Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

errachka as ir neipatingai ieskau, seip, aprasiau ir tiek... Zinau puikiai, kad visi tie pozymiai gali ir sad.gif ir smile.gif zenklus

user posted image

Meilės vaisius Raudonuke yra Краснуха Galiu dirbti verteja, nesigedikyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 05 12, 09:23)
[Meilės vaisius Raudonuke yra Краснуха Galiu dirbti verteja, nesigedikyt smile.gif

Liuks, aciu, Warwara 4u.gif Zinosim, duosim tau darbo, kad maziau galvotum ir stresuotum ir kad greiciau tavo didzioji dienele ateitu smile.gif
Atsakyti
ačiū, Meilės Vaisiau, sėkmės ir tikėjimo visoms
Atsakyti
Doli as tiesiog atostogu paimiau 5 dienos. Labai geria gavos: pirmadieni punkcija, po isodinimo 3 dienas poilsio ir i darbeli. Bet mano darbes yra idomus ir nervai jai ir yra, tai tik teigiami: ar sugebesiu ivykdyti uzdavini, toks teigiamas adrenalinas. Aplamai mano procesas buvo daugiau nei menuo, tai gi tiek tikrai nenoreciau sedeti namie.
Linkiu neuzsibuti cia! 4u.gif

Meilės vaisius
Zinosim, duosim tau darbo
O tai nesimato, kad esu nerastinga lietuviskai smile.gif smile.gif

Nu, dabar bus rikuote.
Kur musu Citukas?
Kaip iki namu daveze savo turta Zubriukas?
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 05 12, 09:37)
Meilės vaisius  O tai nesimato, kad esu nerastinga lietuviskai smile.gif smile.gif

Man tik matos, kad esi puikaus linksmo budo ir inesei daug geros energijos i si foruma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2011 05 12, 05:51)
Kazkaip cia viskas nelabai pas mane....Raudoniuke neaisku ar sirgau,dar katineli turim!!  lotuliukas.gif Pasirodo kakucio  lotuliukas.gif  valyt negalima!Bet ji gyvenime i gatve isejus nebuvo,kaip tada?Nu tikekimes,kad nors vienas darbas nukris nuo mano peciu  lotuliukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Paskambink gyd. ir pasikalbek. 4u.gif

QUOTE(Doli @ 2011 05 12, 05:55)
labas visoms merginoms, jungiuosi ir aš į jūsų gretas, vaka sužinojom, kad tik ivf metodu galim susilaukti vaikiukų. Iš to liūdesio daug ko ir nebepaklausiau gydytojos... gal jūs turėsite asakymus... Ar ruošiantis ivf galima gauti nedarbingumo lapelį visam proceso laikotarpiui, na kiek supratau visas procesas užtruks daugiau nei 1 mėn. Kadangi mano darbe daug streso, tad nesinori ruoštis proedūrai ir stresuoti darbe... ačiū

Sekmes, stiprybes ir tikejimo. 4u.gif

Warwara, laikau kumstukus. smile.gif 4u.gif

errachka, yra ir kitu, bet tikiuosi, kad neturesiu daugiau reikalu su viena is ju, nes musu bio laukai tikrai nelabai sutapo. rolleyes.gif Na, bus kaip bus, man turi pasisekti ir pasiseks. ax.gif drinks_cheers.gif 4u.gif

Atsakyti
Doli,jokio streso!!!! schmoll.gif Nei pries,nei po.Na menesio gal ir nereikia,bet savaite -dvi,as manau nepakenks visai smile.gif As tai prisistresavau,kaip nesveika, po pirmojo ivf doh.gif ir pries irgi biggrin.gif
Atsakyti
Doli - atsipalaidavimas tai dar ne lovoje gulejimas, reikia tinkamos ir psichologines busenos.Man atrodo, gyvenant iprasta gyvenima ir yra ta busena mirksiukas.gif O kartais koks nerviukas del darbo man atrodo teigiamesnis nei buvimas namuose ir vedimas saves is proto is neturejimo kuo uzsiimti ir nezinojimo kur padeti mintis ir energija.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 05 12, 07:34)
O kartais koks nerviukas del darbo man atrodo teigiamesnis nei buvimas namuose ir vedimas saves is proto is neturejimo kuo uzsiimti ir nezinojimo kur padeti mintis ir energija....  ax.gif

Sutinku. 4u.gif Darbas ar kita kokia veikla atiitrauks mintis. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Beta1
Aha, irgi sutinku, jei darbas ne suristas su visokiais kilnojimais ir pan.
As tai va trecia diena problema spredndiu, tokia sudina, niekaip ispresti negaliu. Bet taip laikas slista greti. tutututut ir jau pietus.
Bet kad turejau galimybe po punkcijos paguleti, po isodinimo daryti ka noriu - tai tikrai saunu!
O jau kai iki punkcijos ramiai galiam dirbti - tai tikrai...
Atsakyti
Kadangi cia taip labai tylu pas mus, tai pasigirsiu, kad parsivilko mano nelabosios pagaliau po beveik savaites velavimo thumbup.gif Tai su didziuliu dziaugsmu suvalgiau pirmaja KT tablete biggrin.gif

Citai, kokia padetis pas tave siuo klausimu ? bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 05 12, 13:08)
Kadangi cia taip labai tylu pas mus, tai pasigirsiu, kad parsivilko mano nelabosios pagaliau po beveik savaites velavimo  thumbup.gif  Tai su didziuliu dziaugsmu suvalgiau pirmaja KT tablete  biggrin.gif

Citai, kokia padetis pas tave siuo klausimu ?  bigsmile.gif

pagaliau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti