Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Zubriuka @ 2011 05 15, 17:57)
Sveikos mergaites 4u.gif
Rodos nebuvau pas jus amzinybe... Jau savaite esu grizus namo, bet tik siandien kompiuteri pirma karta radau jegu atsidaryti... Nes... Taip bloga man gyvenime nebuvo.. Net nepasakosiu visu baisybiu, bet pykina net nuo vandens, istisas dienas guliu paslika su plystancia galva (nes arba maistas atgal islipa arba uzvalgius skrandis sustoja taip, kad galva pradeda plysti ir vistiek maistas islipa atgal..).. Zodziu, negalvojau niekad kad isvis imanoma taip blogai jaustis, bet del tokio svento reikalo kazkaip istversiu!  mirksiukas.gif
Jau galvojau kazkaip, kad Warwara rezultatus zinos...  4u.gif Na ka, pabandsiu ateiti uz keliu dienu.. Bet kumscius laikau  mirksiukas.gif

Visoms mergaitems sekmes didziausios! Kaip supratau, Ice Tea susitiko su maziukAIS ir Adrija ... Sveikinu nuosirdziausiai mergaites! Man pas daktara 24 d. Jau sirduciu klausysimes wub.gif

Getorade pabandyk ax.gif , Man padejo .... ( apelsininis ) mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytelis mergytes 4u.gif

Nebuvau visa savaitgali pas jus, svenciau savo mergvakari bigsmile.gif Tik dabar baigiu atsipaipalot biggrin.gif Noriu dar biggrin.gif

Ziuri naujienu daug visokiu turim bigsmile.gif Zubriuka - vemimas neatsiejama dabar tavo gyvenimo dalis, taip kad megaukis biggrin.gif Del tokiu priezasciu ir as noreciau pavemti ax.gif

Ice Tea, saunuole thumbup.gif Kazkaip daug dvynuku pas mus bigsmile.gif

Adrija - labai dziaugiuosi uz tave wub.gif

Citai - ruoskis sventei, aisim svest lotuliukas.gif

Warwara - tavo geros naujienos rytoj bus cia kaip tik i tema mirksiukas.gif
Atsakyti
Pirmadienis, damos! wub.gif
Beta1
Warwara - tavo geros naujienos rytoj bus cia kaip tik i tema

Ateis tas rytoj, tada ir matysim... As net pradejau jaustis kaip tikra mazochiste smile.gif Net malonumas savotiskas - as sugebejau islaukti ir palyginus normaliai. Tik praeitas antradienis buvo kosmariskas ir tai tik iki pietu. Zodziu as sau paminkla bet kokiu atveju pastatysiu smile.gif
Atsakyti
labas rytas,as ir vel cia blush2.gif blush2.gif nu negaliu be jusu,nors tu ka...Warwaryt laukiu tavo dideliu skaiciuku ryt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 05 15, 22:05)
Pirmadienis, damoswub.gif
Beta1
Ateis tas rytoj, tada ir matysim... As net pradejau jaustis kaip tikra mazochiste smile.gif Net malonumas savotiskas - as sugebejau islaukti ir palyginus normaliai. Tik praeitas antradienis buvo kosmariskas ir tai tik iki pietu. Zodziu as sau paminkla bet kokiu atveju pastatysiu smile.gif

Saunuole! thumbup.gif Laukiam sekmingo rytojaus! nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 05 16, 08:43)
Citai - ruoskis sventei, aisim svest  lotuliukas.gif

Warwara - tavo geros naujienos rytoj bus cia kaip tik i tema  mirksiukas.gif

Tai aisku - kudlos sutvarkytos, rubas pasiutas ir stoviu kaip zibute prie santuokos rumu. Beje nezinau kuriu tiksliai, tai reiks uzsisakyt taxi ir pavaryt per visus lotuliukas.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 05 16, 09:05)
Pirmadienis, damoswub.gif
Beta1

Taip ir matau Warwaros paminkla su dideliu pilvu bigsmile.gif
Atsakyti
Citas
Taip ir matau Warwaros paminkla su dideliu pilvu

Pala, pala, tai jau antras paminklas.
Sitas bus su adata venoje ir su testu rankoje lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif

Zubriuka, sveikatytes. 4u.gif

Warwara, sirdimi su tavimi. wub.gif 4u.gif

Beta, ar smagus ir didelis mergvakaris? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Na ir kur visos tusinates,kad taip jau tuscia cia? bigsmile.gif

Warwara,as labai laukiu tavo geruju naujienu wub.gif Apie atsakomybe man gal jau negalvok,jos ir taip reiks auginant lelius smile.gif

Icetea,nu saunu,kad du thumbup.gif Sveikinu!
Atsakyti
T.P.Keberiokst
Na ir kur visos tusinates,kad taip jau tuscia cia?

Visis spygas suspaude
Ir kvapa uzgniaude

Damos, iskvepiam! lotuliukas.gif
Man ka tik darba pasiule Vilniuje lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 05 16, 15:20)
T.P.Keberiokst

Visis spygas suspaude
Ir kvapa uzgniaude

Damos, iskvepiam!  lotuliukas.gif
Man ka tik darba pasiule Vilniuje  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jezau blink.gif Nu tu pavarai biggrin.gif Ir as buvau karta taip sugalvojus, kad kol darausi IVF, paieskosiu naujo darbo, kad gyventi nebutu per daug paprasta biggrin.gif Tai ar keliausi i nauja darba ? bigsmile.gif
Atsakyti
Beta1
Tai ar keliausi i nauja darba ?

Nea, nu koks naujas darbas? O seima? O vaikas? O butas? Net neparduosi - nes i minusa iseisi.
Nemanau kad ten man labiau mokes nei cia.
Atsakyti