QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 05 12, 20:19)
As zinau,kad jis labai jau nemielas,bet ka daryt? Pasildyt galima ji vandeny,lengviau leidziasi tada,bet siaip nelaukiu as tos proceduros jei ka.Pas mane cd19+cd5+ pakile siek tiek,gali buti antikuniu pries prg veikla,uz tat jis ir skirtas.Cia jau ne is serijos "gal geriau",cia jau reikia taip.
Tik problema ta,kad as jo turesiu dviem savaitems,o lt noreciau pabuti tris
pas ta gydytoja grizti man kainuos 120 svaru,daugoka kaip uz kelias min receptui israsyti.Tai va ir galvoju,gal iseitu LT susiveikti.
Tik problema ta,kad as jo turesiu dviem savaitems,o lt noreciau pabuti tris
pas ta gydytoja grizti man kainuos 120 svaru,daugoka kaip uz kelias min receptui israsyti.Tai va ir galvoju,gal iseitu LT susiveikti.
Tai pasirodo, tikrai tie vaistai ne dovanėlė. O aš galvojau, kad Vis. tik bando gąsdinti, kokius kitur baisius vaistus skiria, ir kokie jie VK geri. Aš tau siūlau, pasiskambinti į VK (kad ir tai pačiai Vis.) ir paklausti, ar negalėtų tau išrašyti receptuko, nes tu jau juos vartoji, tik pritrūkai bebūdama LT. Kita mintis -gal mergaitės į LV važinėjančios receptuką parvežtų (tik aišku, prieš tai su Treisu tau reiktų susitarti, kad išrašytų). Bet vėl -kažin, ar jų LT vaistinėse yra pirkti?