Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 05 12, 20:19)
As zinau,kad jis labai jau nemielas,bet ka daryt? Pasildyt galima ji vandeny,lengviau leidziasi tada,bet siaip nelaukiu as tos proceduros jei ka.Pas mane cd19+cd5+ pakile siek tiek,gali buti antikuniu pries prg veikla,uz tat jis ir skirtas.Cia jau ne is serijos "gal geriau",cia jau reikia taip.
Tik problema ta,kad as jo turesiu dviem savaitems,o lt noreciau pabuti tris ax.gif
pas ta gydytoja grizti man kainuos 120 svaru,daugoka kaip uz kelias min receptui israsyti.Tai va ir galvoju,gal iseitu LT susiveikti.

Tai pasirodo, tikrai tie vaistai ne dovanėlė. O aš galvojau, kad Vis. tik bando gąsdinti, kokius kitur baisius vaistus skiria, ir kokie jie VK geri. Aš tau siūlau, pasiskambinti į VK (kad ir tai pačiai Vis.) ir paklausti, ar negalėtų tau išrašyti receptuko, nes tu jau juos vartoji, tik pritrūkai bebūdama LT. Kita mintis -gal mergaitės į LV važinėjančios receptuką parvežtų (tik aišku, prieš tai su Treisu tau reiktų susitarti, kad išrašytų). Bet vėl -kažin, ar jų LT vaistinėse yra pirkti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2011 05 12, 19:46)
Tai pasirodo, tikrai tie vaistai ne dovanėlė. O aš galvojau, kad Vis. tik bando gąsdinti, kokius kitur baisius vaistus skiria, ir kokie jie VK geri. Aš tau siūlau, pasiskambinti į VK (kad ir tai pačiai Vis.) ir paklausti, ar negalėtų tau išrašyti receptuko, nes tu jau juos vartoji, tik pritrūkai bebūdama LT. Kita mintis -gal mergaitės į LV važinėjančios receptuką parvežtų (tik aišku, prieš tai su Treisu tau reiktų susitarti, kad išrašytų). Bet vėl -kažin, ar jų LT vaistinėse yra pirkti? g.gif

Tai va klausimas ar yra,nes Treijsas liepe tuo pasirupinti UK nes pas juos kaip supratau nera,tai va idomu kaip su LT reikalai? g.gif
Atsakyti
Sakykit o ka duoda Q10 ir D3 ??? Kada juos reikia gert, ka pades? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2011 05 12, 22:23)
Sakykit o ka duoda Q10 ir D3 ??? Kada juos reikia gert, ka pades?  rolleyes.gif

Turėtų pagerinti kiaušialąsčių kokybę
Atsakyti
Q10 gerina kokybe ir kraujo apytaka endometriume,D3 kiek zinau mazina citokinu balansa (imunitetas).Bet su D3 reikia atsargiai,perdozavimai irgi negerai,nors as geriau maksimum doze,tik i Turkija,kur saules daug,nutraukiau.
q10 su mb,abu gerem,spermiukam irgi gerai.
Abu 3 men iki ciklo.

Beje,pasikartosiu,bet gal kuriai reikia kurso pregnacare conception vyrams?

Nu ka,atsisveikinu iki pirmadienio.Sianakt islekiu i LV antrai injekcijai, o grizus pirmadieni tikiuosi pamatyti Warwaros teigiamo NT baliu,kitaip negrisiu schmoll.gif

Gero savaitgalio visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 12 gegužės 2011 - 22:34
Ca tiek daug visokiu vaistu visom skira.Tikriausiai priklauso nuo priezasties,del kurios negalait susilaukt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 05 12, 23:22)
Nu ka,atsisveikinu iki pirmadienio.Sianakt islekiu i LV antrai injekcijai, o grizus pirmadieni tikiuosi pamatyti Warwaros teigiamo NT baliu,kitaip negrisiu  schmoll.gif

Gero savaitgalio visoms  4u.gif

Geros kelionės tau ir sėkmės pas Bykovą 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Jus man zioplai paaiskinkit, kodel geriama imuniteto stiprinimui, kad ir D3 ar dar kazkas, akupunktura irgi stiprinimui, kai po to duoda vaistus imuniteto silpninimui ?
Tai kam stiprint?
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 05 11, 22:47)
Nors ir mažas, bet vis tiek žingsnelis pirmyn: http://www.delfi.lt/...o.d?id=45347075

Nieko cia gero, del dirbtinio apvaisinimo tai juk kompensuot ruosias tik sekmes atveju, is esmes tai reiskia, kad zmones kurie neturejo pinigu ju ir netures ir vistiek IVF negales darytis, kazkas prasilenkia su logika. Manau pagelbet reiktu nesekmes atveju, o ne susimoket uz pasisekusi apvaisinima doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2011 05 12, 13:08)
Kadangi cia taip labai tylu pas mus, tai pasigirsiu, kad parsivilko mano nelabosios pagaliau po beveik savaites velavimo  thumbup.gif  Tai su didziuliu dziaugsmu suvalgiau pirmaja KT tablete  biggrin.gif

Citai, kokia padetis pas tave siuo klausimu ?  bigsmile.gif

Na va smagu girdet, kuo arciuau didzioji diena ir memes issigando ir atejo smile.gif Bet tas uzrasas koks smagus kur liko ....dienu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliuze @ 2011 05 13, 07:02)
Na va smagu girdet, kuo arciuau didzioji diena ir memes issigando ir atejo smile.gif Bet tas uzrasas koks smagus kur liko ....dienu  4u.gif

O ir kas gi joms belieka biggrin.gif Kad ir ka jos ten buvo susisvaige, gerai, kad atejo bigsmile.gif

T.P. Keberiokst - sekmes tau didziausios, lauksim pirmadieni mirksiukas.gif

Warwara, nu, kaip gyvenimas jaunas ? biggrin.gif

Citai, nu kur gi tu........?
Atsakyti
labas rytas,mergytes 4u.gif kazin kaip musu Adrija1 g.gif ,kad dar jokiu ziniu is jos ax.gif oi,Betut,patinka ir man tas parasiukas,pakelsiu ir as uz tave pieno kokteili biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 05 12, 23:22)
Nu ka,atsisveikinu iki pirmadienio.Sianakt islekiu i LV antrai injekcijai, o grizus pirmadieni tikiuosi pamatyti Warwaros teigiamo NT baliu,kitaip negrisiu  schmoll.gif

Gero savaitgalio visoms  4u.gif

sekmiuko drinks_cheers.gif

labas rytas smile.gif
Atsakyti