Beta1,geras as sita avatara gerus du metus nesiojau,juokingas man tas varliukstis buvo
Sveikinu su mm,kitakart sveikinsim kai ju nebus
QUOTE(vilte-kns @ 2011 05 12, 14:10)
pagaliau
Nu zinok dziaugiuosi kaip vaikas saldaini gaves Jau pradedu nerimauti, kad tokie keisti dalykai suteikia tiek dziaugsmo Kam nors pasakyciau, tai net nesuprastu
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 05 12, 14:13)
Beta1,geras as sita nicka gerus du metus nesiojau,juokingas man tas varliukstis buvo
Oho As tai net nesupratau kad cia varlyte, pasirode mielas kazkoks sliuziukas tai ir uzsidejau
Beje, parasiuke matau prie savo nicko parasyta 1, tai pas mane bus 2 IVF.... Pirmas buvo spali, paskui snaigutes, kurios nesiskaiciuoja ir dabar jau antras normalus IVF bus
Gal ir ne varlyte,man gal tik taip atrode
Pamenat " kaip smagu po pieva palakstyti,ten sokuoja zaliosios varlytes" ?
Pamenat " kaip smagu po pieva palakstyti,ten sokuoja zaliosios varlytes" ?
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 05 12, 14:13)
Sveikinu su mm,kitakart sveikinsim kai ju nebus
Noreciau, kad viena kita sveikintumem Birzelis gi musu menuo
QUOTE(Beta1 @ 2011 05 12, 12:18)
Beje, parasiuke matau prie savo nicko parasyta 1, tai pas mane bus 2 IVF.... Pirmas buvo spali, paskui snaigutes, kurios nesiskaiciuoja ir dabar jau antras normalus IVF bus
Telepatija.Kol rasiau zinute apie varliukus,primeciau,kad reikia is 1 i 2 pakeisti
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2011 05 12, 12:22)
Noreciau, kad viena kita sveikintumem Birzelis gi musu menuo
Ai,tiksliai,as kazkaip uzsimirsau Tai butinai! reikes daryt 100 % sekmes statistika ir pieno kokteiliu baliu Lietuvoj
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 05 12, 14:25)
Ai,tiksliai,as kazkaip uzsimirsau Tai butinai! reikes daryt 100 % sekmes statistika ir pieno kokteiliu baliu Lietuvoj
Nu jo, tiek savim uzsiemus, dziaugiasi visu daktaru demesiu, bet pamirso, del ko visa tai
Del statistikos, tai tu ziurek, kaip paraso valdytoja, gal koki blata turi tai statistikai pagerinti Butu gerai cia mums.....
Sveikos merginos. Savo mmmm vis nesulaukiu, ir negaliu startuot. Vakar pasidariau HCG, PGN IR E2.
Ir tokie skaiciukai - HCG - 9,97; PGN - 7; E2 - 279. Siandien yra 35c.d. ir 7 diena kaip nesamonigai vis po biskeli teplioja. Leidausi blokuojancius balandzio 30d., bet pagal gydytoja jie gal nesuveike. Ir ka dabar daryt ?
Treijsas sako panasu i nestuma, bet kazkas negerai, lekiu i LV pirmadieni. Bet kaip dabar neisdurnet iki to pirmadienio
Laukiu komentaru, merginos.
Ir tokie skaiciukai - HCG - 9,97; PGN - 7; E2 - 279. Siandien yra 35c.d. ir 7 diena kaip nesamonigai vis po biskeli teplioja. Leidausi blokuojancius balandzio 30d., bet pagal gydytoja jie gal nesuveike. Ir ka dabar daryt ?
Treijsas sako panasu i nestuma, bet kazkas negerai, lekiu i LV pirmadieni. Bet kaip dabar neisdurnet iki to pirmadienio
QUOTE(wingele @ 2011 05 12, 15:03)
Sveikos merginos. Savo mmmm vis nesulaukiu, ir negaliu startuot. Vakar pasidariau HCG, PGN IR E2.
Nu rimtai, gal kabinosi leliukas koks ? Juk siaip paprastai tas HCG buna zemiau 1 jeigu nieko nera....Juk pats savaime tai nepradeda gamintis ? Cia mano tokia fantazija, as taip galvociau.Gal kas daugiau pakomentuos.
QUOTE(Beta1 @ 2011 05 12, 16:00)
Nu rimtai, gal kabinosi leliukas koks ? Juk siaip paprastai tas HCG buna zemiau 1 jeigu nieko nera....Juk pats savaime tai nepradeda gamintis ? Cia mano tokia fantazija, as taip galvociau.Gal kas daugiau pakomentuos.
O gal ir dar kabinasi, to ir linkiu
Klausimas-ar yra kas LT naudoja leidziama progesterona?
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 05 12, 19:44)
Klausimas-ar yra kas LT naudoja leidziama progesterona?
Kažkada Vis. nusistebėjo, kad kitur progesteroną leidžiamą skiria. Tipo, baisiai skausminga jį susileisti, nes jis aliejinis kažkoks (jei gerai pamenu). Daug kam būna, kad guzai nuo jo susidaro, reikia masažuoti ir pan. Tai ji minėjo, kad LT tokių neskiria. Bet gal tik VK neskiria? Ir ar tikrai, jis toks "nedraugiškas" nežinau. Gal tik norėjo pavaizduoti, kad LT tipo geresnius vaistus skiria
As zinau,kad jis labai jau nemielas,bet ka daryt? Pasildyt galima ji vandeny,lengviau leidziasi tada,bet siaip nelaukiu as tos proceduros jei ka.Pas mane cd19+cd5+ pakile siek tiek,gali buti antikuniu pries prg veikla,uz tat jis ir skirtas.Cia jau ne is serijos "gal geriau",cia jau reikia taip.
Tik problema ta,kad as jo turesiu dviem savaitems,o lt noreciau pabuti tris
pas ta gydytoja grizti man kainuos 120 svaru,daugoka kaip uz kelias min receptui israsyti.Tai va ir galvoju,gal iseitu LT susiveikti.
Tik problema ta,kad as jo turesiu dviem savaitems,o lt noreciau pabuti tris
pas ta gydytoja grizti man kainuos 120 svaru,daugoka kaip uz kelias min receptui israsyti.Tai va ir galvoju,gal iseitu LT susiveikti.