QUOTE(Laurita84 @ 2011 05 26, 15:37)
Musu seimoje ne vienas BA neserga, tik as turiu alergine sloga, kuri labai retai kada pasireiskia tai kaip ir nera ko kaltinti
as irgi va nepazimejau kad uzturejau visam gyvenimui alergine sloga, kai Martynuko laukiausi, ir persikraustem is buto i nuosava, tadam ten darzas kiemas, tuom ir prasidejo, pabaiga liepos ir pradzia rugpjucio tai man peilis i lauka eiti, ir o apie darza is vis tureciau pamirsti, bet kad ner kam ten tvarkytis tai riji vaistus nuo alergijos ir varai
o mum dar ner taip blogai su ta slogyte paliginus kaip jum gal mum pradedancioji, kad net tyrimai neparodo
Papildyta:
QUOTE(Tinka @ 2011 05 26, 15:39)
nematau nei laso storzieviskumo, nes tikrai ne tokia mano mintis buvo. pacios situacija anlogiska, genai astmos ir alergiju tetiski. bet jau kaip supratot, taip supratot, as uz tai atsakyt negaliu.
jei jums geriau nuo uci puci ir pan dalyku, jusu valia.
mane asmeniskai tokie tryzniojimai nervina, uztai ir kitiems niekad taip nerasineju, nes itariu, kad tokiu kaip as ne viena ir ne dvi. paverkt i pagalve as galiu ir namie vyrui pasonej.
jei jums geriau nuo uci puci ir pan dalyku, jusu valia.
mane asmeniskai tokie tryzniojimai nervina, uztai ir kitiems niekad taip nerasineju, nes itariu, kad tokiu kaip as ne viena ir ne dvi. paverkt i pagalve as galiu ir namie vyrui pasonej.
Mamytes nesipykit kaip tik turim kazkaip viena kita palaikyti,patarti, jei jau situacijos analogiskos