QUOTE(Artemidė @ 2011 11 03, 00:01)
Bet monkastas gali aplamai sumažinti ligos intensyvumą (mūsų atveju taip ir buvo), gal jį vartojant nebus ir tokių stiprių ūminių uždegimų, kuriems reiktų flexotido. Visgi, sutikim, paprastai gydytojai flexotidą skiria po monkasto (kai jis per silpnai jau veikia), o ne prieš jį. Čia kaip menkiausią uždegimą pradėt gydyt nuo antibiotikų, o ne nuo paprastesnių priemonių. Palyginimas gal ir ne labai vykęs, bet kitaip išsireikšt nemokėjau.
na, matai yra skirtingi dalykai - kai ateini su ventolinu dvi savaites negali išsiskirt kas keturias valandas, ir krioki, švilpi ir t.t., tai bent jau kiek aš raukiu, monkasta čia jau tikrai ne vaistas, jei nuo jos pradėsi, tai ir iki reanimacijos prieisi, kol ji pradės veikt.
jei ateini pagerėjusioj būklėj, tia aišku kad nesirenki kardinalių priemonių. tik iek kad aš ne medikė, tai aišku, galiu ir klysti.
man asmeniškai, pvz, montelukastas nepadėjo išvengti pablogėjimų, todėl nustojau vartot.
vienintelis būdas nutraukti grandinę yra hormonų kursas. situacijų būna įvairių, vienareikšmiškai negali sakyti kas pirmesnis. kita vertus, tam ir mokos gydytojai daug metų. beliek tik atsirinkt, kuris gerai ir sąžiningai mokėsi...