Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Rute @ 2011 05 13, 14:20)
Dalinuosi, Žinutė nuo Adrijos:
Matėm savo maziuka/e, tupi vienas, sirdute siek tiek matesi ir girdejosi, bet dar tik uzuomazga. Atitinka 6,3 savaites, dydis - 5,7 mm. Turim pirmą nuotraukytę  smile.gif

dideliausi sveikinimai wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(vito @ 2011 05 13, 14:58)
Warwara, matai, kokia as ypatinga  biggrin.gif . Pagal japoniskus metodus gydoma. Galiu buti ir japone, kad tik viskas gerai butu  ax.gif
Siandien 11dpi ir hcg 317,8. Gal tie japoniski metodai tikrai veiksmingi  biggrin.gif

oho,kokie dideli skaiciukai,sveikinimai dar vienai nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 05 13, 15:20)
Dalinuosi, Žinutė nuo Adrijos:

bigsmile.gif bigsmile.gif
QUOTE(vito @ 2011 05 13, 15:58)
Siandien 11dpi ir hcg 317,8. Gal tie japoniski metodai tikrai veiksmingi  biggrin.gif

thumbup.gif
labas rytukas
Atsakyti
bigsmile.gif Sveikos mergaites 4u.gif

Warwara - tik norejau palinketi gero ir ramaus savaitgalio, paskutinio savaitgalio pries suzinant kad esi nestuke.gif nestuke.gif

Beta1 - ir tau liko tik pora savaitgaliu ir jau svente svesi bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vito @ 2011 05 13, 12:58)
Warwara, matai, kokia as ypatinga  biggrin.gif . Pagal japoniskus metodus gydoma. Galiu buti ir japone, kad tik viskas gerai butu  ax.gif

thumbup.gif Labai dideli skaiciukai,sveikinimai naujiai iskeptai nestuke.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Warwaryt,Laukiam tavo skaiciuku... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ice|tea @ 2011 05 13, 13:35)
Sveikos mergaites!  4u.gif
Na, o as siandien pamaciau savo zirnius, visus DU pupsancius pilvelyje  wub.gif  wub.gif  Sunku patiket.. ax.gif  Ir baime yra, nes vienas mazesnis, tai sake, kad dar visko gali but, taigi kaip jie augs aisku bus matyt tik laikui begant.

Siunciu visoms virusiuku 2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

ice|tea wub.gif wub.gif daug sveikatos tau ir tavo pilvuko gyventojams!!!

Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2011 05 13, 14:35)
Rezultatai mano bus antradieni.

Cituk, jo mano sponsorius atvaro jau greit, jau ir vizu gavo! Uz 2 savaiteliu!  wub.gif

Paskambinau savo gyd. Jinai manes praso skambinti kas 2-3 dienas. Tai sake liuks kad skauda, liuks kad maudzia  blink.gif  Sakau, kaip neisproteti, tai sake nezinau, pati einu is proto  lotuliukas.gif  Teko dar ja ir raminti, kad liko tik 4 dienos iki kraujo rezultatu  lotuliukas.gif

Warwaruska wub.gif laikau kumstelius iki pat antradienio thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
Rodos nebuvau pas jus amzinybe... Jau savaite esu grizus namo, bet tik siandien kompiuteri pirma karta radau jegu atsidaryti... Nes... Taip bloga man gyvenime nebuvo.. Net nepasakosiu visu baisybiu, bet pykina net nuo vandens, istisas dienas guliu paslika su plystancia galva (nes arba maistas atgal islipa arba uzvalgius skrandis sustoja taip, kad galva pradeda plysti ir vistiek maistas islipa atgal..).. Zodziu, negalvojau niekad kad isvis imanoma taip blogai jaustis, bet del tokio svento reikalo kazkaip istversiu! mirksiukas.gif
Jau galvojau kazkaip, kad Warwara rezultatus zinos... 4u.gif Na ka, pabandsiu ateiti uz keliu dienu.. Bet kumscius laikau mirksiukas.gif

Visoms mergaitems sekmes didziausios! Kaip supratau, Ice Tea susitiko su maziukAIS ir Adrija ... Sveikinu nuosirdziausiai mergaites! Man pas daktara 24 d. Jau sirduciu klausysimes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 05 15, 17:57)
Sveikos mergaites 4u.gif
Rodos nebuvau pas jus amzinybe... Jau savaite esu grizus namo, bet tik siandien kompiuteri pirma karta radau jegu atsidaryti... Nes... Taip bloga man gyvenime nebuvo.. Net nepasakosiu visu baisybiu, bet pykina net nuo vandens, istisas dienas guliu paslika su plystancia galva (nes arba maistas atgal islipa arba uzvalgius skrandis sustoja taip, kad galva pradeda plysti ir vistiek maistas islipa atgal..).. Zodziu, negalvojau niekad kad isvis imanoma taip blogai jaustis, bet del tokio svento reikalo kazkaip istversiu!  mirksiukas.gif
Jau galvojau kazkaip, kad Warwara rezultatus zinos...  4u.gif Na ka, pabandsiu ateiti uz keliu dienu.. Bet kumscius laikau  mirksiukas.gif

