Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

T.P.Keberiokst
Nu ka,atsisveikinu iki pirmadienio.Sianakt islekiu i LV antrai injekcijai, o grizus pirmadieni tikiuosi pamatyti Warwaros teigiamo NT baliu,kitaip negrisiu

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nu nieko sau, ir ka man daryti, jei nebus geru rezultatu... Tokia atsakomybe! doh.gif doh.gif doh.gif

zaliuze
Nieko cia gero, del dirbtinio apvaisinimo tai juk kompensuot ruosias tik sekmes atveju, is esmes tai reiskia, kad zmones kurie neturejo pinigu ju ir netures ir vistiek IVF negales darytis, kazkas prasilenkia su logika.

Nu straipsnyje neparasyta apie kompensavima. Tai dar yra vilties. As zinau kad Estijoje irgi kompensavimas eina po to. T.y. turi viska sumoketi, o po to kompensuos.

Beta1
Warwara, nu, kaip gyvenimas jaunas?
Astuodieninis lotuliukas.gif Skauda, maudzia, laukiam... Stabilumas blush2.gif

Dominyyka
Jus man zioplai paaiskinkit, kodel geriama imuniteto stiprinimui, kad ir D3 ar dar kazkas, akupunktura irgi stiprinimui, kai po to duoda vaistus imuniteto silpninimui ?
Tai kam stiprint?

Ten liktais slkirtingi imunitetai. Kiek as suprantu

Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 05 13, 07:48)
O ir kas gi joms belieka  biggrin.gif Kad ir ka jos ten buvo susisvaige, gerai, kad atejo  bigsmile.gif

Citai, nu kur gi tu........?

Betute sveikinu!!!! ir su valkatom ir su 15 dienu bigsmile.gif

As jau susitaikiau kad mano vienos dienos patepliojimas ir vienos dienos pasirgimas ir buvo mano nenormalos valkatos, kurios vel menesi kazkur slaistysis ir tikiuosi ateis normaliu gausumu. O is tikro tai nerimauju, noriu scano, kad patvirtintu kad ten nieko neuzsiliko ir kad galiu ruostis kitam kartui. Baisu nes viena panele angle kuri daresi tuo pat metu kaip as tok pacioj ligoninej dabar jau guli ligoninej del gresiancio ektopinio, su didizuliais skausmais ir kraujavimu blink.gif

QUOTE(frige1 @ 2011 05 13, 08:45)
labas rytas,mergytes 4u.gif kazin kaip musu Adrija1 g.gif ,kad dar jokiu ziniu is jos ax.gif  oi,Betut,patinka ir man tas parasiukas,pakelsiu ir as uz tave pieno kokteili biggrin.gif

Nu jau avataro grazumas wub.gif

Keberiokst - sekmes mergyt 4u.gif Labai laukiu tavo sekmes po visu tyrimu ir gydymu wub.gif

Nu Warwarushka musu bigsmile.gif jau nedaug beliko laukti, as va pailsejau , pamiklinau pirstus spygom, kumstukus daryt pasitreniravau kad kokie meslungiai nesutrauktu ir jau imsiuos darbo mazdaus nuo sekmadienio rolleyes.gif Iki Betos baliaus dar daug laiko, o jau norisi isgerti, o nesu alkoholike tai reikia rimtos progos, Warwara - pirmadieni sutariam, tu piena as sampa thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 05 12, 19:22)
Nu ka,atsisveikinu iki pirmadienio.Sianakt islekiu i LV antrai injekcijai, o grizus pirmadieni tikiuosi pamatyti Warwaros teigiamo NT baliu,kitaip negrisiu  schmoll.gif

Sekmes. 4u.gif

QUOTE(taja78 @ 2011 05 12, 19:55)
Ca tiek daug visokiu vaistu visom skira.Tikriausiai priklauso nuo priezasties,del kurios negalait susilaukt?  g.gif

Zalias miskas, kai paskaitai cia merginu istorijas. ax.gif 4u.gif Kaip tau sekasi, ar skambinai gyd.? 4u.gif

Warwara, lieka vis maziau... wub.gif , laukiu labai, kad pamatyti gerus rezultatus! wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 05 13, 09:02)
Nu jau avataro grazumas  wub.gif

aciu,saulyt,is taves laukiu irgi tokio paties greitu laiku,kai startuosi,nuo pradziu mes visi trys laikysim uz tave kumstukus suspaude wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Citas, O, Citukas! Smagu matyti! wub.gif Del rezultatu jo... liko nedaug palaukti smile.gif Palaikyk spygas, man tikrai lengviau bus laukti smile.gif

