Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma, 11 tema

Nu va - grįžom iš gyd. Popovo. Net nežinau kaip čia apibūdinti. Tikriausiai visi homeopatai paprastai daro taip: viską nuodugniai išklausinėjo, pradedant mano nėštumu, giminės ligom ir t.t.. Šiaip pačio vaiko tikrausiai galėjau net nesivežti, nes pokalbis vyko tik tarp manęs ir gydytojo, na klausinėjo daug, paskui pakomentavo taip, kaip ir aš maždaug viską įsivaizdavau: kad tai imuniteto sutrikimas, na jis asmeniškai kaip ir piktinosi,kad va taip dabar madinga visiems tokias diagnozes paišyti, nes čia iki astmos labai toli (kuo ir aš pati neabejojau). Išrašė vaistų, bet sakė kol kas nenutraukti ir monkasto, ventolino ir t.t... Sakė žiūrėsim,kaip veiks jo vaistai, po trijų mėnesių susitiksim ir tada spręsim ką toliau daryti. šiaip kol kas negaliu pasakyti nei teigiamų nei neigiamų atsiliepimų, viskas priklausys nuo to,kaip jo vaistai mums padės. Na bent jau nešnekėjo kažkokių nesąmonių, viskas ką kalbėjo buvo maždaug tai,ką ir aš pati numaniau. Tai tiek, žiūrėsim, kaip seksis pas jį gydytis. Truputėlį sunkino tai,kad nors jis ir viską supranta lietuviškai, bet pats taip sunkiai kalba, žodžius kaip ir visus moka, bet kažkaip sunkiai sakinius dėlioja lietuvių kalba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Artemidė: 02 lapkričio 2011 - 19:00
o kuriam cia mieste tas gyd Popovas g.gif labai idomu butu pas ji papulti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2011 11 01, 23:23)
Ale visgi pabandykit kažkaip pas kitą patekt, nesąmonė flexotidą duoti,kai dar monkasto neišbandėt, flexotidas hormonas, duodamas kai jau kitit nepadeda, o monkastas bent jau mums labai padeda ir tikimės išsisukti be flexotido.

Flexotidas ūminiam uždegimui, su monksta jo nenuimsi. jeigu tai pastoviam vartojimui, aisku jau sunkesniems atvejams.

Atsakyti
QUOTE(julcikas @ 2011 11 02, 22:46)
o kuriam cia mieste tas gyd Popovas  g.gif  labai idomu butu pas ji papulti  4u.gif

Vilniuje, šiaip gyvena Ukrainoje, bet dirba ir Vilniuje, žodžiu važinėja.

QUOTE(Fedes @ 2011 11 02, 23:32)
Flexotidas ūminiam uždegimui, su monksta jo nenuimsi. jeigu tai pastoviam vartojimui, aisku jau sunkesniems atvejams.

Bet monkastas gali aplamai sumažinti ligos intensyvumą (mūsų atveju taip ir buvo), gal jį vartojant nebus ir tokių stiprių ūminių uždegimų, kuriems reiktų flexotido. Visgi, sutikim, paprastai gydytojai flexotidą skiria po monkasto (kai jis per silpnai jau veikia), o ne prieš jį. Čia kaip menkiausią uždegimą pradėt gydyt nuo antibiotikų, o ne nuo paprastesnių priemonių. Palyginimas gal ir ne labai vykęs, bet kitaip išsireikšt nemokėjau.
Atsakyti
Ziurekit, o nepastebejot, kad dauguma homeopatu (kurios ejusios ir bandziusios pasakys tiksliau, as bandau tiesiog apibendrint isgrista cia) ligas diagnozuoja tas pacias, kurias ir siaiop gydytojai atrade, o vat su gydymu elgiasi mano galva keistai. jei jau gali gydyt ju stebuklingi zirniukai, tai kodel nenuima nei ventolinu, nei flixotidu, nei monteluscasto. tik prideda savo zirniuku. ir jei bus efektas, buna, oj oj, matot, kaip zirniukai veikia. bet tai nebeaisku, ar veikia zirniukai, ar veikia visas auksciau pavardintas arsenalas.
ar cia tik man taip pasirode?
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2011 11 02, 19:57)
Nu va - grįžom iš gyd. Popovo. Net nežinau kaip čia apibūdinti. Tikriausiai visi homeopatai paprastai daro taip: viską nuodugniai išklausinėjo, pradedant mano  nėštumu, giminės ligom ir t.t.. Šiaip pačio vaiko tikrausiai galėjau net nesivežti, nes pokalbis vyko tik tarp manęs ir gydytojo, na klausinėjo daug, paskui pakomentavo taip, kaip ir aš maždaug viską įsivaizdavau: kad tai imuniteto sutrikimas, na jis asmeniškai kaip ir piktinosi,kad va taip dabar madinga visiems tokias diagnozes paišyti, nes čia iki astmos labai toli (kuo ir aš pati neabejojau). Išrašė vaistų, bet sakė kol kas nenutraukti ir monkasto, ventolino ir t.t... Sakė žiūrėsim,kaip veiks jo vaistai, po trijų mėnesių susitiksim ir tada spręsim ką toliau daryti. šiaip kol kas negaliu pasakyti nei teigiamų nei neigiamų atsiliepimų, viskas priklausys nuo to,kaip jo vaistai mums padės. Na bent jau  nešnekėjo kažkokių nesąmonių, viskas ką kalbėjo buvo maždaug tai,ką ir aš pati numaniau. Tai tiek, žiūrėsim, kaip seksis pas jį gydytis. Truputėlį sunkino tai,kad nors jis ir viską supranta lietuviškai, bet pats taip sunkiai kalba, žodžius kaip ir visus moka, bet kažkaip sunkiai sakinius dėlioja lietuvių kalba.

