Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Warwara @ 2011 05 16, 10:24)

Pala, pala, tai jau antras paminklas.
Sitas bus su adata venoje ir su testu rankoje  lotuliukas.gif

Oj, Warwara, na tu ir smaikstuole, lotuliukas.gif liudna be taves butu tai tikrai! thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 05 16, 13:30)
Beta1

Nea, nu koks naujas darbas? O seima? O vaikas? O butas? Net neparduosi - nes i minusa iseisi.
Nemanau kad ten man labiau mokes nei cia.

O tai palauk,tai kur tu esi,jei ne Vilniuj?Ar as jau cia kazka kazkaip maisau? ax.gif

Gal man cia smegeneles po sito savaitgalio dar neatsigave? g.gif

Iride,buvo labai malonu susipazinti ax.gif Kaip Jurmala?
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 05 16, 15:30)
Beta1

Nea, nu koks naujas darbas?

Turesi greit jau nauja darba ir naujas pareigas mirksiukas.gif Is pradziu busimos mamos pareguose, nestuke.gif o po 9 menesiu busi paauksitnta pareiguose iki daugiavaikes mamos wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nu ka...
Man prasidejo mmmm
va
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 05 16, 13:39)
Nu ka...
Man prasidejo mmmm
va

Eina namas console.gif Bet tai gal testuka bent pagadink,nu visko gi buna.
Kazkaip nesazininga taip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 05 16, 15:39)
Nu ka...
Man prasidejo mmmm
va

gal tai tik tepliojimas? 4u.gif
Atsakyti
T.P.Keberiokst
Gyd sake vis vien rytoj reikia krauja priduoti.
Nezinau ar verta tos testus gadinti
Ir dar
Ar verta gerti aspirina??? Nors gyd. sake kad reikia ,bet gal negersiu.
Papildyta:
Rute
Nu i tepliojima tikrai nepanasu
Tiesa sakant man nuo sestadienio praejo ir krutine ir viskas..
Viskas praejo
Atsakyti
As negerciau,nes jei tai netycia implantacinis kraujavimas ar bent gresiantis pabegimas,tai butu gerai,kad tas tepliojimas praeitu,o aspirinas tam tikrai tik maisys.Kalbu is savo patirties,nes anksciau man nuo aspirino kraujas aplamai is nosies nestodavo,kviesdavom greitaja,va ir per sita ivf,galvoju,ar ar tik visu reikalu nesudirbau gerdama aspirina.Pas mane implantcinis patepliojimas pastojus gimdoje visada buna,geriant aspirina peraugo i kraujavima.Gal but ne del to,bet gal but ir tas prisidejo.
Atsakyti
Oi Warwaryte unsure.gif Kazkaip nesinori tiketi......bet rimtai, gal dar tesuka ? Krauja butinai nuleisk, visokiu fokusu buna, zinai pati......Laikykis, apkabinu.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 05 16, 15:35)
Iride,buvo labai malonu susipazinti  ax.gif

Abipusiai smile.gif
Maciau klausei, ar galima LT gauti leidziamo progesterono. As kaip tik domejausi pas kelias gines ir VK. Is esmes negalima, nes neregistruoti jokie leidziamo prg analogai. Vienintele galimybe, kad gine parasytu recepta ir deklaracija ir su siais popieriais Vilniuje (kaip kitur nezinau) reiketu zygiuoti i Vokieciu vaistine. Jie uzsako ir atveza, bet su nerealiais antkainiais. Jei noresi, galesiu suzinoti kaina.

Warwaryte, labai liudna ir nesinori tiket...
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 05 16, 14:39)
Nu ka...
Man prasidejo mmmm
va

o neeeee sad.gif sad.gif sad.gif cry.gif
Atsakyti
Labai jau ilga procedura tada gaunasi su tuo PRG Lietuvoje.Antkainiai dar viena-vis tiek pigiau nei dar viena konsultacijas pas Gorgy,bet laikas ir paaiskinimai kas kodel ir kur.Bandysiu ismaldauti seimos gydytojo,nu gal parasys vienai savaitelei,arba cia gal i lietuviu klinika nusibelsiu.Ka nors vis tiek sugalvosiu.
Atsakyti