Žemyna_mėlynakė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(frige1 @ 2011 05 13, 10:15)
aciu,saulyt,is taves laukiu irgi tokio paties greitu laiku,kai startuosi,nuo pradziu mes visi trys laikysim uz tave kumstukus suspaude wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ah dar ilgokai laukti, ar vis dar uzbegsi cia pas mus ? blush2.gif Aciu labai smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2011 05 13, 10:24)
Citas, O, Citukas! Smagu matyti!  wub.gif  Del rezultatu jo... liko nedaug palaukti smile.gif Palaikyk spygas, man tikrai lengviau bus laukti smile.gif

Tavo sponsoriu ir geriausias vyndarys kazkada greitai atvaziuoja bigsmile.gif
Beje kaip tavo katinukas dabar elgiasi ar vis dar bando prasimust and pilvuko, kur didzioji seimos dalis susirinkus einamuoju momentu lotuliukas.gif
Atsakyti
Citas
Beje kaip tavo katinukas dabar elgiasi ar vis dar bando prasimust and pilvuko, kur didzioji seimos dalis susirinkus einamuoju momentu

Ten lygiai puse seimos smile.gif
Katinas nusprende kad as negera seiminynke smile.gif Ir nebelenda ipatingai. Ir aplamai atsilo, jis nenori pas mus smile.gif Dabar va atsalo, tai tikriausiai vel isivaizduos, kad as esu lova smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 05 13, 09:30)
Ah dar ilgokai laukti, ar vis dar uzbegsi cia pas mus ?  blush2.gif Aciu labai  smile.gif
Papildyta:
Tavo sponsoriu ir geriausias vyndarys kazkada greitai atvaziuoja  bigsmile.gif
Beje kaip tavo katinukas dabar elgiasi ar vis dar bando prasimust and pilvuko, kur didzioji seimos dalis susirinkus einamuoju momentu  lotuliukas.gif

aisku,kad uzbegsiu,kur as be jusu,lakstysiu,kol neissivesiu ten,kur jums visom ir priklauso but nestuke.gif mirksiukas.gif Warwaryt uz tave kumstukai suspausti....o del laukimo,Cituk juk zinai,kad laukti as moku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(frige1 @ 2011 05 13, 10:42)
aisku,kad uzbegsiu,kur as be jusu,lakstysiu,kol neissivesiu ten,kur jums visom ir priklauso but nestuke.gif  mirksiukas.gif Warwaryt uz tave kumstukai suspausti....o del laukimo,Cituk juk zinai,kad laukti as moku biggrin.gif

Aha zinau, metu metais , kaip ir as wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 05 12, 22:14)
Tai va klausimas ar yra,nes Treijsas liepe tuo pasirupinti UK nes pas juos kaip supratau nera,tai va idomu kaip su LT reikalai? g.gif

Aš buvau jo prašius, sakė preiš 5 metus jo nebūdavo, kaip dabar nežinau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites! 4u.gif

Warwara, vis uzsuku cia paziuret kokios naujienos pas tave, tikrai sergu uz tave ir laukiu geru rezultatu! thumbup.gif Tikrai linkiu, kad pasisektu nestuke.gif

Na, o as siandien pamaciau savo zirnius, visus DU pupsancius pilvelyje wub.gif wub.gif Sunku patiket.. ax.gif Ir baime yra, nes vienas mazesnis, tai sake, kad dar visko gali but, taigi kaip jie augs aisku bus matyt tik laikui begant.

Siunciu visoms virusiuku 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
Sužinojau, kad gegužės mėn. 16 d. per http://beta.lt bus skelbiama akcija
vyro vaisingumo tyrimui: "99 litai už 200 Lt vertės vyro vaisingumo tyrimą klinikos
“Motina ir vaikas” Vaisingumo centre Kaune

Įsigijus kuponą per Beta.lt, klinikoje “Motina ir vaikas“ Jums bus atliktas pilnas
spermos tyrimas pagal PSO, kurio metu bus nustatomos ne tik fizikinės spermos
savybės, spermatozoidų koncentracija ir judrumas, bet atliekami ir įvairūs testai,
padedantys įvertinti spermatozoidų sugebėjimą apvaisinti kiaušialąstę:

• bus įvertinta kiek procentų spermatozoidų yra taisyklingos sandaros (vertinama
galvutė, kaklelis ir uodegėlė) bei kaip juda spermatozoidai specialiu kapiliaru per
vieną valandą;

• bus nustatyta kiek procentų nejudrių spermatozoidų yra gyvybingi, tačiau negali
judėti, spermiogeninių ląstelių ir leukocitų skaičius bei galimas imuninis
(alerginis) nevaisingumas.

Gal kam pravers 4u.gif
Atsakyti