errachka as ir neipatingai ieskau, seip, aprasiau ir tiek... Zinau puikiai, kad visi tie pozymiai gali ir ir zenklus
Meilės vaisius Raudonuke yra Краснуха Galiu dirbti verteja, nesigedikyt
QUOTE(Warwara @ 2011 05 12, 09:23)
[Meilės vaisius Raudonuke yra Краснуха Galiu dirbti verteja, nesigedikyt
Liuks, aciu, Warwara Zinosim, duosim tau darbo, kad maziau galvotum ir stresuotum ir kad greiciau tavo didzioji dienele ateitu
ačiū, Meilės Vaisiau, sėkmės ir tikėjimo visoms
Doli as tiesiog atostogu paimiau 5 dienos. Labai geria gavos: pirmadieni punkcija, po isodinimo 3 dienas poilsio ir i darbeli. Bet mano darbes yra idomus ir nervai jai ir yra, tai tik teigiami: ar sugebesiu ivykdyti uzdavini, toks teigiamas adrenalinas. Aplamai mano procesas buvo daugiau nei menuo, tai gi tiek tikrai nenoreciau sedeti namie.
Linkiu neuzsibuti cia!
Meilės vaisius
Nu, dabar bus rikuote.
Kur musu Citukas?
Kaip iki namu daveze savo turta Zubriukas?
Linkiu neuzsibuti cia!
Meilės vaisius
Zinosim, duosim tau darbo
O tai nesimato, kad esu nerastinga lietuviskai Nu, dabar bus rikuote.
Kur musu Citukas?
Kaip iki namu daveze savo turta Zubriukas?
QUOTE(Warwara @ 2011 05 12, 09:37)
Meilės vaisius O tai nesimato, kad esu nerastinga lietuviskai
Man tik matos, kad esi puikaus linksmo budo ir inesei daug geros energijos i si foruma
QUOTE(taja78 @ 2011 05 12, 05:51)
Kazkaip cia viskas nelabai pas mane....Raudoniuke neaisku ar sirgau,dar katineli turim!! Pasirodo kakucio valyt negalima!Bet ji gyvenime i gatve isejus nebuvo,kaip tada?Nu tikekimes,kad nors vienas darbas nukris nuo mano peciu
Paskambink gyd. ir pasikalbek.
QUOTE(Doli @ 2011 05 12, 05:55)
labas visoms merginoms, jungiuosi ir aš į jūsų gretas, vaka sužinojom, kad tik ivf metodu galim susilaukti vaikiukų. Iš to liūdesio daug ko ir nebepaklausiau gydytojos... gal jūs turėsite asakymus... Ar ruošiantis ivf galima gauti nedarbingumo lapelį visam proceso laikotarpiui, na kiek supratau visas procesas užtruks daugiau nei 1 mėn. Kadangi mano darbe daug streso, tad nesinori ruoštis proedūrai ir stresuoti darbe... ačiū
Sekmes, stiprybes ir tikejimo.
Warwara, laikau kumstukus.
errachka, yra ir kitu, bet tikiuosi, kad neturesiu daugiau reikalu su viena is ju, nes musu bio laukai tikrai nelabai sutapo. Na, bus kaip bus, man turi pasisekti ir pasiseks.
Doli,jokio streso!!!! Nei pries,nei po.Na menesio gal ir nereikia,bet savaite -dvi,as manau nepakenks visai As tai prisistresavau,kaip nesveika, po pirmojo ivf ir pries irgi
Doli - atsipalaidavimas tai dar ne lovoje gulejimas, reikia tinkamos ir psichologines busenos.Man atrodo, gyvenant iprasta gyvenima ir yra ta busena O kartais koks nerviukas del darbo man atrodo teigiamesnis nei buvimas namuose ir vedimas saves is proto is neturejimo kuo uzsiimti ir nezinojimo kur padeti mintis ir energija....
QUOTE(Beta1 @ 2011 05 12, 07:34)
O kartais koks nerviukas del darbo man atrodo teigiamesnis nei buvimas namuose ir vedimas saves is proto is neturejimo kuo uzsiimti ir nezinojimo kur padeti mintis ir energija....
Sutinku. Darbas ar kita kokia veikla atiitrauks mintis.
Beta1
Aha, irgi sutinku, jei darbas ne suristas su visokiais kilnojimais ir pan.
As tai va trecia diena problema spredndiu, tokia sudina, niekaip ispresti negaliu. Bet taip laikas slista greti. tutututut ir jau pietus.
Bet kad turejau galimybe po punkcijos paguleti, po isodinimo daryti ka noriu - tai tikrai saunu!
O jau kai iki punkcijos ramiai galiam dirbti - tai tikrai...
Aha, irgi sutinku, jei darbas ne suristas su visokiais kilnojimais ir pan.
As tai va trecia diena problema spredndiu, tokia sudina, niekaip ispresti negaliu. Bet taip laikas slista greti. tutututut ir jau pietus.
Bet kad turejau galimybe po punkcijos paguleti, po isodinimo daryti ka noriu - tai tikrai saunu!
O jau kai iki punkcijos ramiai galiam dirbti - tai tikrai...
Kadangi cia taip labai tylu pas mus, tai pasigirsiu, kad parsivilko mano nelabosios pagaliau po beveik savaites velavimo Tai su didziuliu dziaugsmu suvalgiau pirmaja KT tablete
Citai, kokia padetis pas tave siuo klausimu ?
QUOTE(Beta1 @ 2011 05 12, 13:08)
Kadangi cia taip labai tylu pas mus, tai pasigirsiu, kad parsivilko mano nelabosios pagaliau po beveik savaites velavimo Tai su didziuliu dziaugsmu suvalgiau pirmaja KT tablete
pagaliau