doh.gif mes irgi buvom pas jį, tik jis buvo atvažiavęs į Uteną. istorija ta pati...
QUOTE(julcikas @ 2011 11 02, 23:46)
o kuriam cia mieste tas gyd Popovas  g.gif  labai idomu butu pas ji papulti  4u.gif

mes buvom pas jį Utenoje. Jis atvažiuoja tam tikrom savaitės dienom.
QUOTE(Fedes @ 2011 11 03, 00:32)

Monkastą mums nuėmė visai, nes vaiko suirzimas buvo baisus. Nutraukus jų vartojimą vaikas pasikeitė kardinaliai. Negalėjau patikėt, kad tai monkastos darbas. Ačiū jums, mamytės, nes tik čia išskaičiau, kad kai kurių vaikučiams jis sukelia šalutinius poveikius. Bet vietoj monkastos mums nerekomendavo singuliaro vartot. Mes vartojam ryte ir vakare ventoliną ir flexotidą. Jokių priepuolių mes nesam turėję blush2.gif minėjau jau anksčiau...

QUOTE(Tinka @ 2011 11 03, 08:59)
Ziurekit, o nepastebejot, kad dauguma homeopatu (kurios ejusios ir bandziusios pasakys tiksliau, as bandau tiesiog apibendrint isgrista cia) ligas diagnozuoja tas pacias, kurias ir siaiop gydytojai atrade, o vat su gydymu elgiasi mano galva keistai. jei jau gali gydyt ju stebuklingi zirniukai, tai kodel nenuima nei ventolinu, nei flixotidu, nei monteluscasto. tik prideda savo zirniuku. ir jei bus efektas, buna, oj oj, matot, kaip zirniukai veikia. bet tai nebeaisku, ar veikia zirniukai, ar veikia visas auksciau pavardintas arsenalas.

dėl tų žirniukų. Mano sesuo gyrė, kad jai labai padėjo (dėl kitų ligų). Žodžiu ir mes nusipirkom krūvą tų žirniukų. Su instrukcijom sudėtingom. Žirniukų rušių net septynios, jie visi vienodi doh.gif kosmosas...vienus spirite mirkyt, kitus čiulpt kasdien, kitus kas trečią dieną ir tt ir pan. Įpusėjus jų vartojimui, mano abudu zuikiai atsidūrė ligoninėj. Vienas su ausies uždegimu ir silpnu plaučio uždegimu, o kitas su reanimobiliu išvežtas į Vilnių, pragulėjo kelias dienas reanimacijoj ir porą savaičių kartu praleidom ligoninėj. Išvada --- netikiu aš tais žirniukais.
Atsakyti
mes dėl labai stipraus monkastos šalutinio poveikio ir praktiškai nepastebėto pagerėjimo juos vartojant, pakeitėm monkastą į singulairą. nuo singulairo šalutinio tikrai nėra, pagerėjimas ryškus, net galėjom sau leisti flixotidą nuimti.
išmečiau dvi naujas dėžes monkastos, net nesinori kažkam tokį š... siūlyt dovanot. meskit jį, kas naudojat, singulairas dangus ir žemė nuo to vaisto 4u.gif maniškei naktinės isterijos, galiu net pasakyt-psichozės doh.gif užeidavo nuo monkastos doh.gif dabar, kai naudojam singulairą, nė per nago juodymą nieko panašaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2011 11 03, 07:59)

