia taip... su tokia gera nuotaika nuo pat pradziu ir taip ilgai ejai, o stai tau taip liudna dabar
Bet jau supratau, jog esi labai stipri asmenybe, laikykis ir nepasiduok!
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 05 16, 17:31)
Plakatas:
Warwawa warwara paliudes truputi kad galetu imtis kito karto is peties!!!
Traukiu ir as toki plakata!
QUOTE(Warwara @ 2011 05 16, 12:37)
Nu kaip liudna tai ne tas zodis... Laikykis, sekanti butinai turi pavykti.
Damos, mielosios, aciu uz palaikima ir plakatus
Ir cia atsiranda klausimas
Kaip greit galima bandyti atsaldyti snaigutes? Nu ta prasme. Laukti dar viena cikla? Ar galima jau si. Aisku, kad su gyd. ryt snekesiu. Bet nors priliminariai...
Nes jei ne si, tai tada tik rugseji.
Ir cia atsiranda klausimas
Kaip greit galima bandyti atsaldyti snaigutes? Nu ta prasme. Laukti dar viena cikla? Ar galima jau si. Aisku, kad su gyd. ryt snekesiu. Bet nors priliminariai...
Nes jei ne si, tai tada tik rugseji.