Visoms mergaitems sekmes didziausios! Kaip supratau, Ice Tea susitiko su maziukAIS ir Adrija ... Sveikinu nuosirdziausiai mergaites! Man pas daktara 24 d. Jau sirduciu klausysimes wub.gif

Ach mazute unsure.gif aisku kad istversi del savo poreles wub.gif Bet toks vaizdas kad tau apsiverte viskas kai kirtai atlanta? Cia juk kuo puikiausiai jauteisi, ane? nu bet aisku su laiku visi sie malonumai ateina ir praeina mirksiukas.gif

Warwara- gal gadinsi testuka ryt ar lauksi iki antradienio kraujo bigsmile.gif Kaip jautiesi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 05 15, 17:57)
Sveikos mergaites 4u.gif

viska iskesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 05 15, 07:29)
Bet toks vaizdas kad tau apsiverte viskas kai kirtai atlanta? Cia juk kuo puikiausiai jauteisi, ane? nu bet aisku su laiku visi sie malonumai ateina ir praeina  mirksiukas.gif

Butent... Mistika kazkokia, kad viskas taip pasikeite, vos ne iskart kai nusileidau... Matyt dar ir laiko skirtumas dave savo, organizmas nesuprato ka as cia darau doh.gif Is pradziu pora dienu jauciausi tiesiog be jegu ir nerealiai pavargus... O po to prasidejo visas smagumas... Ech...
QUOTE(errachka @ 2011 05 15, 07:31)
viska iskesi 4u.gif

4u.gif
Atsakyti
[quote=Zubriuka,2011 05 15, 14:57]
Sveikos mergaites 4u.gif
Rodos nebuvau pas jus amzinybe... Jau savaite esu grizus namo, bet tik siandien kompiuteri pirma karta radau jegu atsidaryti... Nes... Taip bloga man gyvenime nebuvo.. Net nepasakosiu visu baisybiu, bet pykina net nuo vandens, istisas dienas guliu paslika su plystancia galva (nes arba maistas atgal islipa arba uzvalgius skrandis sustoja taip, kad galva pradeda plysti ir vistiek maistas islipa atgal..).. Zodziu, negalvojau niekad kad isvis imanoma taip blogai jaustis, bet del tokio svento reikalo kazkaip istversiu! mirksiukas.gif

Sveika istojus i tikru nestuke.gif Kluba mirksiukas.gif ,tikrai istversi,man kai buvo blogai as net sakiau vyrui,kad apie antra labai gerai pagalvociau blush2.gif ,bet dabar kaip jau blogumai praeity taip visai nebegalvoju smile.gif Cia tik laikina busena,linkiu tau kuo greiciau jos atsikratyti mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Vakaras, damos! wub.gif

Zubriuka, labai gaila, kad tau tenka iskesti nemalonumus tokius. Nepamirsk, kad jei vemi, tai tai galima daryti tik iki 10 kartu i diena be pavojaus sau. Nors, tikiuosiu, kad pati zinai! wub.gif

Cituk, aciu kad rupiniesi wub.gif , viskas liktais tvarkoj... Tiesiog reikia sulaukti rezultatu antradieni ir tiek.

Aciu mielos mano damos uz kumsciukus ir palaikima. Be jusu tikrai butu sunkiau istverti. Testa as nedariau. Nors vyras ir norejo siandien pagadinti testa, bet as ispradziu uzsigeriau, o po to persigalvojau. Testu as jau esu dariusi daug, o kraujo nei vieno karto neteko priduoti. Tai gi tegu si karta buna kraujas!
Atsakyti
Labutis. Sorry. Is Rygos tiesiai pas draugus i sodyba nulekem, tai neturejau galimybiu pranesti apie viena mazute sirdute, kuri jau pradeda plakti.. blush2.gif Esu be proto laiminga! Daktaras, beje, taip pat- del to kad vienas. Gaila, kad antrasis nepasiliko, bet ir vienas labai labai dziugina wub.gif

Oi dabar matau, kad Rutele pranese. Aciu jai! wub.gif O Jums visoms uz sveikinimus! wub.gif wub.gif
Papildyta:
IceTea, dvigubi sveikinimai!!! wub.gif wub.gif

Vito, kokie superiniai skaiciukai! Matyt du isitvere tupi thumbup.gif thumbup.gif Sveikinu!

Zubriuka, ir mane pradejo pykinti, na ne iki vemimo, bet jau daugiau nei pradzioj. Laikykis, saulele! wub.gif

Warwaryt, mano nuojauta - gera. Patikrinsim ja neuzilgo! wub.gif

Grazaus vakaro, einu dar i Embrions ikisiu nosyte ir ilsetis. Buckis! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrija1: 15 gegužės 2011 - 20:33