Oi ne visi taip, aš kaip tik nustebau, kad jis leido vartoti monkastą, iš pažįstamų buvau girdėjus,kad kiti homeopatai liepia nutraukti.
Homeopatiniam gydyme sunkiausia parinkti vaistus, nes nuo vienos ligos jų yra -n-, ne visiems homeopatams, oi ne viesiems pavyksta. Labai daug yra ir apsišaukėlių, dėl kurių paskui vat ir atsiranda tokios nuomonės, kad netiki žmonės žirniukais. Lietuvoje žinau tik vieną homeopatą, gyvenantį Klaipėdoje, kuris iš karto pasako išgydys ar ne, jei apsiima - rezultatas šimtaprocentinis. Deje, pas jį dabar nelabai įmanoma patekti, jei ne iš Klaipėdos. Turiu pažįstamų, kuriems jis stulbinančius rezultatus davė. Todėl neesu įsitikinusi,kad Popovas tas gydytojas, kuris mums padės, bet dėl netinkamo gydytojo kaltinti homeopatiją būtų labai kvaila, tiesiog reikia atrasti gydytoją, gydymą ir rezultatai būna stulbinami. Man atrodo taip duosiu vaikui daug daugiau, nei pasilengvindama sau gyvenimą ir farširuodama jį hormonais, svarbu kad man dabar lengviau būtų, o kad vėliau kitos ligos išlįs, tai "dzin". Nu galit mane akmenim užmėtyti, bet su savo vaiku taip elgtis negaliu. Ir priešingai negu, dauguma, aš netikiu mūsų tradiciniais gydytojais. Ne kartą mane pačią bandė nugydyti, vaikus irgi. Vat netikiu jais daug labiau nei žirniukais.

Apie Monkastą - aš irgi pakeičiau į Singularį, ir tikrai vaikas pradėjo geriau miegoti. Išvada - baisus brudas tas monkastas. Pabandysiu paieškot Lenkijoj Singulario, gal bus pigiau, parveš gal vyras kada prie progos daugiau užpirkęs, o kompensuojamo monkasto tikrai daugiau neduosiu vaikui.
Atsakyti
o mes naudojom apie pusmeti singulaira paskui nutrauke jo kompensavima ir pakeitem i monkasta. ir nepastebejom absoliuciai jokio skirtumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2011 11 03, 10:37)
o mes naudojom apie pusmeti singulaira paskui nutrauke jo kompensavima ir pakeitem i monkasta. ir nepastebejom absoliuciai jokio skirtumo g.gif

Natūralu, ne visų gi nervinė sistema vienoda. Bet kad ją veikia, tai faktas, tik vieni vaikai jautresni,kiti ne tokie.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2011 11 03, 08:59)

Musu homeopate, diagnozavo visai nekreipdama demesio i formalia diangoze ir gyde ne nuo BA. O kad nesiulo nutraukt iprastu vaistu...tai normalu, pereit reikia palaipsniui, o ne is karto viska nutraukt, nes zirniu veiksmingumas pasireiskia tik per ilga laiko tarpa. Mums nuo alergijos reikejo 1.5 men vartot, kol pastebejom pagerejima. Bet atitaikyt zirnius irgi reikia kompetencijos.
QUOTE(SSDD @ 2011 11 03, 11:14)
mes dėl labai stipraus monkastos šalutinio poveikio ir praktiškai nepastebėto pagerėjimo juos vartojant, pakeitėm monkastą į singulairą. nuo singulairo šalutinio tikrai nėra, pagerėjimas ryškus, net galėjom sau leisti flixotidą nuimti.

Mes nei singulairo nei monkastos poveikio nepastebejom. Viena kitu pakeitus irgi nieko nepastebejau.
QUOTE(vaidicita @ 2011 11 03, 11:37)

ir mumi tas pats.
Atsakyti
mes vartojam monkasta ir claritina, dabar baisu bronchita turim, temperatura tik 6-iom valandom nusimusa ir vel vaikas klykia, kad galvyte skauda. Siandien buvom pas pediatre savo, tai CRB pakiles, tai antibiotikus pradejom gerti, ziuresim,ryt gal jau geriau bus.. g.gif verysad.gif
Atsakyti