QUOTE(pukiota @ 2011 05 23, 16:36)
Sakykite, kaip Jūsų vaikučiams nustatė bronchų astmą? kokius tyrimus darė?
Neramu ir dėl to, jog viena daktarė sakė dar vaikas per mažas, sunku nustatyti. O kita gydytoja peržiūrėjus kiek per metus sugėrėm antibiotikų įrašė bronchų astmą.
mums dare mixo palete is kraujo ir ant odos, viskas panasiai ir pasitvirtino, dar dare IGe tryrima, o astmai nustatyti mum pasake turi pasikartot tris kartus dusuliai tai po triju ir prirase diagnoze, dar dare kazkokius paselius , tyre del chlamidiju, mikoplazmu, nes irgi labai susirgo ir kosejo ilgai bet nieko nerado.
stiprybes jums.
QUOTE(RasaLex @ 2011 05 23, 18:19)
Sveikos mamytes,
nuo 150-180 kaip kuri laboratorija).
Kur semaites stiprybes mamos?? MANO PIRMAS VAIKAS, O TAIP SERGAM TOKIE MAŽI.....
Suprantu jus visa sirdim, mano ir pirmas vaikas , taip pat is vyro puses visi polinkiai i astama,bet nepuolu kaltint tecio, susigyvensim su sia liga, to ir jums linkiu
o del ligu tai tikrai, kartais ir as paluztu, nes mums yra dare Mantu (cia del tuberkuliozes)ir paraudonavo rankyte, deja kol kas nezinom ar turim sitas bakterijas ar ne , bet ruosiuosi daryti tyrima Santariskese ir isistikinti - meldziu Dieva kad mes nebutume susidure su siom bakterijom. Ir dar viena problemele turim kuria tikiuosi isaugs iki triju metu .
Tada ir galvoji, uz ka gi tas mano maziukas taip serga ,geriau simta kartu as persirgciau bet tik kad butu sveikas, bet deja , realybe yra kitokia.
Tad linkiu Stiprybes , stiprybes ir dar karta stiprybes.